Furkan Palalı

Furkan Palalı

Son dakika Furkan Palalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Furkan Palalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Furkan Palalı haber sayfamızda...

Furkan Palalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 315 furkan palalı haberi bulunmuştur.
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi!
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi! Uzun bir süredir özel hayatında sessizliğini koruyan Ezgi Eyüboğlu, sürpriz bir aşk ile yeniden gündeme geldi. Ezgi Eyüboğlu, kendisi gibi oyuncu olan Furkan Palalı'ya gönlünü kaptırdı. İkili, tatil dönüşü böyle görüntülendi.
12.10.2023 Cadde
Aşk belgelendi
Aşk belgelendi Bir süredir adı aşk dedikodularına karışan Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı’nın ilişkisi belgelendi.
12.10.2023 Cadde
‘Özgür bir dünya diliyorum!’
‘Özgür bir dünya diliyorum!’  Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde ‘Jüri Özel Ödülü’nü kucaklayan Şebnem Dönmez, “Kadınların, çocukların özgür ve mutlu olduğu Türkiye ve dünya diliyorum” dedi.
10.12.2022 Cadde
Rekor bağış
Rekor bağış Furkan Palalı, doğum gününde hediye yerine Cerebral Palsy Türkiye kuruluşuna bağış isteyince, 1.5 saatte 125 bin hayranı destek oldu.
29.10.2022 Cadde
Furkan Palalı'dan doğum gününde anlamlı kampanya
Furkan Palalı'dan doğum gününde anlamlı kampanya Furkan Palalı, 27 Ekim’deki doğum gününü anlamlı bir kampanyayla kutladı. Ünlü oyuncu, doğum günü vesilesiyle Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına bağış kampanyası başlattı.
28.10.2022 Cadde
Hande Doğandemir mutluluğun sırrını buldu!
Hande Doğandemir mutluluğun sırrını buldu! Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin düğününden sonra Furkan Palalı ile el ele görüntülenen, aşk haberleri üzerine duruma açıklık getiren Hande Doğandemir, "Furkan çok iyi bir arkadaşım, aracıma binerken yardım etti" demişti. Alem dergisine konuşan ünlü oyuncu, mutluluğun sırrını bulduğunu açıkladı.
13.10.2022 Cadde
Melike İpek Yalova: İnsanoğlu bir garip oldu!
Melike İpek Yalova: İnsanoğlu bir garip oldu! 'Bir Zamanlar Çukurova', 'Hayat Şarkısı' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarla adından söz ettiren başarılı oyuncu Melike İpek Yalova, geçtiğimiz aylarda sokakta bulup tedavisini yaptırdığı bir köpeği sahiplenerek gündeme gelmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen ünlü isim, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayarak sokak hayvanlarıyla ilgili konuştu.
29.09.2022 Cadde
Oğuzhan Koç: Bütün ayakkabılarım böyle!
Oğuzhan Koç: Bütün ayakkabılarım böyle! 28 Ağustos'ta evlenen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününe ünlü şarkıcının ayakkabıları damga vurmuştu. Ünlü ismin kalın tabanlı ayakkabısı; "Gelinden uzun durayım diye kar lastiklerini takmış", "Oğuzhan’ın altına tank mı koymuşlar, o topuk ne?", "Gelinliğe değil Oğuzhan'ın platform ayakkabılarına takıldım" şeklindeki yorumlarla sosyal medyada çok konuşulmuştu. Önceki gün Umut Kurt ile Melisa İnci'nin düğününe katılan Oğuzhan Koç, 17 bin 500 TL değerindeki ayakkabısı hakkında konuştu.
14.09.2022 Cadde
Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi!
Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi! Ünlü oyuncular Hande Doğandemir (36) ve Furkan Palalı (35), meslektaşları Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un 26 Ağustos Pazar akşamı Sarıyer'de gerçekleşen düğününe ayrı ayrı katıldı. After partinin ardından geceyi birlikte terk ettikleri sırada basın mensuplarına yakalanan ikili, kameraları fark edince panik oldular.
1.09.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu? Bir Zamanlar Çukurova dizisi neden bitiyor? İşte, oyuncu kadrosu
Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu? Bir Zamanlar Çukurova dizisi neden bitiyor? İşte, oyuncu kadrosu Bir Zamanlar Çukurova dizisi dört sezon boyunca seyirci karşısına çıktı. Ayrılıkların yanı sıra yeni isimlerin de katıldığı Bir Zamanlar Çukuova dizisi 141. bölümle ekrana veda ediyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova neden final yapıyor?
16.06.2022 Cadde
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSU-KONUSU || Bir Zamanlar Çukurova dizisi nerede çekiliyor, hangi gün?
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSU-KONUSU || Bir Zamanlar Çukurova dizisi nerede çekiliyor, hangi gün? Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamları diziseverlerin beğenisine sunuluyor. Dizide zorlu şartlar altında yeşeren bir aşk hikayesi anlatılıyor. Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol yer alıyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova dizisi nerede, hangi şerhirde çekiliyor?
21.04.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Furkan Palalı dizileri ve hayatı...
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Furkan Palalı dizileri ve hayatı... Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli rolüne can veriyor. Dizide Züleyha'ya aşık olan Fikret ise yeni bölümde hastanede görülüyor. Gelişmenin ardından 'Fikret ölecek mi, Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu?' soruları peş peşe sorulur hale geldi.
14.04.2022 Cadde
Furkan Palalı ile kavga etti mi? İbrahim Çelikkol açıkladı
Furkan Palalı ile kavga etti mi? İbrahim Çelikkol açıkladı ATV'de dördüncü sezonuyla ekranlarda olan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Hakan Gümüşoğlu' karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı’yla kavga ettikleri yönünde basına yansıyan haberlere yanıt verdi.
26.03.2022 Cadde
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı!
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı! Adana’da 1970’li yılların anlatıldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinin hastane sahnelerinin çekildiği eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde, set görevlileri klima ünitelerini çalan hırsızı yakaladı. Zanlıyı tanıyan hastanenin güvenlik görevlisinin açıklaması dikkat çekti.
25.03.2022 Haberler
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı!
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı! Adana’da 1970’li yılların anlatıldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinin hastane sahnelerinin çekildiği eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde, set görevlileri klima ünitelerini çalan hırsızı yakaladı. Zanlıyı tanıyan hastanenin güvenlik görevlisinin açıklaması dikkat çekti.
26.03.2022 Cadde
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KARAKTERLER | Bir Zamanlar Çukurova dizisi hangi gün, nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu isimleri
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KARAKTERLER | Bir Zamanlar Çukurova dizisi hangi gün, nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu isimleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi her hafta perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda bir dizi değişikler olan dizinin başrollerinde ise İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hilal Altınbilek yer alıyor. Seyirci, Bir Zamanlar Çukurova hangi kanalda, hangi gün, oyuncuları kimler? sorularına yanıt arıyor.
24.03.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu? Fikret'i oynayan Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu?
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu? Fikret'i oynayan Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu? Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakterine hayat veriyor. Züleyha'ya olan aşkı ile dikkat çeken Fikret, yeni bölümde ağır bir yara alıyor. Gelişmenin ardından Furkan Palalı Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu? sorusuna yanıt arıyor.
3.03.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yok mu, bugün yeni bölüm var mı 2022? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yok mu, bugün yeni bölüm var mı 2022? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Bir Zamanlar Çukurova, ATV ekranlarında yayınlanıyor. Her hafta perşembe akşamı dizi izleyicilerle buluşuyor. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Bir Zamanlar Çukurova'nın bu hafta yeni bölümü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman?
13.01.2022 Cadde
Bugün Bir Zamanlar Çukurova bu hafta neden yok? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman yayımlanacak?
Bugün Bir Zamanlar Çukurova bu hafta neden yok? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman yayımlanacak? Bir Zamanlar Çukurova, ATV ekranlarında yayınlanıyor. Furkan Palalı ve Hilal Altınbilek dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın bu hafta olup olmayacağı merak konusu. Peki Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yok mu, 6 Ocak'ta var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
6.01.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova nerede çekiliyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kim, konusu nedir?
Bir Zamanlar Çukurova nerede çekiliyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kim, konusu nedir? Dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova her perşembe akşamı seyirci karşısına çıkıyor. Her bölümü ile dikkatleri çeken dizinin başrollerinde Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol yer alıyor. Dizide Züleyha'nın hikayesi anlatılıyor. İşte, Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu...
23.12.2021 Cadde
Selin Yeninci'den dikkat çeken New York pozları
Selin Yeninci'den dikkat çeken New York pozları Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ATV dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'daki rolüyle tanınan Selin Yeninci, New York'tan çekilen iddialı pozlarını Instagram'da paylaştı. Yeninci'nin paylaşımları büyük beğeni topladı.
21.12.2021 Cadde
Dünyadan sevgi seli
Dünyadan sevgi seli Furkan Palalı’nın doğum günü Şili’den İspanya’ya kadar dünyanın dört bir yanında kutlandı.
2.11.2021 Cadde
Alkışlanacak haraket
Alkışlanacak haraket Furkan Palalı, “Doğum günü pastanızı köy okullarındaki çocuklara ısmarlamak ister misiniz?” diyerek, yola çıkan ‘Pastamızı Çocuklar Üflesin’ projesine destek verdi.
26.10.2021 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları yeni sezon ve karakterler! Bir Zamanlar Çukurova nerede çekiliyor, hangi gün?
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları yeni sezon ve karakterler! Bir Zamanlar Çukurova nerede çekiliyor, hangi gün? Dönem dizisi olarak dizi severlerin karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 102 yeni sezon bölümleri ile geçtiğimiz hafta ekrana gelmişti. Oyuncu kadrosundaki değişiklikle yeniden ilgiyi üzerine çeken Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosu haberimizde...
21.10.2021 Cadde
Murat Ünalmış'tan 'Bir Zamanlar Çukurova'ya veda
Murat Ünalmış'tan 'Bir Zamanlar Çukurova'ya veda ATV ekranlarında yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova', 24 Haziran Perşembe akşam ekranlara gelen 102'nci bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda yer alan ve Demir Yaman karakteriyle beğeni toplayan Murat Ünalmış, sezon finalinde 'Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı.
25.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Furkan Palalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.