Avrupa Gündemi - Balotelli anlaşma sağladı!
Avrupa Gündemi - Balotelli anlaşma sağladı! Herkes Cristiano Ronaldo'nun yeni adresini Manchester United olarak açıklasa da, eski yıldız Pepe'den gündem yaratacak bir iddia geldi.    Galatasaray ve Beşiktaş ile transferde uzun süredir ismi geçen, son günlerde Trabzonspor ile de anılan  Mario Balotelli, geçen sezon formasını giydiği Nice ile yeni sözleşme konusunda tekrar anlaşıyor.    Liverpool gözünü kararttı, 40 milyon Euro'luk transfere imza attı!    Chelsea'den Morata için servet geldi! Londra ekibi, Real Madrid'in yıldızı Alvaro Morata için 85 milyon Euroluk bir teklif yaptı.    Emre Mor'a Ada'dan bir talip daha çıktı!
20.06.2017 Programlar
Skorer TV Spor Bülteni - 21 Haziran 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 21 Haziran 2016 İtalyan basını, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyip İnter'e transfer olan Caner Erkin ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.    Galatasaray'da kalıp kalmayacağı soru işareti olan Wesley Sneijder'in, Manchester United'a bir adım daha yaklaştığı iddia edilirken, transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Diaby isminde ısrarlarını sürdürüyor.    Forvet alabilmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş'ın yolları İspanya'da kesişti. Gündemde Alvaro Negredo var.      EURO 2016 B Grubu’ndaki 3. maçında Galler’e 3-0 kaybederek turnuvaya veda eden Rusya’ya bir kötü haber de teknik direktör Leonid Slutsky’den geldi.
21.06.2016 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 17 Mart 2014
Skorer TV - Spor Bülteni | 17 Mart 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de... Süper Lig'de, Galatasaray ve Beşiktaş'ın 1'er puanla kapattığı  25.haftada Fenerbahçe , Kayseri Erciyes'i 2-1 yenerek zirvede arayı açtı.   Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Kayseri Erciyesspor’u 2-1 mağlup etmesinin ardından ünlü spor yorumcusu Sinan Engin oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.   Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayseri Erciyesspor maçından sonra yaptığı açıklamada, Moussa Sow’a övgüler yağdırdı.   Galatasaray’ın Portekizli futbolcusu Bruma ile ilgili ülkesinde önemli gelişmeler yaşanırken 19 yaşındaki futbolcunun Sarı Kırmızılılara bedelsiz gelme ihtimali doğdu.
17.03.2014 Futbol