NBA efsanesi Gary Payton'dan Damian Lillard'a destek! 'Buraya çok yakışır'
NBA efsanesi Gary Payton'dan Damian Lillard'a destek! 'Buraya çok yakışır' NBA efsanesi Gary Payton, Portland Trail Blazers yıldızı Damian Lillard'ın Miami Heat'e katılmak istemesine destek verdi.
24.07.2023 Basketbol
Arsenal'in yıldız futbolcuları NBA 2K18 turnuvasında karşı karşıya geldi
Arsenal'in yıldız futbolcuları NBA 2K18 turnuvasında karşı karşıya geldi Arsenal’in yıldız futbolcuları Rob Holding ve Nacho Monreal popüler basketbol simülasyon oyunu NBA 2K18 turnuvasında karşı karşıya geldi. Etkinliğin sunucusu NBA efsanesi Gary Payton ise “Rob şimdiden maçı kazandığını söyledi” diyerek maçı kızıştırmaya çalıştı.
23.11.2017 Oyun
NBA efsanelerinin şaşkına çeviren adam
NBA efsanelerinin şaşkına çeviren adam Kanadalı smaç şampiyonu olan Jordan Kilganon, Rio'da NBA efsaneleri Gary Payton ve Glen Rice'nin katıldığı organizasyonda yaptığı inanılmaz smaçlar ile efsaneleri şaşkına çevirdi.
1.07.2020 Basketbol
SÜPERSTAR ÖMER!
SÜPERSTAR ÖMER! NBA’in efsane isimlerinden Gary Payton, Türk oyuncular arasında en çok Ömer Aşık’ı beğendiğini söyledi, “Çok önemli potansiyeli var. Süper yıldızlar arasına adını yazdırabilir. Sürekli forma giyeceği bir takıma gitmesi, kendisine faydalı olacaktır” dedi
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri