Gelinim Mutfakta Kim Elendi

Gelinim Mutfakta Kim Elendi

Son dakika gelinim mutfakta kim elendi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gelinim mutfakta kim elendi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gelinim mutfakta kim elendi haber sayfamızda...

Gelinim Mutfakta Kim Elendi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 72 gelinim mutfakta kim elendi haberi bulunmuştur.
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? Bu hafta eleme oldu mu? 19 Nisan Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi hangi gelin seçildi?
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? Bu hafta eleme oldu mu? 19 Nisan Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi hangi gelin seçildi? Gelinim Mutfakta yarışması heyecan dolu bölümleriyle haftanın final gününde devam ediyor. 4 Gelinin birbiriyle olan mücadelesi izleyenleri ekrana kilitliyor. Her gün oynanan yemek yarışında en güzel yemeği yapan kişi birinci oluyor ve çeyrek altın kazanıyor. Haftanın birincisi ise 10 bileziğin sahibi oluyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını ve 10 bileziği kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 19 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu
19.04.2024 Bilgi Rehberi
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, KİM KAZANDI, HANGİ GELİN GİTTİ? 📺👰🏻 15 Mart 2024 Gelinim Mutfakta kızartılmış güllaç puan durumu: Çeyrek altın ve 10 bilezik hangi gelinin oldu?
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, KİM KAZANDI, HANGİ GELİN GİTTİ? 📺👰🏻 15 Mart 2024 Gelinim Mutfakta kızartılmış güllaç puan durumu: Çeyrek altın ve 10 bilezik hangi gelinin oldu? Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta haftalık final bölümü bugün ekrana geldi. Haftanın 5. gününde gelinler puan toplamaya devam etti. 4 Gelinin de hedefi hem günlük çeyrek altını kazanmak hem de haftalık ödül olan 10 bileziği almak. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün kim elendi, kim 1. oldu? Gelinim Mutfakta bugüne ait puan durumu 15 Mart 2024 kaç?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
FİNAL GÜNÜ 🏆 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 8 Mart Gelinim Mutfakta bugün kim çeyrek altını kazandı, haftalık ödül 10 bileziği hangi gelin kazandı?
FİNAL GÜNÜ 🏆 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 8 Mart Gelinim Mutfakta bugün kim çeyrek altını kazandı, haftalık ödül 10 bileziği hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final gününde de heyecanla devam ediyor. 8 Mart 2024 Bugünkü yarışta hangi gelin en güzel yemeği yaparak, en yüksek puanı topladı? Günlük ödül olan çeyrek altını, haftalık ödül olan 10 bileziği hangi gelin aldı? Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicisini ekrana kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün kim elendi?
8.03.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜNKÜ ÇEYREK ALTIN VE 10 BİLEZİK KAZANAN GELİNLER BELLİ OLDU 📺 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, HANGİ GELİN GİTTİ? 👰🏻 1 Mart 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği hangi gelin taktı?
BUGÜNKÜ ÇEYREK ALTIN VE 10 BİLEZİK KAZANAN GELİNLER BELLİ OLDU 📺 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, HANGİ GELİN GİTTİ? 👰🏻 1 Mart 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği hangi gelin taktı? Gelinim Mutfakta yarışması haftanın 5. gününde de tüm heyecanıyla devam ediyor. 4 Gelin, 4 kayınvalidenin birbiriyle mücadele ettiği Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün kim elendi, kim 1. olup çeyrek altını ve 10 bileziği kazandı? Peki 1 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
1.03.2024 Bilgi Rehberi
HAFTALIK ÖZET 👰🏻 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 16 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta kim 1. oldu ve çeyrek altını, 10 bileziği kazandı?
HAFTALIK ÖZET 👰🏻 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 16 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta kim 1. oldu ve çeyrek altını, 10 bileziği kazandı? Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün haftanın finali yaşandı. 4 gelin, 4 kayınvalidenin mücadelesi büyük ilgi gördü. Kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin gelinlerin tabaklarını puanladı, günün ve haftanın birincisi seçildi. Aynı zamanda bugün bir kişi yarışmaya veda edecekti. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bugün 1. kim oldu, çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
GÜNLÜK VE HAFTALIK SONUÇ 📌 Gelinim Mutfakta kimler elendi? 9 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği kim aldı?
GÜNLÜK VE HAFTALIK SONUÇ 📌 Gelinim Mutfakta kimler elendi? 9 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği kim aldı? Kanal D'nin büyük beğeni toplayan yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün final günü yaşandı. Hafta boyu toplanan puanlar sonucunda haftanın birincisi belli olurken, bugün toplanan puanlar sonucunda ise günün birincisi belli oldu. Aynı zamanda hafta boyu en başarısız olan iki gelin yarışmadan elendi. İzleyiciler ise Gelinim Mutfakta kimle elendi? 9 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği kim aldı? sorularına cevap arıyor.
9.02.2024 Bilgi Rehberi
HAFTALIK & GÜNLÜK FİNAL SONUÇ 📺👰🏻 Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? 2 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu sonrasında çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı?
HAFTALIK & GÜNLÜK FİNAL SONUÇ 📺👰🏻 Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? 2 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu sonrasında çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta ile ilgili araştırmalar başladı. Haftanın son gününde final heyecanı ekrana geldi. 4 gelin arasında geçen mücadele sonrasında puan durumu merakla bekleniyordu. Gelinim Mutfakta yarışmasından bugün bir gelin elendi. Aynı zamanda günün birincisi çeyrek altın, haftanın birincisi ise 14 bilezik kazandı. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? 2 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu sonrasında çeyrek altını ve 14 bileziği hangi gelin kazandı?
2.02.2024 Bilgi Rehberi
GELİNİM MUTFAKTA kim elendi, kim kazandı? Haftanın 5. çeyreğini hangi gelin aldı, 10 bileziği kim taktı? İşte bir haftanın sonucu
GELİNİM MUTFAKTA kim elendi, kim kazandı? Haftanın 5. çeyreğini hangi gelin aldı, 10 bileziği kim taktı? İşte bir haftanın sonucu Gelinim Mutfakta ile ilgili araştırmalar bugün de devam ediyor. Her gün farklı lezzetlerin yapıldığı Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar birbiriyle mücadele ediyor. Bugün haftanın finali ekrana geldi. Hafta boyu en yüksek puanı toplayan gelin ise 10 altın bileziğin sahibi oldu. Peki bugün kim elendi, kim çeyrek altın, kim 10 altın bilezik kazandı?
22.12.2023 Bilgi Rehberi
5. GÜN SONUÇLARI 📺 GELİNİM MUTFAKTA kim elendi? 👰🏻 1 Aralık 2023 Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim kazandı, 10 bileziği hangi gelin hak etti? İşte günlük ve haftalık puan durumu
5. GÜN SONUÇLARI 📺 GELİNİM MUTFAKTA kim elendi? 👰🏻 1 Aralık 2023 Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim kazandı, 10 bileziği hangi gelin hak etti? İşte günlük ve haftalık puan durumu Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final gününde... Gelinler arası yarışta kaynanalar da mücadele ediyor. Her gün olduğu gibi bugün de Gelinim Mutfakta puan durumu merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, kim birinci olarak çeyrek altın, hafta boyu en yüksek puanı toplayarak 10 bilezik kazandı? İşte 1 Aralık 2023 tarihli bugünün özeti
1.12.2023 Bilgi Rehberi
HAFTANIN ÖZETİ📺 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? BUGÜNKÜ PUAN DURUMU 24 KASIM 2023 👰🏻 Gelinim Mutfakta'da günün ve haftanın birincisi kim oldu, çeyrek altın ve bilezikleri hangi gelin kazandı?
HAFTANIN ÖZETİ📺 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? BUGÜNKÜ PUAN DURUMU 24 KASIM 2023 👰🏻 Gelinim Mutfakta'da günün ve haftanın birincisi kim oldu, çeyrek altın ve bilezikleri hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bugün yaşanacak. Hafta içi her gün izleyicisini ekrana kilitleyen Gelinim Mutfakta puan durumu merakla araştırılıyor. Peki 24 Kasım 2023 Bugün Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kim, hangi gelin kazandı? Hafta boyu en yüksek puanı toplayarak 10 altın bileziği hangi gelin hak etti?
25.11.2023 Bilgi Rehberi
BİLEZİKLER 5-5 BÖLÜŞÜLDÜ! Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk üç günlük birincisi ve son iki günün birincisi seçildi! İşte çeyrek altını, bilezikleri kazanan gelinler ve puan durumu 17 Kasım 2023
BİLEZİKLER 5-5 BÖLÜŞÜLDÜ! Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk üç günlük birincisi ve son iki günün birincisi seçildi! İşte çeyrek altını, bilezikleri kazanan gelinler ve puan durumu 17 Kasım 2023 Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali bugün yaşandı. Günlük olarak çeyrek altın kazandıran Gelinim Mutfakta, haftalık olarak 10 altın bilezik kazandırıyor. 4 Gelinin birbiriyle yarıştığı Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün farklı lezzet yarışları sürüyor. Peki bugün en yüksek puanı hangi gelin topladı, hafta boyu en yüksek puana kim erişti? Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 17 Kasım günlük ve haftalık puan durumu tablosu
18.11.2023 Bilgi Rehberi
HAFTALIK ÖZET: Gelinim Mutfakta kim elendi? İki isim gitti! 👰 27 Ekim bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte günlük ve haftalık puan durumu
HAFTALIK ÖZET: Gelinim Mutfakta kim elendi? İki isim gitti! 👰 27 Ekim bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte günlük ve haftalık puan durumu Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın final günü bugün yaşandı. 27 Ekim 2023 Cuma Gelinim Mutfakta kim elendi sorusu bugün cevap buldu. Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta iki isim elendi. İzleyiciler ise ardından günlük ve haftalık puan durumu arayışına geçti. İşte sonuçlar...
27.10.2023 Bilgi Rehberi
GELİNİM MUTFAKTA kim elendi, hangi gelin ve kaynana gitti? 13 Ekim bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında kim çeyrek altını kazandı, kim 10 bileziği aldı? İşte günlük ve haftalık puan tablosu
GELİNİM MUTFAKTA kim elendi, hangi gelin ve kaynana gitti? 13 Ekim bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında kim çeyrek altını kazandı, kim 10 bileziği aldı? İşte günlük ve haftalık puan tablosu Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın final günü yaşanıyor. 13 Ekim bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en yüksek puanını toplayarak kim çeyrek altını kazandı? Kim haftanın en yüksek puanını toplayarak 10 bileziği kazandı? İşte günlük ve haftalık Gelinim Mutfakta puan durumu tablosu...
13.10.2023 Cadde
Gelinim Mutfakta yarışmasında en son kim elendi, kim kazandı? 6 Ekim 2023 Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, 10 bileziği hangi gelin kazandı? İşte günün ve haftanın puan durumu
Gelinim Mutfakta yarışmasında en son kim elendi, kim kazandı? 6 Ekim 2023 Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, 10 bileziği hangi gelin kazandı? İşte günün ve haftanın puan durumu Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın finali yaşandı. 4 Gelin arasından haftanın ve günün birincisi belli olurken, hafta boyu en düşük puan toplayan gelin yarışmaya veda etti. İzleyiciler ise yarışma sonucunda Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? 6 Ekim 2023 Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı, 10 bileziği hangi gelin kazandı? sorularını araştırmaya başladı. İşte sonuç...
7.10.2023 Cadde
Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Eylül 2023 Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı? İşte günlük ve haftalık puan durumu tablosu
Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Eylül 2023 Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı? İşte günlük ve haftalık puan durumu tablosu Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün haftanın finali ekrana geliyor. İzleyiciler günün birincisi ve haftanın birincisi kim olacak merak ederken, bu hafta kim elenecek öğrenmek istiyor. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekrana kilitleyen 4 gelin 4 kaynana arasından bugün kim elendi, çeyrek altını ve bilezikleri kim kazandı?
30.09.2023 Cadde
HAFTANIN SONUCU: Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? Günlük ve haftalık puan durumu 15 Eylül 2023
HAFTANIN SONUCU: Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? Günlük ve haftalık puan durumu 15 Eylül 2023 Gelinim Mutfakta final gününde de tüm heyecanıyla devam ediyor. Günlük ve haftalık olarak toplanan puanlar izleyici tarafından merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün çeyrek altını hangi gelin kazandı? İşte 15 Eylül 2023 Gelinim Mutfakta sonuçları
15.09.2023 Cadde
AÇIKLANDI! Gelinim Mutfakta kim elendi? 8 Eylül 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu: Bugün Çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı?
AÇIKLANDI! Gelinim Mutfakta kim elendi? 8 Eylül 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu: Bugün Çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? Kanal D'nin büyük beğeniyle izlenilen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın finali yaşanıyor. 8 Eylül 2023 Gelinim Mutfakta günlük ve haftalık puan durumu ile günün ve haftanın birincisi açıklandı. Haftanın en düşük puan toplayan gelini ise yarışmaya veda ediyor. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını ve bilezikleri hangi gelin aldı? İşte günlük ve haftalık puan durumu tablosu...
8.09.2023 Cadde
Gelinim Mutfakta en son kim elendi? 1 Eylül 2023 Bugün Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri hangi gelin kazandı?
Gelinim Mutfakta en son kim elendi? 1 Eylül 2023 Bugün Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri hangi gelin kazandı? Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta için haftanın final günü yaşandı. Hafta boyu toplanan puanlar sonucunda haftanın birincisi 10 bilezik kazanırken, günün birincisi ise çeyrek altın kazandı. Aynı zamanda haftanın elemesinde şaşırtan bir olay yaşandı. 'Gelinim Mutfakta kim elendi' sorusunun cevabı haberimizde.
2.09.2023 Cadde
Bugünkü Gelinim Mutfakta bölümünde bugün kim elendi, 16 bileziği hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta 25 Ağustos 2023 günlük ve haftalık  puan durumu, çeyreği kim aldı?
Bugünkü Gelinim Mutfakta bölümünde bugün kim elendi, 16 bileziği hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta 25 Ağustos 2023 günlük ve haftalık puan durumu, çeyreği kim aldı? Kanal D'nin büyük beğeniyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali bugün yaşandı. Haftanın kazanına 16 bilezik, günün kazanına çeyrek altın verildi. Peki hangi gelin kazandı, hangi gelin elendi? İşte 25 Ağustos 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu...
26.08.2023 Cadde
Gelinim Mutfakta kim elendi? 18 Ağustos 2023 Gelinim Mutfakta 14 bileziği kim kazandı? İşte puan durumu
Gelinim Mutfakta kim elendi? 18 Ağustos 2023 Gelinim Mutfakta 14 bileziği kim kazandı? İşte puan durumu Gelinim Mutfakta haftanın finali yaşandı. Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta bu hafta kime 14 bilezik kazandırdı? 18 Ağustos 2023 Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte haftanın özeti...
18.08.2023 Cadde
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 18 Ağustos 2023 Gelinim Mutfakta bu hafta 14 bileziği kim, hangi gelin kazandı? İşte günün sonuçları
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 18 Ağustos 2023 Gelinim Mutfakta bu hafta 14 bileziği kim, hangi gelin kazandı? İşte günün sonuçları Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenilen yarışması Gelinim Mutfakta için yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Günlük olarak toplanılan puanlar ardından çeyrek altının sahibi belli oluyor. 6. Sezonuyla izleyicisini ekrana kilitleyen Gelinim Mutfakta 18 Ağustos 2023 Cuma günü kim elendi, 14 bileziği hangi gelin kazandı?
18.08.2023 Cadde
Gelinim Mutfakta 14 Mart 2023 puan durumu, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta ara final büyük ödül nedir, ne zaman, kimler var?
Gelinim Mutfakta 14 Mart 2023 puan durumu, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta ara final büyük ödül nedir, ne zaman, kimler var? Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan dorukta. 14 Mart 2023 bugüne ait Gelinim Mutfakta puan durumu merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu ve çeyrek altını kazandı? Gelinim Mutfakta yarışmasıyla ilgili diğer merak edilen sorulardan birkaçı da Gelinim Mutfakta ara final büyük ödül nedir, ne zaman, kimler var? oldu. İşte Gelinim Mutfakta hakkında merak edilenler...
14.03.2023 Bilgi Rehberi
BELLİ OLDU: Gelinim Mutfakta kim elendi? 6 Ocak 2023 puan durumu || Bugün Gelinim Mutfakta çeyreği ve 7 bileziği kim, hangi gelin kazandı?
BELLİ OLDU: Gelinim Mutfakta kim elendi? 6 Ocak 2023 puan durumu || Bugün Gelinim Mutfakta çeyreği ve 7 bileziği kim, hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali bugün yaşanıyor. Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün bir gelin elenecek. Haftanın en düşük puanını toplayan gelin yarışmaya veda edecek. Şimdiden Gelinim Mutfakta kim elendi sorusu gündeme gelmeye başladı. 6 Ocak 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu büyük merakla bekleniyor. Aynı zamanda bugün Gelinim Mutfakta çeyreği ve 7 bileziği kim, hangi gelin kazandı? soruları araştırılıyor.
6.01.2023 Bilgi Rehberi
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 23 Aralık 2022 Bugün Gelinim Mutfakta puan durumu: Çeyrek altın ve 7 bilezik hangi gelin kazandı?
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 23 Aralık 2022 Bugün Gelinim Mutfakta puan durumu: Çeyrek altın ve 7 bilezik hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün haftanın finali yaşandı. Dört gelinin birbiriyle olan mücadelesi sonrasında Cuma günleri haftanın en düşük puanını toplayan gelin eleniyor. Aynı zamanda haftanın en yüksek puanını toplayan geline 7 bilezik veriliyor. Günün birincisi ise çeyrek altının sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta 23 Aralık 2022 puan durumu şimdiden merak konusu oldu. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi?
23.12.2022 Bilgi Rehberi
GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 15 Aralık 2022 | Bugün Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı?
GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 15 Aralık 2022 | Bugün Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı? Gelinim Mutfakta yarışması yepyeni bir haftaya dün başladı. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicisini ekrana kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışması günün puanlamasıyla çeyrek altın, hafta puanlamasıyla da 7 bilezik kazandırıyor. Peki Gelinim Mutfakta puan durumu 15 Aralık 2022 tablosu nasıl? Bugün Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kim kazandı, hangi gelin birinci oldu?
15.12.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Gelinim Mutfakta Kim Elendi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.