Galatasaray-Gençlerbirliği: 3-0
Galatasaray-Gençlerbirliği: 3-0 Süper Lig'de Galatasaray kendi evinde Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi, üst üste 8'inci galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılı takımın golleri Ryan Donk ve Radamel Falcao'dan (2) geldi.
1.03.2020 Skorer
Bursaspor galibiyete odaklandı
Bursaspor galibiyete odaklandı Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği maçıyla ilgili, ''Bu maçın diğer maçlardan farkı var. Kazanmamız gereken bir maç.'' dedi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Trabzonspor Gençlerbirliği maçı hangi kanalda saat kaçta?
Trabzonspor Gençlerbirliği maçı hangi kanalda saat kaçta? Günün bomba maçlarından bir tanesi şüphesiz ki Trabzonspor Gençlerbirliği maçı! Trabzonspor, sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçında Avrupa’da ikinci tur biletini almak için zirveye çıkmayı planlıyor. Peki Trabzonspor-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte o ayrıntılar...
1.07.2020 Futbol
Da Costa golü hatırladı!
Da Costa golü hatırladı! Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun ilk devresinde attığı 6 golle dikkatleri üzerine çeken Sivasspor'un Portekizli stoperi Manuel Da Costa, dünkü Gençlerbirliği maçında hem takımına galibiyeti getiren golü kaydetti hem de 278 gün sonra gol sevinci yaşadı.