Survivor'da Mert'ten yeni adım! Survivor Mert ve Sude Burcu sevgili mi? Nisa Bölükbaşı'ndan büyük tepki!
Survivor'da Mert'ten yeni adım! Survivor Mert ve Sude Burcu sevgili mi? Nisa Bölükbaşı'ndan büyük tepki! Survivor bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde ödül oyunu öncesinde Ünlüler takımında mücadele eden Mert Öcal, Gönüllüler takımından Sude Burcu'ya çiçek veriyor. Bu hamle sonrası Nisa neye uğradığını şaşırırken oyun sonrasında Gönüllüler adasında Nisa ve Sude sözlü tartışma yaşıyor. Peki Survivor Mert ve Sude sevgili mi, aşk mı yaşıyorlar? Nisa Bölükbaşı bu duruma neden bu kadar büyük tepki verdi? İşte merak edilenler...
16.02.2022 Cadde
Kardak'ta gergin anlar
Kardak'ta gergin anlar BODRUM açıklarındaki Kardak Kayalıkları'nda, dün geceden beri gerginlik yaşanıyor. İlk gerginlikte Kardak bölgesine girmeye çalışan Yunan botu, engel olan Türk botunun kıç kısmına sürttü. Diğer gerginlikte ise Türk botları, Yunan botlarının Kardak'a gelmesini engelledi. Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'ne 3.5 mil uzaklıktaki Kardak kayalıklarında, dün geceden beri gerginlik yaşanıyor. İlk gerginlik, dün saat 23.30'da meydana geldi. Kardak bölgesine girmeye çalışan 'AZ- 090' borda numaralı 27 askerin görev yaptığı Yunan Sahil Güvenlik botuna, 92 askerin bulunduğu ve 90 metre uzunluğundaki '703' borda numaralı 'Umut' isimli Türk Sahil Güvenlik botu engel oldu. Manevralar sırasında Yunan botu, Türk botunun kıç tarafına sürttü. Yunan botunda hasar meydana geldiği, Türk botunda ise herhangi bir hasarın oluşmadığı öğrenildi. Yunun botu, Kilimli (Kalimnos) Adası açıklarına doğru çekildi. Gerginlik, bugün de saat 12.30 sıralarında meydana gelen olayla devam etti. Yunanistan'ın Leros, Kilimli ve İstanköy (Kos) adalarından gelen 4 Yunan Sahil Güvenlik botu, sabahtan itibaren Kalalimnos Adası ve Kardak kayalıklarına 1 mil uzaklıkta konuşlandı. Yunan botlarının zaman zaman Kardak kayalıklarına gelmek istemesi, rotalarını ise Kardak'a çevirmesi gerginliğe neden oldu. Yunan botları, Türk botlarının uyarıları üzerine geri dönerek, Yunan sularında devriye görevini sürdürdü. Bölgede 4 Yunan sahil güvenlik botu kendi sularında, 7 Türk sahil güvenlik botu ise Çatal Ada ile Çavuş Adası bölgesinde bekleyişlerini sürdürüyor. Türk sahil güvenlik botlarındaki bazı subayların, gelişmeleri botun üzerinde izlediği görüldü. Öte yandan bazı Yunan balıkçıların da uluslararası sulardan Türk sularına girmeye çalıştığı, buna Türk botlarının engel olduğu gözlendi. Yunan balıkçılar, cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntüleri internet üzerinden paylaştı.
11.09.2019 Haberler
Katar ve Arap ülkeleri toplantısında gergin anlar! Oturumu terk etti...
Katar ve Arap ülkeleri toplantısında gergin anlar! Oturumu terk etti... Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen Arap Birliği  48'inci Enformasyon Bakanları Toplantısı'nda çıkan gerginlik sonucu Katar  temsilcisi oturumu terk etti.
13.07.2017 Dünya
İzdivaç programında çiçek krizi
İzdivaç programında çiçek krizi İki gelin adayı arasında kararsız kalan Umut kızgınlıkla bir karar verdi ve olanlar oldu. Kendisine verilen çiçeği Umut'un kafasına atan gelin adayı stüdyodaki herkesi güldürdü. Damat adayının buna cevabı ise bir hayli ilginç olurken, programın sunucusu Esra Erol bunun doğru bir şey olmadığını savundu. Bunun ardından diğer gelina dayı stüdyoya girince ikinci bir çiçek krizi patlak verdi.
11.09.2019 Televizyon
Damat adayına tokat atan gelin adayı
Damat adayına tokat atan gelin adayı Damat adayının girdiği üçlü polemik, önce tartışmaya döndü. Küfürlerin biplendiği programda damat adayı bir elindeki "Bitti" ve "Fin" (Fransızca bitti demek) yazılı kağıtları yırttı. Bunun üzerine stüdyoda tartışmalar başladı derken birden bire beklenmeyen ve şoke eden hamle gelin adayından geldi. Oturduğu yerden sahneye fırlayan ve damat adayının üstüne yürüyen gelin adayı sonrasında ise damat adayından tokat yedi. Hemen ardından yayın kesildi ve reklamlara girildi. .
11.09.2019 Televizyon
Esra Erol: Egonuz tavan olmuş!
Esra Erol: Egonuz tavan olmuş! ATV'de Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında ilginç bir olay yaşandı. Locadaki gelin adayının kendisi hakkında yorum yapmasına sinirlenen Bahar, Esra Erol'a sesini yükseltince stüdyoda gerginlik yaşandı. Sinirlenen Erol, "Kadın kavgalarından bıktım. Yapmayın Allah aşkına. Egonuz tavan olmuş. Çok ayıp. Anlaşamaynlar lütfen canlı yayında konuşmasınlar. Vallahi yoruldum" diyerek, gelin adayına tepki gösterdi.
11.09.2019 Televizyon
Canlı yayında damat adayını ifşa etti! "Beni kandırıp..."
Canlı yayında damat adayını ifşa etti! "Beni kandırıp..." Esra Erol'un gözde gelin adayı yaşadıklarını canlı yayında herkesle paylaştı. Şilan,damat adayı Cüneyt ile ilgili; 'Amacı başkaymış.Beni kullandı. Buradan söylüyorum, istediğine hiçbir zaman ulaşamayacak.Onun duyguları satılık' dedi. Cüneyt'in kendisini kullandığını ve tuzağa düşürmeye çalıştığını söyleyen Şilan, nasıl kandırıldığını izleyenlere böyle anlattı.
11.09.2019 Televizyon
Yayın karıştı çekip gitti!
Yayın karıştı çekip gitti! Sosyal medya fotoğraf paylaşmaları üzerine aralarında aşk olduğu iddia edilen Şilan ve Cüneyt, dün akşam yayınlanan programa arkadaş olduklarını açıklamak için çıktı. Fakat konuşmaya Luvrita'nın dahil olmasıyla olay Arap saçına döndü ve stüdyo birbirine girdi.
11.09.2019 Televizyon
Stüdyoda gergin anlar
Stüdyoda gergin anlar Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında, iki damat adayının tartışması üzerine Esra Erol araya girmeye çalıştı. Ancak damat adaylarından İbrahim Bey, stüdyoyu terk etti…
11.09.2019 Televizyon
Jüri üyeleri: Sen tam bir oyuncusun
Jüri üyeleri: Sen tam bir oyuncusun Bu Tarz Benim yarışmasına yine gergin anlar yaşandı. Özlem Özden programın son bölümünde sırayla tüm yarışmacı arkadaşlarıyla tartıştı. Özlem'in bu tavrına ve davranışlarına jüri üylerinden de tepki geldi.
11.09.2019 Televizyon
Dunga'dan olay hareket!
Dunga'dan olay hareket! Güney Amerika düellosunda Brezilya Teknik Direktörü Dunga'nın yaptığı bir hareket maç sırasında gergin anlar yaşanmasına neden oldu.
12.10.2014 Futbol
Ege Denizi'nde gergin anlar
Ege Denizi'nde gergin anlar Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait üç hücumbotun Bodrum ile Akyarlar arasındaki kısa süreli tatbikatı sırasında gergin anlar yaşandı
22.05.2014 Gündem
Polis bu gece de müdahale etti
Polis bu gece de müdahale etti Ankara'da Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için Kenedy Caddesi ve Tunalı Hilmi Caddesi'nde toplanan gruba polis, müdahale etti
10.06.2013 Gündem
Beşiktaş Mali Genel Kurulu'nda gergin anlar!
Beşiktaş Mali Genel Kurulu'nda gergin anlar! Beşiktaş Kulübü’nün Mali Genel Kongresi'nde gergin anlar yaşandı. Bir üyenin sert bir şekilde Başkan Orman’ı eleştirmesi üzerine, salondaki diğer üyeler protestoda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş