Göltürkbükü

Göltürkbükü

Son dakika Göltürkbükü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Göltürkbükü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Göltürkbükü haber sayfamızda...

Göltürkbükü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 536 göltürkbükü haberi bulunmuştur.
Bodrum'da 15 metre uzunluğundaki ahşap tekne battı
Bodrum'da 15 metre uzunluğundaki ahşap tekne battı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yarımadanın kuzey bölgesinde etkili olan fırtına nedeniyle 15 metre uzunluğundaki ahşap tekne battı.
31.01.2024 Haberler
Bodrum’da fırtına! Feribot seferleri iptal edildi
Bodrum’da fırtına! Feribot seferleri iptal edildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, denizlerde etkili olan fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Yarın planlanan Bodrum- Datça arası feribot seferleri iptal edildi. Yetkililer balıkçılara denize açıklamayın uyarısı yaptı.
29.01.2024 Haberler
Bodrum’da fırtına! Feribot seferleri iptal edildi
Bodrum’da fırtına! Feribot seferleri iptal edildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, denizlerde etkili olan fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Yarın planlanan Bodrum- Datça arası feribot seferleri iptal edildi. Yetkililer balıkçılara denize açıklamayın uyarısı yaptı.
29.01.2024 Gündem
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi…
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi… Maxx Royal’in Antalya’da başlayan tatil yolculuğu Ege’ye uzanıyor, Mayıs 2024’te Maxx Royal Bodrum ile yepyeni bir hikaye başlıyor. Benzersiz konumu, ilkleri yaşatan iş birlikleri ve eşsiz ayrıcalıklarıyla Maxx Royal Bodrum; heyecan, mutluluk ve huzur hissini bir arada yaşayacağınız bir tatil deneyimine kapı aralıyor. Maxx Royal, Bed & Breakfast konseptiyle Bodrum’un kalbi Göltürkbükü’nde benzersiz bir dünya yaratıyor. Kendinizi yeşilliklerle dolu bir sanat tablosunun içinde hissetmek ve tatilde aradığınız her şeyi fazlasıyla yaşadığınızdaki memnuniyeti tatmak için Maxx Royal Bodrum’a davetlisiniz!
15.12.2023 Advertorial
Bodrum'da iki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı
Bodrum'da iki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı Muğla’nın Bodrum ilçesinde otomobille otele gelen 3 kişi ile oteldeki 3 kişi arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
27.08.2023 Gündem
Miray Daner ile sevgilisinin teknede romantik anları!
Miray Daner ile sevgilisinin teknede romantik anları! Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Çıktıkları Bodrum tatili sırasında ilişkileri belgelenen çift, önceki gün ise Türkbükü’nde demirli teknelerinde romantik anlar yaşadı.
1.07.2023 Cadde
Oğulcan Engin'den ayrılan Miray Daner'in yeni aşkı! Kimseye aldırmadan öpüştüler
Oğulcan Engin'den ayrılan Miray Daner'in yeni aşkı! Kimseye aldırmadan öpüştüler Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin'le (32) ilişkisi biten oyuncu Miray Daner (23), yeni bir aşka yelken açtı. Bodrum'da görüntülenen çiçeği burnunda çift, samimi görüntüler verdi.
30.06.2023 Cadde
Bodrum’daki plajlar yabancı turistlere kaldı
Bodrum’daki plajlar yabancı turistlere kaldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, eğitim öğretim yılının yarın başlayacak olması nedeniyle plajlarda yerli turist sayısı azalırken, yabancı turistler denizin ve güneşin tadını çıkardı.
11.09.2022 Haberler
Bodrum’daki plajlar yabancı turistlere kaldı
Bodrum’daki plajlar yabancı turistlere kaldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, eğitim öğretim yılının yarın başlayacak olması nedeniyle plajlarda yerli turist sayısı azalırken, yabancı turistler denizin ve güneşin tadını çıkardı.
11.09.2022 Gündem
Lazer tutulan helikopterinin pilotu konuştu
Lazer tutulan helikopterinin pilotu konuştu Muğla’nın Bodrum ilçesinde yangın kontrolü için devriye gezerken lazer tutulan helikopterin pilotlarından Süleyman Mukim, "Tutulan lazer, uçuşun emniyeti açısından çok tehlikeli" dedi.
16.08.2022 Haberler
Lazer tutulan helikopterinin pilotu konuştu!
Lazer tutulan helikopterinin pilotu konuştu! Muğla’nın Bodrum ilçesinde yangın kontrolü için devriye gezerken lazer tutulan helikopterin pilotlarından Süleyman Mukim, "Tutulan lazer, uçuşun emniyeti açısından çok tehlikeli" dedi.
16.08.2022 Gündem
Yangın söndürme helikopterine lazer!
Yangın söndürme helikopterine lazer! Muğla’nın Bodrum ilçesinde yangın kontrolü için devriye gezen helikoptere lazer tutuldu.
15.08.2022 Haberler
Yangın söndürme helikopterine lazer!
Yangın söndürme helikopterine lazer! Muğla’nın Bodrum ilçesinde yangın kontrolü için devriye gezen helikoptere lazer tutuldu.
15.08.2022 Gündem
Uçuş güvenliği riske atıldı! Yangın söndürme helikopterine lazerli taciz
Uçuş güvenliği riske atıldı! Yangın söndürme helikopterine lazerli taciz Muğla’nın Bodrum ilçesinde yangın kontrolü için devriye gezen helikoptere lazer tutuldu, o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
14.08.2022 Gündem
Denize sıfır kermes
Denize sıfır kermes Bodrum Göltürkbükü’nde denize sıfır kermes etkinliği düzenlendi.
11.08.2022 Cadde
Turistler, Bodrum'da sıcak havanın tadını çıkardı
Turistler, Bodrum'da sıcak havanın tadını çıkardı Muğla'nın Bodrum ilçesinde yerli ve yabancı turistler, güneşli havanın tadını çıkarıp, denizde serinlediler.
24.07.2022 Haberler
Bodrum'da bayramın 3'üncü gününde yerli ve yabancı turist hareketliliği
Bodrum'da bayramın 3'üncü gününde yerli ve yabancı turist hareketliliği Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı ve kruvaziyer hareketliliği devam ediyor. Plajlar yerli ve yabancı turistlerle dolarken, bugün sabah saatlerinde 'Club Med 2' adlı gemiyle 242 turist geldi.
11.07.2022 Ekonomi
Bodrum plajlarında bayram hareketliliği
Bodrum plajlarında bayram hareketliliği Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde plajlarda yoğunluk oluştu. Tatili kentte geçirenler, deniz ve güneşin keyfini çıkardıklarını söyledi.
10.07.2022 Haberler
Bodrum plajlarında bayram hareketliliği
Bodrum plajlarında bayram hareketliliği Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde plajlarda yoğunluk oluştu. Tatili kentte geçirenler, deniz ve güneşin keyfini çıkardıklarını söyledi.
10.07.2022 Gündem
Bayramda Bodrum plajları doldu
Bayramda Bodrum plajları doldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı’nın ilk günü plajlar doldu. Yerli ve yabancı turistler denizin tadını doyasıya çıkardı.
9.07.2022 Haberler
'Silahlı saldırıya uğradım' diyen film yapımcısı, kendi aracını kurşunlamış
'Silahlı saldırıya uğradım' diyen film yapımcısı, kendi aracını kurşunlamış Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kamyonetiyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradığını ileri süren film yapımcısı Sertuğ A.'nın (49), aracını kendisinin kurşunladığı belirlendi. Gözaltına alınan Sertuğ A., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, olay günü can güvenliği gerekçesiyle taşıma ruhsatı talebinde bulunduğu öğrenildi.
10.06.2022 Gündem
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı Muğla'nın 9 ilçesinde 15 gün süren ve 52 bin hektar ormanlık alanının kül olmasına neden olan yangınların ardından tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Valilik, havanın ısınması ve yangın riskinin artması nedeniyle bazı bölgelerde ormanlara giriş yasağı getirdi. Orman içi ve yol kenarlarındaki mekanlarda yanıcı maddelerin kullanımı da yasaklandı.
2.06.2022 Haberler
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı Muğla'nın 9 ilçesinde 15 gün süren ve 52 bin hektar ormanlık alanının kül olmasına neden olan yangınların ardından tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Valilik, havanın ısınması ve yangın riskinin artması nedeniyle bazı bölgelerde ormanlara giriş yasağı getirdi. Orman içi ve yol kenarlarındaki mekanlarda yanıcı maddelerin kullanımı da yasaklandı.
2.06.2022 Gündem
Bodrum'da kaçak ve ruhsatsız iskeleler tek tek yıkılıyor
Bodrum'da kaçak ve ruhsatsız iskeleler tek tek yıkılıyor Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kaçak ve ruhsatsız olduğu belirlenen 61 iskele yıkıldı, 22 iskele ise sezon sonuna doğru yıkılacak. Çoğunluğu tehlike arz eden ve yıkılmak üzere olan iskelelerin kaldırılmasıyla bölgedeki görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi hedefleniyor.
22.05.2022 Gündem
Kargo kolisindeki isim ve adresten bulundu! 30 bin lira ceza kesildi
Kargo kolisindeki isim ve adresten bulundu! 30 bin lira ceza kesildi Muğla'nın Bodrum ilçesinde Cennet Koyu ormanlık alana inşaat malzemesi ile çeşitli atıklar döküldü. Belediye ekipleri atık malzemeler içerisinde yer alan bir kargo kolisindeki adresten çevre kirliliğine yol açtığı belirlenen şüpheliyi belirleyerek 30 bin lira para cezası uyguladı.
10.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göltürkbükü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.