Görevli

Görevli

Son dakika Görevli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Görevli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Görevli haber sayfamızda...

Görevli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.959 görevli haberi bulunmuştur.
Bilirkişi raporu ortaya koydu! Antalya'daki teleferik faciası böyle gelmiş
Bilirkişi raporu ortaya koydu! Antalya'daki teleferik faciası böyle gelmiş Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin de yaralandığı, mahsur kalan 174 kişinin ise 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili bilirkişi raporunun detayları ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Polis aracına arkadan çarptı! Yıldız Tilbe hakkında işlem yapıldı
Polis aracına arkadan çarptı! Yıldız Tilbe hakkında işlem yapıldı Şarkıcı Yıldız Tilbe, sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunan, görevli polis memuru idaresindeki sivil araca arkadan çarptı. Ünlü sanatçı hakkında idari işlem uygulandı.
3.05.2024 Cadde
Şehit astsubay başçavuş Mustafa Yaşar, Hatay'da toprağa verildi
Şehit astsubay başçavuş Mustafa Yaşar, Hatay'da toprağa verildi Erzurum’da geçen yıl yaşanan kavgaya müdahale ederken atılan taşla başından yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 10 ay sonra şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar (45), memleketi Hatay'da toprağa verildi.
3.05.2024 Gündem
40 gün dış dünya ile iletişim kurmaları yasak! Faraday kafesi ve Jammer'la korunuyorlar
40 gün dış dünya ile iletişim kurmaları yasak! Faraday kafesi ve Jammer'la korunuyorlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 8-9 Haziran'da uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) soru kitapçıklarının basımı, paketlenmesi, kontrolü ve sevkinde görev alan çalışanlar, yaklaşık 40 gün dış dünyadan izole yaşayacaklar.
3.05.2024 Eğitim
Erzurum'da kavgada atılan taşla yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar, 10 ay sonra şehit oldu
Erzurum'da kavgada atılan taşla yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar, 10 ay sonra şehit oldu Erzurum'un Pasinler ilçesinde iki aile arasında yaşanan kavgaya müdahale ettiği sırada atılan taşla başından yaralanan ve 10 aydır hastanede tedavi gören Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar, yaşam mücadelesine yenik düşerek, şehit oldu. Yaşar’ın cenazesi, Erzurum'da düzenlenen törenin ardından memleketi Hatay'a gönderildi.
2.05.2024 Gündem
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar...
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde, hayvan kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. 36 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Haberler
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım!
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım! Ege'nin incisi Çeşme’de 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Yarı Maratonu gerçekleştirilecek. 21 ülkeden bin 745 sporcunun katılacağı organizasyonda çevre duyarlılığı anlamında da önemli bir adım atılacak.
2.05.2024 Diğer
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar...
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde, hayvan kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. 36 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti Dünya genelinde 8 bini aşkın otele tedarik teknolojisi hizmetleri sunan Mövenpick Holding iştiraklerinden dijital satın alma platformu FutureLog, Yunanistan, Mısır ve Türk Cumhuriyetleri operasyonlarında Türkiye’yi merkez üs seçti.
3.05.2024 Advertorial
Kavgaya müdahale esnasında yaralanan askerden acı haber
Kavgaya müdahale esnasında yaralanan askerden acı haber Geçtiğimiz yıl kavgaya müdahale ettiği esnada yaralanan J. Asb. Kd. Bçvş. Mustafa Yaşar, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
2.05.2024 Gündem
Duygulandıran görüntü! Antalyalı şehidin son türküsü: Neredesin sen!
Duygulandıran görüntü! Antalyalı şehidin son türküsü: Neredesin sen! Şırnak’ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Asb. Çvş. Mustafa Şen’in son görüntüleri duygulandırdı.
2.05.2024 Haberler
Dur ihtarına uymayan sürücü polis memurunu şehit etmişti! İstenen ceza belli oldu
Dur ihtarına uymayan sürücü polis memurunu şehit etmişti! İstenen ceza belli oldu Trafik kontrolünde, “Dur” ihtarına uymayarak polis memuru Alp Efe Bekit’in ölümüne neden olan 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü Osman Boyraz hakkında istenen ceza belli oldu. Boyraz’ın duruşmadaki savunması ise ortaya çıktı.
2.05.2024 Gündem
Duygulandıran görüntü! Antalyalı şehidin son türküsü: Neredesin sen!
Duygulandıran görüntü! Antalyalı şehidin son türküsü: Neredesin sen! Şırnak’ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Asb. Çvş. Mustafa Şen’in son görüntüleri duygulandırdı.
2.05.2024 Gündem
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir uzman çavuşun şehit olduğunu duyurdu.
1.05.2024 Gündem
SANDIK GÖREVLİ ÜCRETLERİ HESAPLARA YATTI MI? 🗳 31 Mart seçim görevi parası yattı mı, ne zaman yatacak?
SANDIK GÖREVLİ ÜCRETLERİ HESAPLARA YATTI MI? 🗳 31 Mart seçim görevi parası yattı mı, ne zaman yatacak? Seçimlerde görev alan sandık kurulu üyelerine ödemeler yapılıyor! 31 Mart Yerel Seçimlerinde sandıklarda görev alanlara belirli tutarlarda seçim görevli ücreti ödemesi gerçekleşiyor. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri sandık görevli parası yattı mı, ne zaman yatacak?
1.05.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM GÖREVLİ ÜCRETLERİ HESAPLARA YATTI MI? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak?
SEÇİM GÖREVLİ ÜCRETLERİ HESAPLARA YATTI MI? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerine belirli tutarlarda ödemeler yapılıyor olacak. Yerel seçimler geride kaldı ve 31 Mart Pazar günü sandık başlarında görev yapan görevliler seçim parası yattı mı, yatmadı mı araştırıyor. 31 Mart seçim ücreti ne zaman yatacak?
1.05.2024 Bilgi Rehberi
HAKSEN Taksim'de: 47 yıl önce bu meydanda hayatını kaybedenleri saygı ve rahmetle anıyoruz
HAKSEN Taksim'de: 47 yıl önce bu meydanda hayatını kaybedenleri saygı ve rahmetle anıyoruz Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN) Genel Başkanı Ayhan Çivi, “Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu olarak hak ve emeğin sendikası olarak bir kez daha Taksim Meydanı’nda beraberiz. Yaklaşık 47 yıl önce bu meydanda hayatını kaybedenleri bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.
1.05.2024 Gündem
‘Yeni doğan bebek’ vurgununda yeni gelişme
‘Yeni doğan bebek’ vurgununda yeni gelişme Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde, aralarında 14 doktor, 17 hemşire ve 8 sağlık çalışanının olduğu 300 kişilik şebeke operasyonla çökertilmişti. Şebekeye üyelerinden 14 kişi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.04.2024 Gündem
AK Parti'den İmamoğlu'nun 'Hamas' sözlerine tepki: Tamamen yanlış bir yaklaşım
AK Parti'den İmamoğlu'nun 'Hamas' sözlerine tepki: Tamamen yanlış bir yaklaşım İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Hamas' sözlerine ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hamas'ın terör örgütü olarak suçlanması yanlıştır. İki prensip ortaya koymuştuk. Hangi kesime olursa olsun sivillere saldırıları doğru bulmuyoruz ama şöyle bir nokta var ki, esas mesele Hamas meselesi değil, Netanyahu hükümetinin soykırımcı politikalarla Filistinlilere uyguladığı katliam siyasetidir." ifadelerini kullandı.
30.04.2024 Gündem
Şehit polise veda! 'Biz sensiz ne yapacağız?'
Şehit polise veda! 'Biz sensiz ne yapacağız?' Isparta'da radar uygulaması için hazırlık yaparken otomobilin çarpması sonucu şehit olan trafik polisi Yonuz Turan (51), memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2024 Gündem
'RTÜK, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıyor'
'RTÜK, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıyor' Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, "Radyo ve televizyon yayınlarını düzenleyen, zararlı içeriklere yönelik tedbirler alan RTÜK, toplumsal ve kültürel hassasiyetleri her şeyin önünde tutuyor. RTÜK, bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıyor" şeklinde konuştu.
30.04.2024 Gündem
Yolcu midibüsü devrildi! Astsubay öldü, 17 yaralı
Yolcu midibüsü devrildi! Astsubay öldü, 17 yaralı Yolcu midibüsünün devrildiği kazada astsubay hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı.
30.04.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
13 yaşındaki çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı
13 yaşındaki çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı Bursa'da ailesi tarafından hastaneye götürülen 13 yaşındaki erkek çocuğun kulağından 2 adet kurtçuk çıkarıldı.
29.04.2024 Haberler
Tahir Elçi davasında yeni gelişme
Tahir Elçi davasında yeni gelişme Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin, basın açıklaması yaptığı sırada vurularak öldürülmesiyle ilgili süren davada tutuksuz sanık olarak yargılanan polisler, S.T., F.T. ve M.S., için savcı, sanıkların beraatı yönünde mütalaa verdi.
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görevli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.