Gülşah Saraçoğlu

Gülşah Saraçoğlu

Son dakika Gülşah Saraçoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülşah Saraçoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülşah Saraçoğlu haber sayfamızda...

Gülşah Saraçoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 423 gülşah saraçoğlu haberi bulunmuştur.
Ünlülerden taziye mesajları! Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı
Ünlülerden taziye mesajları! Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı Yıllardır Best Model yarışmasını düzenleyen ünlü prodüktör Erkan Özerman, dün kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri başsağlığı mesajları yayınlarken; Özerman'ın vasiyeti de ortaya çıktı.
14.02.2024 Cadde
Bircan Bali ile Gökhan Göz aşklarını ilan etti!
Bircan Bali ile Gökhan Göz aşklarını ilan etti! Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Cadde
Mahsun Kırmızıgül: Merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum!
Mahsun Kırmızıgül: Merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum! Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, önceki gün Darülaceze sakinleriyle buluştu. Geçtiğimiz günlerde bir konserinde 'Annem' şarkısını tamamlayamayarak gözyaşları içinde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan sanatçı, "Elden ayaktan düştüğü zaman anneleri ve babalarını bırakıyorlar" diyerek sitem etti.
29.12.2023 Cadde
Safiye Soyman’ın Boğaz’a bakan süper lüks evi dikkat çekti
Safiye Soyman’ın Boğaz’a bakan süper lüks evi dikkat çekti Yakın dostu Seda Sayan'la yaptığı filtreli paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın Boğaz’a bakan süper lüks evi gündem oldu. Sahne için genellikle gösterişli kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcının evi için de ihtişamlı eşyalar seçmesi dikkat çekti.
13.11.2023 Cadde
Gülben Ergen'den esprili gönderme! 'Göğsümde çok yılan taşıdım'
Gülben Ergen'den esprili gönderme! 'Göğsümde çok yılan taşıdım' Gülben Ergen, önceki akşam Ataköy'de bir mekanda sahneye çıktı. Yılan figürlü kıyafetine seyircinin laf atması üzerine ünlü şarkıcıdan esprili bir açıklama geldi.
6.11.2023 Cadde
Mahsun Kırmızıgül: İki albümle sanatçı olunmaz
Mahsun Kırmızıgül: İki albümle sanatçı olunmaz Mahsun Kırmızıgül, Avrupa turnesi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kırmızıgül, muhabirlerin "Son günlerde dinleyicilerin sahnedeki şarkıcıya çakmak vb gibi maddeler atıyor. Sizin başınıza geldi mi bu durum?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
14.10.2023 Cadde
Bülent Ersoy'a üç milyon TL'lik mermer çanta hediye edildi!
Bülent Ersoy'a üç milyon TL'lik mermer çanta hediye edildi! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam Afyonkarahisar'da sahne aldı. Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismine, Afyonlu ustaların el emeği olan ve üç ayda hazırlanan, üç milyon TL'lik mermer bir çanta hediye edildi.
2.10.2023 Cadde
Seda Sayan takipten çıkarmıştı! Safiye Soyman içini döktü
Seda Sayan takipten çıkarmıştı! Safiye Soyman içini döktü Safiye Soyman, hayat arkadaşı Faik Öztürk ile bir doğum günü partisine katıdı. Ünlü sanatçı, yakın arkadaşı Seda Sayan’ın sosyal medya hesabından kendisini takipten çıkarması hakkında ilk kez konuştu.
23.09.2023 Cadde
Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül: Özür diledim!
Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül: Özür diledim! Bodrum konserinde sahneye şortla çıktığı için sosyal medyada olumsuz yorumlar alan Mahsun Kırmızıgül, bir ay sonra sessizliğini bozdu. "Dinleyicilerim bir daha sahneye çıkmam için ortalığı adeta yıktı" diyen sanatçı, sevenlerime bir kez olsun saygısızlık yapmadığını vurguladı.
13.09.2023 Cadde
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin, Çağlar Ökten ile dünyaevine giren annesi annesinin nikah törenine katılmamıştı. Aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilen ikilden Sayan, oğlunun doğum gününü kutladı.
30.08.2023 Cadde
Barbie Bülent Ersoy! Tepeden tırnağa pembelere büründü
Barbie Bülent Ersoy! Tepeden tırnağa pembelere büründü Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, son konserine pembe kıyafetler ve makyajla çıkarak son dönemde birçok ünlünün katıldığı Barbie akımına dahil oldu. Barbie yazılı kolyesiyle de dikkat çeken Ersoy, sosyal medyanın gündemine oturdu.
12.08.2023 Cadde
Mahsun Kırmızıgül'e iş teklifi: Bizim dolmuş hattında çalış!
Mahsun Kırmızıgül'e iş teklifi: Bizim dolmuş hattında çalış! Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de çıkacağı program öncesi taksi bulamayınca minibüse binmişti. Ünlü sanatçının, minibüste yolculara 20 dakika boyunca halk konseri vermesi çok konuşulmuştu. Kırmızıgül, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
17.07.2023 Cadde
'Yaşar İpek’le her projeye varım'
'Yaşar İpek’le her projeye varım' Deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekip daha sonra yeniden sinemaseverlerle buluşturduğu 'Prestij Meselesi' filminde beklediği ilgili yakalayamayan Mahsun Kırmızıgül ve şarkıcı Yaşar İpek, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.
28.06.2023 Cadde
Derya Bedavacı: Ben rapçi değilim, damarcıyım!
Derya Bedavacı: Ben rapçi değilim, damarcıyım! Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Hayranları tarafından 'Dişi Müslüm Gürses' olarak anılan ünlü şarkıcı, ''Müslüm Gürses şarkısını on tane alternatif rap şarkısına değişmem'' dedi.
20.06.2023 Cadde
Mahsun Kırmızıgül, ‘Prestij Meselesi’ davasını kazandı!
Mahsun Kırmızıgül, ‘Prestij Meselesi’ davasını kazandı! 1 Eylül 2003 tarihinde yaşamını yitiren müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun oğlu Volkan Topal, ‘Prestij Meselesi’ filminde babasının itibarını zedelediği iddiasıyla yönetmen Mahsun Kırmızıgül’e dava açmıştı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, davaya ilişkin kararını verdi.
13.06.2023 Cadde
Mahsun Kırmızıgül trafikte görüntülendi
Mahsun Kırmızıgül trafikte görüntülendi Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, önceki gün Ulus'ta aracının içinde objektiflere yansıdı. Trafikte seyir halinde olan Kırmızıgül, basın mensuplarını fark edince kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.
2.06.2023 Cadde
'Prestij Meselesi' filminden yeni afiş!
'Prestij Meselesi' filminden yeni afiş! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketi nedeniyle yapım şirketinin kararıyla vizyondan çekilen 'Prestij Meselesi' filmi, yeniden vizyona girmek için gün sayıyor.
19.05.2023 Cadde
Gülşah Saraçoğlu ile aşk mı yaşıyor? Mahsun Kırmızıgül’den açıklama
Gülşah Saraçoğlu ile aşk mı yaşıyor? Mahsun Kırmızıgül’den açıklama Avukat Ece Binay ile altı yıllık evliliği biten şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül (54), birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerini tasarlayan ve moda yarışmalarında jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu (41) ile aşk yaşadığı yönünde magazin gündemine gelen iddialara menajeri aracılığıyla yanıt verdi.
17.05.2023 Cadde
Bülent Ersoy'dan beyaz sahne kostümü! Görenler gelinliğe benzetti
Bülent Ersoy'dan beyaz sahne kostümü! Görenler gelinliğe benzetti Son günlerde değiştirdiği saç modeli ve ten rengiyle gündeme gelen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Maslak Yeni Gazino'da sahne aldı. İkonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelenleri büyüleyen Ersoy'un tercih ettiği beyaz sahne kostümü gelinliğe benzetildi.
1.05.2023 Cadde
Bülent Ersoy'un son hali şaşırttı!
Bülent Ersoy'un son hali şaşırttı! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, son görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi. Meslektaşı Nükhet Duru ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nu ziyeret eden sanatçının saçları ve ten rengi dikkat çekti.
29.04.2023 Cadde
Estetik bağımlısı Gülşah Saraçoğlu doğal olan yerlerini açıkladı!
Estetik bağımlısı Gülşah Saraçoğlu doğal olan yerlerini açıkladı! Ünlü isimler için tasarladığı iddialı kıyafetlerin yanı sıra özel hayatıyla da sıkça magazin gündeminde yer bulan Gülşah Saraçoğlu, katıldığı programda estetik tutkusundan bahsetti. İşlem yaptırmadığı yerleri sıralayan ünlü modacı, "Doğal olan hiçbir şeyi sevmiyorum" açıklamasıyla dikkat çekti.
28.04.2023 Cadde
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkının ilk karesi!
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkının ilk karesi! Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz, önceki gün Sera Tokdemir ile ilk kez görüntülendi. Bir yıldır tanıştıklarını söyleyen çiftten Sera Tokdemir, "Gökhan'a şarkı yazdım. Aşk böyle bir şeymiş" açıklamasıyla şaşırttı.
4.04.2023 Cadde
Deha Bilimlier'in baba acısı
Deha Bilimlier'in baba acısı Şarkıcı Deha Bilimlier’in babası Şevket Bilimlier, vefat etti. Deha Bilimlier, babasının yaşamını yitirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Bilimlier’in cenazesi dün ikindi namazına müteakip İzmir, Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
1.03.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Miranda’dan tavsiyeler Miranda Kerr, kendi gençliğine öğütler verdi...
30.01.2023 Cadde
Doya Doya Moda final bölümü ne zaman? Doya Doya Moda final tarihini Gülşah Saraçoğlu açıkladı! İşte final tarihi...
Doya Doya Moda final bölümü ne zaman? Doya Doya Moda final tarihini Gülşah Saraçoğlu açıkladı! İşte final tarihi... Doya Doya Moda final tarihi açıklandı. TV8 ekranında yayımlanan sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın 3. sezon final tarihi açıklandı. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz oturuyor. İşte Doya Doya Moda final tarihi...
20.01.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Gülşah Saraçoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.