Milliyet Tv Haber Bülteni - 27.04.2016
Milliyet Tv Haber Bülteni - 27.04.2016 Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın sözleriyle başlayan laiklik tartışmalarına son noktayı Başbakan Ahmet Davutoğlu koydu.   Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, gazetemiz yazarı Serpil Çevikcan’a önemli açıklamalar yaptı.   Hakkâri Yüksekova’da, terör örgütüne yönelik operasyonun ardından devam eden arama faaliyetleri sırasında teröristlere ait yeni görüntülere ulaşıldı.   Suriye tarafındaki Duvaybik'te dün fırtına obüsleriyle vurulan IŞİD'e ait bina çöktü.   Amerika’dan yeni uyarı var!   Çin'de çok katlı bir binanın yalıtım malzemesi söküldü; korku dolu anlar kameralara yansıdı.   Sosyal medyada mide bulandıran bu video konuşuluyor…   Liseye yerleşmek için, 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin katılacağı TEOG’da maraton başladı.   İzmir'de cinsel taciz mağduru olduğu iddia edilen bir çocuk, kendisine tecavüz ettiği öne sürülen bir kişi ve ailesi tarafından öldüresiye dövüldü.   Boğaziçi Köprüsü’nde, sabah saatlerinde bir vatandaşın intihar teşebbüsü nedeniyle trafik felç oldu.   İstanbul’da dün ve bugün iki ayrı yerde kuyumcu soygunları yaşandı.   Hazırlayan ve Sunan: Beste Erkan
11.09.2019 Haberler
Milliyet Tv Haber Bülteni - 15.12.2015
Milliyet Tv Haber Bülteni - 15.12.2015 Başbakan Ahmet Davutoğlu, Silopi ve Cizre'den öğretmenlerin gitmesiyle birlikte duran eğitim için konuştu.   Ankara temsilcimiz Serpil Çevikcan da bugünkü yazısında, Cizre’deki olaylara değindi.   Türkiye, Musul'un kuzeyindeki Başika’da askerlere ilk görev talimatını verdi.   Rusya ile yaşanan krizde yumuşamaya dair ilk sinyal geldi.   ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, İncirlik Hava Üssü'ne geldi.   ABD’nin Oklahoma eyaletinde bir adamın kaldığı otelden ayrılırken çıkarılan hesaba tepkisi korkunç oldu.   Brüksel’de dün gerçekleşen toplantının ardından, “AB ile 17. faslın açılmasına karar verildi. Şimdi akıllardaki soru; Türkiye Euro`ya geçecek mi?   Milyonları ilgilendiren pakete onay çıktı!   İsrail Savunma Kuvvetleri'nden 3 asker, Filistinli kadın muhabiri görev başında taciz etti.   Adana’da bir genç, mahallesine gelen sokak köpeği ile kendi köpeğini dövüştürdü.   Bakırköy'de çocuk hırsız, girdiği alışveriş merkezinde Fas uyruklu turistin içerisinde 42 bin TL olan çantasını çaldı.   Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne tırmanmasıyla konuşulan Pavel Smirnov, bu kez de başka bir AVM'nin tepesine çıktı.   Çin’de dev binanın çatı katındaki su borusunun patlaması faciaya neden oldu.
11.09.2019 Haberler
Milliyet Tv Haber Bülteni - 22.10.2015
Milliyet Tv Haber Bülteni - 22.10.2015 Türk basını ve edebiyatının duayen ismi, gazetemiz yazarı Çetin Altan'ı kaybettik...   Kamu çalışanlarının merakla beklediği haber geldi; 29 Ekim tatili 4 gün oldu!   1 Kasım seçimlerinin sonuçları merakla beklenirken; Milliyet gazetesi Ankara temsilcisi Serpil Çevikcan bugünkü köşesinde çok önemli bir konuya değindi.   1 Kasım’da yapılacak seçime sayılı günler kala, piyasaların ne derece etkileneceği de merak konusu…   İstanbul’da ünlü bir alışveriş merkezinde çekilen bu görüntüler pes dedirtti!   Hakkâri Şemdinli’de, dün akşam teröristlerce infilak ettirilen patlayıcı yüklü aracın yol açtığı hasar, gün aydınlanınca ortaya çıktı.   Ankara kulislerinde, 1 Kasım seçimleri sonrasında, "5. parti hazırlığı" tartışılırken, MHP lideri Bahçeli 'nin Meral Akşener'i aday göstermemesinde bu kulislerin rol oynadığı konuşuluyor…   Ataşehir Develi restoranındaki oyun alanında 3 yaşındaki çocuğun yüzüne kimyasal madde atılması ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.   Kayseri’de intihar etmek isteyen genç, polis ve itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.   Eyüp'te sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı.
11.09.2019 Haberler