İstanbul'da taksici rezaleti! Oksijen cihazına bağlı yaşlı kadın dakikalarca bekledi
İstanbul'da taksici rezaleti! Oksijen cihazına bağlı yaşlı kadın dakikalarca bekledi İstanbul Beyoğlu ilçesinde hastaneden çıkan 95 yaşındaki yaşlı kadını ve yanındaki arkadaşını hiçbir taksi şoförü aracına almadı. Oksijen cihazına bağlı yaşlı kadın ve arkadaşı yarım saat boyunca taksiye binmek için yol kenarında bekledi.
26.10.2022 Gündem
Hastane dönüşü kaybolan ve 4 gündür aranan Zeynep'ten haber var
Hastane dönüşü kaybolan ve 4 gündür aranan Zeynep'ten haber var Aydın’ın Didim ilçesinde, diş kontrolü için hastaneye giden ve 4 gündür haber alınamayan Zeynep Gürzsoy'un (33), arkadaşının yanına gittiği, telefonu arızalandığından annesine haber veremediği ortaya çıktı.
30.05.2022 Gündem
İstanbul'da şoke eden olay! Yaşlı kadın taksicilere 'ne olur beni al' diye yalvardı
İstanbul'da şoke eden olay! Yaşlı kadın taksicilere 'ne olur beni al' diye yalvardı İstanbul Fatih’te hastaneden çıkan yaşlı kadın kendisini almayan taksicilere, “Taksi ne olur beni al” diyerek yalvardı. Kısa mesafe olduğu için taksicilerin almadığı yaşlı kadının zor anları bir otobüs sürücüsünün kamerasına yansıdı.
22.03.2022 Gündem
Hastane çıkışı kazada öldü!
Hastane çıkışı kazada öldü! Sakarya’nın Serdivan ilçesinde 49 yaşındaki kadının hastane çıkışında yolun karşısına geçmek istediği ve kamyonun altında kalarak hayatını kaybettiği kaza anları bir taksi durağının güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Taksi durağında çalışan şoför de durakta oturdukları ve çarpmanın etkisiyle oluşan gürültü sonucu dışarıya koştukları anları anlattı.
25.12.2019 Gündem