8 yıl sonra yakalanan Hatice'nin katili hakkında karar!
8 yıl sonra yakalanan Hatice'nin katili hakkında karar! Konya’da, iple boğularak öldürülen Hatice Çiftçi'nin (13) 8 yıl sonra yakalanan katil zanlısı Veli Koçer (38), 'Bir suçun ortaya çıkmasını engellemek için kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cezada indirim uygulanmazken, ayrıca Koçer'e, 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 16 yıl 6 ay, 'Hürriyetten yoksun kılma' suçunda da Koçer'e 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
30.10.2020 Gündem
13 yaşındaki Hatice'yi iple boğarak öldüren zanlının yargılanmasına başlandı
13 yaşındaki Hatice'yi iple boğarak öldüren zanlının yargılanmasına başlandı Konya'da iple boğularak öldürülen Hatice Çiftçi'nin 8 yıl sonra yakalanan katil zanlısı Veli Koçer’in, 'çocuğu kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 16 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasına başlandı. Duruşmaya SEGBİS ile katılan tutuklu sanık Koçer, savunmasını yazılı vermek istediğini belirtti.
20.10.2020 Gündem
Hatice'nin katili, 8 yıl sonra başka bir olaya karışınca yakalandı!
Hatice'nin katili, 8 yıl sonra başka bir olaya karışınca yakalandı! Konya’nın Akşehir ilçesinde 8 yıl önce etüt merkezinden evine gitmek için çıktıktan sonra kaybolan, 4 gün sonra da meyve bahçesinde iple boğularak öldürülmüş cansız bedeni bulunan 13 yaşındaki Hatice Çiftçi'nin katili Veli K. (38), yakalanıp, tutuklandı. İzmir'de bir olaya karışınca gözaltına alınan Veli K.'den (38) alınan örneklerle, Çiftçi'nin tırnakları ve ipteki doku örneklerinin uyuştuğunun belirlendiği bildirildi.
21.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri