Hekimhan

Hekimhan

Son dakika hekimhan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hekimhan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hekimhan haber sayfamızda...

Hekimhan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 321 hekimhan haberi bulunmuştur.
Malatya'da AK Parti'li Sami Er başkan seçildi
Malatya'da AK Parti'li Sami Er başkan seçildi Malatya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Sami Er, Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 5 ve MHP 1 belediye başkanlığını kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 HEKİMHAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Malatya Hekimhan Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 HEKİMHAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Malatya Hekimhan Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Malatya Hekimhan Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Hekimhan ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Malatya Hekimhan Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Cumhur İttifakı adaylardınan birlik ve beraberlik vurgusu
Cumhur İttifakı adaylardınan birlik ve beraberlik vurgusu Malatya’da AK Parti ve MHP’nin adaylarının buluşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacakları mesajı verildi.
23.02.2024 Gündem
Aday gösterilmedi, CHP'den bu sözlerle istifa etti! 'Veli Ağbaba bir diktatör'
Aday gösterilmedi, CHP'den bu sözlerle istifa etti! 'Veli Ağbaba bir diktatör' Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe belediye başkan adaylarını açıklarken bazı değişimler parti içi krize neden oldu.
30.01.2024 Gündem
SON DAKİKA DEPREMLER BUGÜNKÜ 💢 9 Ocak son depremler listesi Kandilli/AFAD: Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi?
SON DAKİKA DEPREMLER BUGÜNKÜ 💢 9 Ocak son depremler listesi Kandilli/AFAD: Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi? Son depremler listesi anbean takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD anlık depremleri duyuruyor. Deprem kuşağında yer alan ülkemizin her an farklı bir noktasında şiddetli veya artçı depremler meydana geliyor. Sarsıntılarla beraber ''Şimdi deprem mi oldu, az önce nerede deprem oldu?'' soruları öne çıktı.
9.01.2024 Bilgi Rehberi
Çapa motoru üzerinde kalp krizi geçirdi! Emekli astsubaydan acı haber
Çapa motoru üzerinde kalp krizi geçirdi! Emekli astsubaydan acı haber Malatya’nın Hekimhan ilçesinde kullandığı çapa motoru üzerinde kalp krizi geçiren emekli astsubay Adem Şanlı hayatını kaybetti.
12.09.2023 Gündem
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Güncel SON DEPREMLER (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi): En son olan artçı depremlere nereden bakılır?
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Güncel SON DEPREMLER (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi): En son olan artçı depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi son dakika gelişmesi gündemde merak ediliyor. Adana'da 4.5 büyüklüğünde dün bir deprem medyana geldi. Geçtiğimiz hafta ise Malatya'da depremler oldu. Yaşanan bu depremler sonrasında en son olan depremler listesi ise araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini paylaşıyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 17 Ağustos son depremler listesi takip ekranı...
17.08.2023 Bilgi Rehberi
Malatya ve Siirt’te orman yangını! Biri 7 diğeri 15 saatte kontrol altına alındı
Malatya ve Siirt’te orman yangını! Biri 7 diğeri 15 saatte kontrol altına alındı Malatya’nın Hekimhan ilçesinde, dağlık alanda çıkan yangın, 7 saatte, Siirt’in Bayan ilçesinde çıkan orman yangını, 15 saatte kontrol altına alındı.
15.08.2023 Gündem
Peş peşe yangın haberleri! Ekipler müdahale ediyor
Peş peşe yangın haberleri! Ekipler müdahale ediyor Malatya’nın Hekimhan ilçesinde meyve bahçelerinin de bulunduğu dağlık alanda yangın çıktı. Siirt ve Bingöl’de orman yangını çıktı. Ekipler, yangınları söndürmek için çalışma başlattı.
14.08.2023 Gündem
Malatya-Sivas bölgesel tren seferleri başladı
Malatya-Sivas bölgesel tren seferleri başladı Malatya'yı hızlı trenle entegre şekilde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak Sivas Bölgesel Treni seferlerine başlandı.
20.06.2023 Ekonomi
SON DEPREMLER 10 HAZİRAN: Az önce deprem mi oldu? Son dakika son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi
SON DEPREMLER 10 HAZİRAN: Az önce deprem mi oldu? Son dakika son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son dakika depremler. Bulunduğu yerde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar illerindeki son depremlere Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesine bakarak öğrenebiliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? 10 Haziran son depremler listesi haberimizde.
10.06.2023 Bilgi Rehberi
Alarm verildi, yollar göle döndü
Alarm verildi, yollar göle döndü Haziran ayına günler kalsa da yaz mevsimi gelmedi. Yurdun batısından doğusuna etkili olan sağanak yağış sokakları, caddeleri göle çevirirken, evleri, iş yerlerini ve bir hastaneyi su bastı.
31.05.2023 Gündem
Hekimhan Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Hekimhan Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Hekimhan Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Hekimhan için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Malatya ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
27.05.2023 Bilgi Rehberi
DEPREM SON DAKİKA BUGÜN: 23 Mayıs Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli Rasathanesi/AFAD son depremler
DEPREM SON DAKİKA BUGÜN: 23 Mayıs Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli Rasathanesi/AFAD son depremler Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremleri listelemeye devam ediyor. Türkiye'de son dönemde meydana gelen depremler vatandaşlarda tedirginliğe neden oluyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını kontrol etmek isteyenler Kandilli son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldiğini sorgulayabiliyor. İşte 23 Mayıs son depremler.
23.05.2023 Bilgi Rehberi
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl o bölgeyi uyardı! '7’ye yakın bir deprem olabilir'
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl o bölgeyi uyardı! '7’ye yakın bir deprem olabilir' Yer Bilimci Prof. Dr. Feyzi Bingöl, “Bingöl’ün Yedisu bölgesinde uzun zamandır bir faaliyet yok yani deprem oluşmamış enerji birikimi yavaş yavaş oluyor. Burada orta büyüklüğün üzerinde yani 6,5 büyüklüğünde daha büyük 7’ye yakın bir deprem olabilir ama zamanını bilemiyoruz. Bu bölge böyle bir deprem oluşturmaya gebe bir bölgedir” dedi.
13.05.2023 Haberler
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl o bölgeyi uyardı! '7’ye yakın bir deprem olabilir'
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl o bölgeyi uyardı! '7’ye yakın bir deprem olabilir' Yer Bilimci Prof. Dr. Feyzi Bingöl, “Bingöl’ün Yedisu bölgesinde uzun zamandır bir faaliyet yok yani deprem oluşmamış enerji birikimi yavaş yavaş oluyor. Burada orta büyüklüğün üzerinde yani 6,5 büyüklüğünde daha büyük 7’ye yakın bir deprem olabilir ama zamanını bilemiyoruz. Bu bölge böyle bir deprem oluşturmaya gebe bir bölgedir” dedi.
13.05.2023 Gündem
GÜNCEL SON DEPREMLER takip ekranı: AZ önce deprem mi oldu? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son artçı depremler...
GÜNCEL SON DEPREMLER takip ekranı: AZ önce deprem mi oldu? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son artçı depremler... Güncel son depremler sayfası Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında merak ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremlerin, yeri, saati ve büyüklüğü olmak üzere diğer detayları listeliyor. En son olan artçı depremlere nasıl bakılacağı araştırılıyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 1 Mayıs son depremler takip ekranı...
1.05.2023 Bilgi Rehberi
Yalnız bırakmadılar
Yalnız bırakmadılar Marmaris Belediye Başkanı Oktay ve Menderes Başkan Vekili Özkan deprem bölgesine gitti, dertleri dinledi “Yanınızdayız” mesajı verdi
29.04.2023 Ege
Kayıp ihbarı yapıldı, baraj gölünde cesedi bulundu
Kayıp ihbarı yapıldı, baraj gölünde cesedi bulundu Malatya'nın Hekimhan ilçesinde kayıp olarak aranan Mehmet Uçar'ın (50), baraj gölünde cansız bedeni bulundu.
25.04.2023 Gündem
SON DAKİKA SON DEPREMLER anlık takip ekranı (17 Nisan): Az önce deprem mi oldu? AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son artçı deprem ne zaman ve nerede oldu?
SON DAKİKA SON DEPREMLER anlık takip ekranı (17 Nisan): Az önce deprem mi oldu? AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son artçı deprem ne zaman ve nerede oldu? Bugünkü son depremler listesi araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler ekranları ile en son olan depremler hakkında detayları paylaşıyorlar. 17 Nisan tarihindeki depremlerin saati ve büyüklükleri haberde yer alıyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son depremler listesi ekranı...
17.04.2023 Bilgi Rehberi
Malatya'da 3.8 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 3.8 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın verilerine göre Malatya'da 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11.04.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın verilerine göre Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11.04.2023 Gündem
Depremin yaraları eğitimle sarılıyor
Depremin yaraları eğitimle sarılıyor  MEB, deprem bölgesinde eğitimin devamı için bir dizi kararı hayata geçirdi: Çadır ve konteynerlerde 2 bin 26 eğitime destek sınıfı kurdu; 734 noktada sınava hazırlık kursu başlattı; 11 milyon 820 bin kitap dağıttı; 416 psikososyal destek çadırı açtı.
29.03.2023 Gündem
49 gün sonra okullarına kavuştular
49 gün sonra okullarına kavuştular Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremlerden 49 gün sonra Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da okullar dün açıldı.
28.03.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Hekimhan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.