2 milyon TL'lik ziynet eşyası çalmışlardı... Yakalandılar
2 milyon TL'lik ziynet eşyası çalmışlardı... Yakalandılar Kayseri'de, girdikleri evden 2 milyon TL değerinde ziynet eşyası çalan G.D.Ç. (36) ve A.D. (36) isimli iki kadın, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
29.07.2022 Gündem
7 çocukla cezaevine girdiler
7 çocukla cezaevine girdiler Kırıkkale'de hırsızlık suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kadın yakalandı.Kırıkkale'de hırsızlık suçundan haklarında 8 ila 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kadın, saklandıkları evde yakalandı. Kadın hırsızlar, beraberlerindeki en küçüğü 2 aylık, en büyüğü ise 6 yaşında olan 7 çocukla birlikte cezaevine gönderildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne Asayiş Amirliği Hırsızlık Bürosu ekipleri, gelen bir ihbar sonrası Kırıkkale merkez ile Bahşili ilçelerinde önceden belirlenen evlere operasyon düzenledi. Baskınlarda, hırsızlık suçundan haklarında 8 ila 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan Yıldız K. (33), Fidan G. (59), Emine G.i (30) ve Filiz G. (27) yakalandı.
11.09.2019 Yaşam
Eğlenerek motosiklet çalan hırsızlar kamerada
Eğlenerek motosiklet çalan hırsızlar kamerada İstanbul’da yaşanan motosiklet hırsızlıklarına bir yenisi daha eklendi. Fatih’te park halinde bulunan bir motosikletin şüpheli 1 kişi tarafından çalınması saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Fatih, Şehremini Semtinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Geçtiğimiz Cumartesi günü gece saat 04.45 sıralarında motosikletli 4 şahıs tehlikeli hareketler yaparak sokaktan geçiş yaptı. Geçiş sırasında sokak üzerinde park halinde olan motosikleti gören şüphelilerden biri bir süre sonra geri geldi. Park halindeki motorun direksiyon kilidini 30 saniye gibi kısa bir süre içerisinde kıran şüpheli motosikleti sürükleyerek gözden kayboldu. Yaşanan hırsızlık anı ise sokak üzerinde bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Vatandaş çalınan motorlarını sosyal medya üzerinden arıyor Son dönemde motosiklet hırsızlığının arttığını ifade eden Mehmet Ali Gözaydın, “Cuma akşamı saat 23.00 sıralarında motorumu park edip eve çıktım. Sabah kalkıp aşağıya indiğimde motorumun yerinde olmadığını fark ettim. Çevrede bulunan bir otoparkın kamerası vardı. Onu incelediğimde motorumun çalındığını fark ettim. Gece 04.45 sıralarında iki tane motorlu 4 kişi geliyor. Bir tanesine gelerek motorun ön direksiyon kilidini kırmış ve ite ite götürmüş. Toplamda 1 dakikalık bir iş zaten. Emniyete gittik, başvuru yaptık. Ayrıca sosyal medya hesaplarımdan duyurular yaptım. Belki biri görmüştür diye. Bunları yaparken bir şeyi fark ettim. Bu sıralar motosiklet hırsızlıkları ciddi anlamda artmış. Birçok insan benim gibi mağdur. Yetkililerden bu işe bir el koymalarını istiyoruz’’ diyerek yaşanan mağduriyete dikkat çekti. “Yaptıkları iyi bir şey gibi eğleniyorlar” Yaşanan hırsızlıklardan mağdur olduklarını ifade eden Özaydın, “Hazırlıklı geliyorlar. Tecrübeli oldukları o kadar belli ki; Tereddüt etmeden, hedefleri belirli bir şekilde gelerek 30 saniye gibi bir sürede motoru çalıp gidiyorlar. İlk işleri değil bu" dedi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri