Yan hakem kendini attı! Kırmızı kart...
Yan hakem kendini attı! Kırmızı kart... Yeşil sahalarda kendisini yere atan ve sakatlık numarası yapan futbolcuları görmeye alıştık ancak bu kez olay farklı. Huachipato ile Palestino takımları arasında oynanan maçta yan hakem bacağına gelen top sonrası kendisini yere attı. Bu pozisyon sonrası topu hakeme atan oyuncu kırmızı kart gördü.
5.12.2015 Futbol
Puskas'a bir adayda Şili'den!
Puskas'a bir adayda Şili'den! Puskas Yılın Golü adaylığı için 2015 yılı hızlı başladı. Henüz yılın başında atılan muhteşem gollere bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres Şili. Universidad Chile forması giyen 27 yaşındaki golcü Leandro Benegas, Huachipato karşısında harika bir röveşata golüne imza attı.
8.02.2015 Futbol
Ganso’dan müthiş vole
Ganso’dan müthiş vole Sao Paulolu Henrique Ganso Copa Sudamericana takımının deplasmanda 3-2 kazandığı maçtaki Şilili rakipleri Huachipato’ya mükemmel bir vole golü attı.
18.10.2014 Futbol
Ceni'den jeneriklik kurtarış...
Ceni'den jeneriklik kurtarış... Brezilya'da Sao Paulo forması giyen Rogerio Ceni, Huachipato karşısında yaptığı müthiş kurtarışla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.
4.10.2014 Futbol
Ne yaptılarsa olmadı!
Ne yaptılarsa olmadı! Copa Sudamericana'da Huachipato forveti ile San Jose kalecisi Carlos Lampe arasında geçen pozisyonda meşin yuvarlak kalenin içine girmedi.
23.08.2014 Futbol
Yaş 38 ama hala iş var!
Yaş 38 ama hala iş var! Bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde olan 38 yaşındaki Ze Roberto formasını giydiği Gremio takımı ile Huachipato karşısında akrobatik bir gole imza attı.
19.04.2013 Futbol
Bu nasıl kaçar demeyin kaçtı işte!
Bu nasıl kaçar demeyin kaçtı işte! Fluminense forması giyen Wellington Nem takımının Huachipato'yla oynadığı maçta kendisine gelen topu boş kaleye yuvarlamak yerine direğe nişanladı.
28.02.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri