Son dakika... Ülkenin cumhurbaşkanı 'corona virüsün ilacı' deyip kameralar önünde içti
Son dakika... Ülkenin cumhurbaşkanı 'corona virüsün ilacı' deyip kameralar önünde içti Madagaskar Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina, yeni tip corona virüse (covid-19) karşı geliştirdiklerini öne sürdüğü bitkisel ilacı kameralar önünde içti.
21.04.2020 Dünya
Girdiği marketlerde içecek içen hırsız 'bu kadarına da pes' dedirtti
Girdiği marketlerde içecek içen hırsız 'bu kadarına da pes' dedirtti Adana'da girdiği marketlerde içecek içerek hırsızlık yapan kişi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Şüpheli markete girdi, raflardaki ürünleri yedi, sonra radyo çaldı. Adana Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, öğle saatlerinde bir markete giren bir kişi, alışveriş yapma bahanesiyle etrafı kontrol ederken raflarda bulunan içeceklerden içti. Ekrem E. daha sonra içeceklerin boş kutusunu da raflara Şahıs marketten çıkarken de kutusundan çıkardığı radyoyu iç çamaşırının içine koyarak çaldı. Olayın ardından market çalışanları, güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızlık olayını fark etti. Polisi arayan market sahibi şikayetçi oldu. Markete gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kaydını inceledi. Polis, hırsızlık olayını Ekrem E.'nin (33) gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelinin daha önce de bir fırın ve marketten para çaldığı, bu hırsızlık olaylarında da önce içecek içtiği sonra hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Ekrem E. ekipler tarafından yakalandı. Emniyete getirilen şüphelinin sorgusunda, "İşsizdim, çaldığım paraları çocuklarımın ihtiyaçları için kullandım" dediği öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Minik çocuk susayınca engel tanımadı
Minik çocuk susayınca engel tanımadı Erzincan’da yediği tatlı yiyeceklerin ardından susayan 4 yaşındaki Umut Berat Çavuş, çeşmenin musluğunu açamayınca suyun damlalarıyla susuzluğunu gidermeye çalıştı. Erzincan’ın Geyikli köyünde yaşayan Gökhan ve Zeynep Çavuş’un 4 yaşındaki oğlu Umut Berat Çavuş, yediği tatlı yiyeceklerin ardından su içmek istedi. Anne ve babasının hayvanlarıyla meşgul olduğundan yardım alamayan Minik Umut Berat, çeşmeden sızan su damlalarıyla susuzluğunu gidermeye çalıştı. Kana kana su içtiği görülen Berat'ın cep telefonuyla kaydedilen bu görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
11.09.2019 Nevidyo
Otomobilde fare zehri içip kaza yaptı
Otomobilde fare zehri içip kaza yaptı Aksaray’da otomobilin içinde girdiği bunalım sonucu fare zehri içerek intihar girişiminde bulunan sürücü, hızla gittiği yolda kaza yapınca ağır yaralandı.Olay, Aksaray Cumhuriyet Mahallesi TOKİ bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bilinmeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren Sami D. (26), içinde bulunduğu 68 AJ 846 plakalı araç içerisinde fare zehri içti. Fare zehri içtikten sonra otomobili çalıştırıp trafiğe çıkan ve aşırı sürat yapan Sami D., araç içerisinde fenalık geçirerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil ilk olarak kaldırımda bulunan bir araba çarptı. Aşırı hız nedeniyle durmayan otomobil daha sonra da bir bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 acil yardım ekipleri yaralı sürücüyü ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Kaza sonrası inceleme yapan polis ekipleri, araç içerisinde fare zehri bulurken, durumu hastane polisine ve sağlık ekiplerine bildirdi. İçtiği fare zehri ve kaza nedeniyle ağır yaralanan sürücünün tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Kümes hayvanlarına saldıran fareler mahalleliyi canından bezdirdi
Kümes hayvanlarına saldıran fareler mahalleliyi canından bezdirdi Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçesinde kümes ve ağıl hayvanlarını boğarak kanını içen lağım fareleri, mahalleliyi canından bezdirdi.Büyüklüğü neredeyse bir kedi kadar olan lağım fareleri, Emirler Mahallesi'nde adeta terör estiriyor. Kazdıkları tünellerle mahalle sakinlerinin ağıl ve kümeslerine giren fareler, burada vatandaşların iddialarına göre buldukları hayvanlara zarar vererek öldürüyor. Kuş, koyun, tavuk, ördek ayırt etmeksizin sivri dişleriyle hayvanların boynundan ısırıp öldüren lağım fareleri, maddi zararın yanında manevi olarak da insanları tedirgin ediyor. “GECE GELİYORLAR, BOĞDUKTAN SONRA ENSELERİNİ KOPARTIP KANLARINI İÇİYORLAR" Mahalle sakinlerinden Hüseyin Özkan, lağım farelerinin yaklaşık 30 kadar kuşu öldürmesinin ardından kümesi boşalttıklarını belirterek, “Bizim buralarda kuşlar vardı. Kuşlardan 20-30 tane zayiat verdik biz. Ondan sonra buradan kuşları kaldırdık. Gece geliyorlar, boğduktan sonra enselerini kopartıp kanlarını içiyorlar. Hayvanları perişan ediyorlar, kimi ölüyor kimi yaralanıyor ama sonra onlar da ölüyor. Koca köyde sorun var. Komşulara da zarar vermişler; tavuklara, civcivlere, ördeklere, kaz yavruları, ördek yavruları. Zaten pek bir üretim olmadı. Fareler büyük, kedi kadar var. Kapan yaptık ama fark etmedi” ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Yaşam
Gezi Parkı'nda çocuklarını dilendirerek içki içen şahıslar gözaltına alındı
Gezi Parkı'nda çocuklarını dilendirerek içki içen şahıslar gözaltına alındı Taksim'de çocukları ile birlikte dilendikten sonra Gezi Parkı'nda alkol kullanan 4 dilenci gözaltına alındı. Babalarının gözaltına alındığı sırada Taksim Meydanı’nda dilenen 2 çocuk da polis ekipleri tarafından yakalanarak, koruma altına alındı. Olay, geçtiğimiz gün saat 13.30 sıralarında Taksim Gezi Parkı'nda meydana geldi. Park içerisinde alkol kullandıktan sonra Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi üzerinde dilendiği iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Yakalandıkları sırada da içki içtikleri görülen 4 kişi, alkol keyfi yaparken 2 çocuğu ise dilenmeye gönderdiği iddia edildi. Polisin Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptığı 4 şahıs, ekipler tarafından sorgulanmak üzere ilçe karakoluna götürüldü. Bu esnada Taksim Meydanı'nda çocukları gören polis ekipleri, çocukları da yakalayarak koruma altına aldı.
11.09.2019 Yaşam
Minik kedinin su içerken çıkardığı ses gülme krizine soktu
Minik kedinin su içerken çıkardığı ses gülme krizine soktu Minik kedinin su içerken çıkardığı ses gülme krizine soktu
11.09.2019 Nevidyo
Fare zehri içen şahıs, otelin çatısından atlayarak intihar etti
Fare zehri içen şahıs, otelin çatısından atlayarak intihar etti Gaziantep'te iki gündür otelde kaldığı belirlenen bir kişi önce fare zehri içti ardından ise otelin çatısına çıkarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Karagöz caddesinde bulunan otelde 4 gündür kayıp olduğu belirlenen 38 yaşındaki Yunus Emre B., akşam saatlerinde önce fare zehri içerek intihar etmek istedi. Yunus Emre B, daha sonra ise kaldığı 5 katlı otelin çatısına çıkarak, kendisini aşağıya bıraktı. Beton zemine çakılan şahıs, olayı fark eden vatandaşlar ve otel görevlileri tarafından bulundu. Ağır yaralanan şahıs, 112 sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Ersin Arslan Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Yunus Emre B.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alırken, şahsın ailevi problemlerin olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Prof. Dr. Karatay içti görenlerin ağzı açık kaldı!
Prof. Dr. Karatay içti görenlerin ağzı açık kaldı! Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde, zeytinyağı imalathanesini ziyaret eden Prof. Dr. Canan Karatay, yeni sıkılan zeytinyağını bardağa doldurarak içti.
11.09.2019 Haberler
Kendi sütünü içti!
Kendi sütünü içti! Kardahsian kardeşlere özenen kadın, aldı kamerayı karşısına ve kendi sütünü içti...
11.09.2019 İlginç Videolar
Bill Gates dışkıdan elde edilen suyu içti!
Bill Gates dışkıdan elde edilen suyu içti! Gates’in blogunda yayınlanan videoda, OmniProcessor adlı makinanın tanıtımı yapıldı. Janicki Bioenergy ve Sedro-Woolley şirketlerinin ürettiği makina, 100 bin insanın dışkısından 5 dakika içinde 86 bin litre temiz su ve 250 kW elektrik enerjisi üretilebiliyor. Bill Gates blogunda yazdığı yazıda “Bu makine sadece insan dışkısının içilebilir sudan uzakta kalmasını sağlamıyor. Aynı zamanda dışkıyı satılabilir ve pazarda ciddi değeri olan bir maddeye de dönüştürüyor” dedi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Bonzai kullanıcısı genç bir günde iki kez hastaneye kaldırıldı
Bonzai kullanıcısı genç bir günde iki kez hastaneye kaldırıldı Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bonzai kullandıktan sonra fenalaşan 2 genç, hastaneye kaldırıldı. Tedavi gördüğü hastaneden ayrılarak ikinci kez uyuşturucu aldığı öne sürülen gençlerden biri, yeniden hastaneye getirildi.
11.09.2019 Yaşam
40 şat Jagermeister'ı içti ve...
40 şat Jagermeister'ı içti ve... Genç adam, içeriğine %70 alkol barındıran Alman içkisi Jagermeister'dan 40 shot içti ve...
11.09.2019 İlginç Videolar
Birayı kulağıyla içti
Birayı kulağıyla içti Genç kadın bir bardak birayı kulağıyla içti...
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri