Kene, oksijenli suyla temas edince...
Kene, oksijenli suyla temas edince... Genç kadın, halk arasında oksijenli su olarak bilinen, özellikle temizlik ve kağıt sanayinde oldukça fazla kullanılan hidrojen peroksiti kene üzerinde denedi ve görüntüleri sosyal medyada paylaştı
11.09.2019 İlginç Videolar
Uçağa "uçarak" yetişti!
Uçağa "uçarak" yetişti! Red Bull sporcusu Jason Paul’un bu yıl İstanbul Haydarpaşa Limanı’nda gerçekleştirdiği Dreamland projesinin ardından bir sonraki durağı Münih Havalimanı oldu. JackieChan’den etkilenenkoşunun yıldızı, tüm hünerlerini sergileyerek geç kaldığı Münih’ten kalkan İbizauçağına yetişmek için sıra dışı bir yöntem buldu. Serbest koşu dalında yaptıklarıyla dünyayı kendine hayran bırakan Jason Paul, yine farklı ve adrenalin dolu bir projeye imza attı. Geçtiğimiz Temmuz ayında Dreamland projesi ile bir diğer Red Bull sporcusu Dimitris Kyrsanidis ile beraber Haydarpaşa’da hayallerinin parkurunu kuran Paul, bu kez Almanya’da Münih Havalimanı’nda unutulmaz bir gösteriye imza attı. Ibiza için son çağrıyı duyan Jason Paul, kendine has yöntemlerle stres dolu anları adeta eğlenceye çevirdi. Güvenlik kontrolüne kadar Paul için herşey yolunda giderken, bir anda güvenlik görevlilerinden kaçmaya başlayan sporcu stresine bir de kovalamaca ekledi. Tüm engellere rağmen uçağa yetişen Jason Paul için geriye tek bir soru kalmıştı. Acaba doğru uçağa mı yetişti? Jason Paul, son anda check-in yaptığı İbiza uçuşuna yetişmek için, tüm kuralları yeniden yazdı. Proje ile ilgili konuşan Alman sporcu, “Benim için Jackie Chan büyük bir ilham kaynağı. Bu projenin hazırlanması sırasında Jackie Chan’in tüm filmlerini izledim. Aksiyon sürekliliği ve ekibi ile olan işbirliği bana çok yardımcı oldu. Aynı zamanda Tayland filmi Ong Bak da benim için ilham vericiydi.  Bu film, Görevimiz Tehlike'nin Jason Paul versiyonu gibi” dedi. Serbest koşunun bir numaralı isimlerinden Jason Paul, bu yıl ülkemizde de Haydarpaşa Limanı’nda unutulmaz bir projeye imza atmıştı. İstanbul Boğazı manzarasında hayallerinin parkurunu inşa eden Paul, birbirinden özel yeteneklerini tarihi yarımadaya karşı sergilemişti.
11.09.2019 İlginç Videolar
Kameraman zoom yapmayınca...
Kameraman zoom yapmayınca... Kediciğe zoom yapmayan kameramana Adnan Oktar'dan müdahale gelince canlı yayında ilginç diyaloglar yaşandı.
11.09.2019 Televizyon
Bu video halüsinasyon gördürüyor!
Bu video halüsinasyon gördürüyor! Bilim insanları, insanları endişelendirecek, insanlara halüsinasyon gördürecek bir video hazırladı. Bu videoyu izleyip, dairenin merkezindeki küçük noktaya bakan bazı insanlar beyaz dairenin içinde gri noktalar görüyor. Ve gri noktaları görüp videoyu durdurduğunuzda noktalar hemen yok oluyor. Bu, beyninizin size oynadığı bir oyun. Aslında böyle noktalar yok. İlginç bir optik yanılsamaya sahip bu video Parkinson gibi bazı hastalıkların tedavisi için tasarlanmış. Avustralya New South Wales Üniversitesinden Doçent Joel Pearson, titreyen ışığın hemen hemen herkese halüsinasyon gördürdüğünü yaklaşık 100 yıldır bildiklerini söyledi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Timsah, saldırdığı elektrikli yılan balığının kurbanı oldu!
Timsah, saldırdığı elektrikli yılan balığının kurbanı oldu! Sakin nehride gözüne kestirdiği yılan balığını sabırla bekleyen timsah, başına geleceklerden habersizdi. Yılan balığını bir hamlede yakalayan timsahın ağzındaki balık bir anda yüzlerce voltluk elektrik vermeye başladı. Avı ağzında iken titreyen timsah, avının tuzağına düştü. Her iki hayvan da bu korkunç mücadeleden canlı çıkamadı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Bu video yüzünden ölüm tehditleri alıyor!
Bu video yüzünden ölüm tehditleri alıyor! Las Vegas'ta yaşayan striptizci Sara X, arka planda Mozart çalarken göğüslerini oynatarak çektiği video ile büyük ün kazandı. Genç kadının videosu milyonlarca kez izlenirken, gelen tepkilerden memnun olduğunu açıkladı. Ancak Sara X, herkesin videosundan hoşlanmadığını ve ölüm tehditleri de aldığını belirtti. Videodan kazandığı ünü ile göğüs kanseri araştırmalarına bağış toplayan Sara X, ilk videosunun ardından şimdi de bir erkek arkadaşı ile ikinci "bwerking" videosunu yayınladı.
11.09.2019 Haberler
Herkese rezil oldu
Herkese rezil oldu Herkese rezil oldu
11.09.2019 Nevidyo
Mürekkep balığını böyle besledi
Mürekkep balığını böyle besledi Deniz canlılarına ilgi duyan adam, evinde baktığı mürekkep balığını elleriyle besliyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Yaptığı hareketle kendisi de şok oldu
Yaptığı hareketle kendisi de şok oldu Arkadaşlarına gösteri yapan adam neredeyse evinden olacaktı. Korkunç patlamayla ne yapacağını şaşıran adam kısa bir süre sonra kendisine gelerek felaketi önledi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Kocasının üzerinde denedi
Kocasının üzerinde denedi Yeni aldığı şok tabancasını eşinin üzerinde deneyen kadın, kocasını hastanelik etti.
11.09.2019 İlginç Videolar
Tuvaletten bu kez yılan değil, fil çıktı!
Tuvaletten bu kez yılan değil, fil çıktı! Tuvaletinden boa yılanı çıkan insanlara dair görüntülere alışıldı, ancak bu kez tuvaletten çıkan şey küçük dilinizi yutturacak!
11.09.2019 İlginç Videolar
Gözleriniz yuvalarından fırlayacak!
Gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Bu şöförlerin, devasa kamyonlarıyla olası kazalara karşı yaptıkları bu hareketler sizi şaşkına çevirecek...
11.09.2019 İlginç Videolar
Avcı bir anda av oldu!
Avcı bir anda av oldu! Katil böcek, kendisine av olarak seçtiği "canavar yüzlü örümcek" tarafından av haline getirildi. Diğer böcekler için büyük tehlike olan katil böcek, bildiğimiz tüm örümceklerden çok daha farklı şekilde avlanan canavar yüzlü örümceğin ağından kaçamadı. İki canavarın mücadelesinin sonunda galip gelen taraf avını zehiriyle yavaş yavaş parçalayan canavar yüzlü örümcek oldu.
11.09.2019 İlginç Videolar
En şaşırtıcı ambulans kazası!
En şaşırtıcı ambulans kazası! Meksika'da yaşanan ilginç olayda, kamyonetin kasasına bindirilen sedyedeki yaralı, kamyonet sürücüsünün acelesi yüzünden ikinci kez yaralandı. Kamyonet hızla harekete geçince, hem sedyedeki yaralı, hem de hemşire yere düştü.
11.09.2019 Nevidyo
Sıcak hava balonu yere çakıldı
Sıcak hava balonu yere çakıldı Myanmar’da düzenlenen Sıcak Hava Balonu Festivali’nde bir balonun havalandıktan kısa süre sonra yanarak yere çakılması sonucu festival alanında bulunan 14 kişi yanarak yaralandı. Myanmar’ın Taunggyi kentinde meydana gelen olayda bir balonun havalanmasından kısa bir süre sonra havai fişek gösterisi başlatıldı. Tam bu sırada balon alev almaya başladı ve hızla yere çakıldı. Kazanın ardından alanda bulunan 14 kişi yaralanırken itfaiye ekipleri yanmakta olan seyircilere hemen müdahale etti. Amatör kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde bir kişinin kaza sonrası feci şekilde yandığı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle son anda kurtarıldığı görüldü.
11.09.2019 Haberler
Evi hızlı toplamanın yolları
Evi hızlı toplamanın yolları Evi hızlı toplamanın yolları
11.09.2019 İlginç Videolar
Kitap okuyan adamı rahat bırakmadı
Kitap okuyan adamı rahat bırakmadı Kitap okuyan adamı rahat bırakmadı
11.09.2019 İlginç Videolar
Yerçekimini alt üst etti
Yerçekimini alt üst etti Yerçekimini alt üst etti
11.09.2019 İlginç Videolar
Bu yaşta kıskançlık krizine girdi
Bu yaşta kıskançlık krizine girdi Bu yaşta kıskançlık krizine girdi
11.09.2019 Nevidyo
Seksi olmaya çalıştı ama...
Seksi olmaya çalıştı ama... Seksi olmaya çalıştı ama...
11.09.2019 İlginç Videolar
Bu nasıl bir insan?
Bu nasıl bir insan? Bu nasıl bir insan?
11.09.2019 İlginç Videolar
Kendi bedenlerini yerde gördüklerinde...
Kendi bedenlerini yerde gördüklerinde... Kendi bedenlerini yerde gördüklerinde...
11.09.2019 İlginç Videolar
Herkesin korktuğu bir şey vardır
Herkesin korktuğu bir şey vardır Herkesin korktuğu bir şey vardır
11.09.2019 Nevidyo
Kız kardeşi kabusu oldu
Kız kardeşi kabusu oldu Kız kardeşi kabusu oldu
11.09.2019 İlginç Videolar
Uyku problemi yaşıyorsanız...
Uyku problemi yaşıyorsanız... Uyku problemi yaşıyorsanız...
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri