Son dakika | İran Başkonsolosluğu yeniden ateşe verildi
Son dakika | İran Başkonsolosluğu yeniden ateşe verildi Irak’ın Necef kentindeki gösteriler sırasında İran Başkonsolosluğu binasının yeniden ateşe verildiği belirtildi.
2.12.2019 Dünya
Son dakika | Durmuyorlar! Başkonsolosluğu ateşe verdiler...
Son dakika | Durmuyorlar! Başkonsolosluğu ateşe verdiler... Irak'ın güneyinde yer alan Necef kentindeki hükümet karşıtı gösteriler sırasında İran Başkonsolosluğu binası ateşe verildi.
27.11.2019 Dünya
Trabzonspor'dan, İran Başkonsolosluğu açıklaması
Trabzonspor'dan, İran Başkonsolosluğu açıklaması Trabzonspor Kulübü, Vahid Amiri ve Majid Hosseini transferlerinde İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu'nun devreye girdiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
30.06.2020 Trabzonspor
İran Başkonsolosluğu kapatıldı
İran Başkonsolosluğu kapatıldı Rus Büyükelçiye düzenlenen suikast ardından İran İstanbul Başkonsolosluğu da kapatıldı. Konsolosluk kapısına asılan duyuruda bir gün boyunca işlem yapılmayacağı belirtildi. Ankara’da Rus Büyükelçiye düzenlenen suikast İran İstanbul Başkonsolosluğu'nda yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Konsolosluğun kapısına, ""20 Aralık günü konsolosluğumuz işlem için kapatılmıştır" yazısı asıldığı görülürken, polis ekipleri de bina çevresinde adeta kuş uçurtmadı. İran Konsolosluğu önünde yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı TOMA aracı da hazır bekletiliyor.
11.09.2019 Haberler
Kadın muhabirlere başörtüsü ayarı
Kadın muhabirlere başörtüsü ayarı İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Başkanı ve İran’ın Nükleer Başmüzakerecisi Said Celili İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu’nda bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına gelen kadın muhabirlere İranlı yetkililer başörtüsü vererek konsoloslukta bulundukları sürece takmaları gerektiğini söyledi.
19.09.2012 Gündem