Cinsel içerikli cinayet davasının sanıkları yeniden yargılanacak
Cinsel içerikli cinayet davasının sanıkları yeniden yargılanacak Bursa'da sevgilisi Ayşe Güreşçi'ye cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini öne sürdüğü İrfan Aksoy'u sevgilisinin evine çağırıp, döverek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Alaattin Oruç’un ömür boyu ve 8 yıl, Ayşe Güreşçi’nin ise 24 yıl hapse çarptırıldığı karar, sanık avukatlarının itirazı üzerine Bursa Bölge Adliyesi 1'inci Ceza Dairesi tarafından bozuldu. Ceza Dairesi, sanıkların 'kasten öldürmek' suçundan yargılanması, Güreşçi'nin ise akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılması gerektiğini gerekçe gösterdi. Oruç ile Güreşçi tekrar yargılanacak.
12.11.2021 Gündem
Cinsel içerikli mesaj cinayetinin sanığı: Ellerim kırılsaydı da vurmasaydım
Cinsel içerikli mesaj cinayetinin sanığı: Ellerim kırılsaydı da vurmasaydım Bursa’da kendisine cinsel içerikli görüntü ve mesajlar attığı gerekçesiyle eve çağırdıkları İrfan Aksoy'u (48) döverek öldüren Ayşe Güreşçi (43) ile sevgilisi Alaattin Oruç'un yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Alaattin Oruç, “Cezaevinde 8 aydır vicdan azabı çekiyorum. Keşke ellerim kırılsaydı da vurmasaydım” dedi.
27.07.2020 Gündem
Cinsel içerikli mesaj cinayetinde sevgililerin tahliye talebine ret!
Cinsel içerikli mesaj cinayetinde sevgililerin tahliye talebine ret! Gelen bir son dakikja haberine göre, Bursa’da kendisine cinsel içerikli görüntü ve mesajlar attığı gerekçesiyle evlerine çağırdıkları İrfan Aksoy'u (48) darp ederek öldüren Ayşe Güreşçi (43) ile sevgilisi Alaattin Oruç'un yargılanmasına devam edildi. Tutuklu bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanan Aksoy ve Güreşçi'nin ev hapsi şartıyla tahliye talepleri mahkemece reddedildi.
26.05.2020 Gündem