Minik Irmak'ın dehşet saçan babasından kürtaj iddiası
Minik Irmak'ın dehşet saçan babasından kürtaj iddiası MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde, 4 yaşındaki kızı Irmak Kupal'ın tecavüze uğrayıp öldürülmesinin acısını yaşarken cinnet getirip, 27 yaşındaki eşi Suriye Kupal ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan 44 yaşındaki Bilal Kupal'ın, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Bilal Kupal, eşinin karnındaki bebeğin kendisinden olmadığını ileri sürüp, kürtaj yatırdıklarını söyledi. Ancak tanık olarak dinlenen Kadın Doğum Uzmanı Doktoru C.K., sanık Kupal'ın iddiasının gerçeği yansıtmadığını, kendisinde böyle bir kürtajın yapıldığına dair kayıt olmadığını söyledi.
8.09.2017 Gündem
Minik Irmak'ın babası, karısını ve kızını öldürüp intihara kalkıştı
Minik Irmak'ın babası, karısını ve kızını öldürüp intihara kalkıştı Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, geçen 14 Ekim'de ortadan kaybolduktan sonra, hurdacı Himmet Aktürk tarafından tecavüz edilip, boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası 44 yaşındaki Bilal Kupal, eşi 27 yaşındaki Suriye ve diğer kızı 10 yaşındaki Ayşe'yi bıçaklayarak öldürüp intihara kalkıştı.
11.09.2019 Haberler
4 yaşındaki Irmak'ın katili ile ilgili flaş gelişme!
4 yaşındaki Irmak'ın katili ile ilgili flaş gelişme! Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 4 yaşındaki Irmak  Kupal'ın öldürülmesine ilişkin hazırlanan ve mahkemeye sunulan iddianamede,  tutuklu sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 30 yıldan az olmamak şartıyla  hapis cezası isteniyor.
18.11.2016 Gündem
Irmak'ın ölüm sebebi belli oldu!
Irmak'ın ölüm sebebi belli oldu! Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaybolan ve komşuları  tarafından öldürüldüğü belirlenen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cenazesi,  Alaşehir'de toprağa verildi.
24.10.2016 Gündem
Irmak'ın ölüm sebebi belli oldu!
Irmak'ın ölüm sebebi belli oldu! Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaybolan ve komşuları  tarafından öldürüldüğü belirlenen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cenazesi,  Alaşehir'de toprağa verildi.
24.10.2016 Gündem
Minik Irmak'ın cesedini böyle taşıdı
Minik Irmak'ın cesedini böyle taşıdı 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldiğini gören esnaf ise durumundan hiç şüphelenmediğini anlattı. Alaşehir’de 14 Ekim tarihinde evlerinin önünden kaybolan Irmak Kupal’ı öldürdüğünü dün canlı yayında itiraf eden ve İstanbul Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından program arasında gözaltına alınan Himmet A., Manisa’ya getirilmişti. Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, Himmet A.’nın emniyetteki ifadesinde, Irmak’ı tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğünü, daha sonra cesedi çuvala koyup çöp konteynerine bıraktığını ve bir süre sonra gittiğinde çuvalın orada olduğunu görüp alarak Sakırız Çayı’nın kenarında bulunan bağa gömdüğünü söylediği belirtilmişti.
11.09.2019 Yaşam
Katil, küçük kızı gömdüğü yeri tarif etti
Katil, küçük kızı gömdüğü yeri tarif etti Manisa ' nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal ' ın komşusu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Minik Irmak ' ın ailesi kızlarının bulunması için bir televizyon programına çıkarken, programa katılan komşuları Himmet A. çocuğu öldürdüğünü itiraf etti.
11.09.2019 Televizyon
4 yaşındaki Irmak'ın katili cinayeti böyle itiraf etti
4 yaşındaki Irmak'ın katili cinayeti böyle itiraf etti Manisa ' nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal ' ın komşusu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Minik Irmak ' ın ailesi kızlarının bulunması için bir televizyon programına çıkarken, programa katılan komşuları Himmet A. çocuğu öldürdüğünü itiraf etti.  Günlerdir kayıp olan Imak Kupal'ın katil zanlısı Himmet A, cinayeti Müge Anlı'ya itiraf etti.
11.09.2019 Televizyon
4 yaşındaki Irmak'tan acı haber
4 yaşındaki Irmak'tan acı haber Manisa ' nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal ' ın komşusu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Minik Irmak ' ın ailesi kızlarının bulunması için bir televizyon programına çıkarken, programa katılan komşuları Himmet A. çocuğu öldürdüğünü itiraf etti.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri