Aslıhan Sinem Çiçek’in esrarengiz ölümü! Son görüntüsü kamerada
Aslıhan Sinem Çiçek’in esrarengiz ölümü! Son görüntüsü kamerada İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve geri dönmeyen bir gün sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'nde öldüğü anlaşılan in (18) babası Serdar Çiçek (41), kızının kanında yüksek miktarda uyuşturucu tespit edildiğini söyledi. Kızının otoyol kenarında tacize uğradığını da iddia eden Çiçek (41), "Suçluların bulunması için devletimizden destek istiyoruz. Adalet istiyoruz. Kadın cinayetlerin durdurulmasını istiyoruz" dedi.
15.08.2022 Gündem
Park ettiği arabasının son halini gördü, şoka girdi!
Park ettiği arabasının son halini gördü, şoka girdi! İzmir'in Gaziemir ilçesinde akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen, daha önce de birçok araca zarar veren E.Y., bu kez bir otomobilin üzerine saksı attı, ardından da sokağa inip sopayla zarar verdi. Araç sahibi Şükrü Durmaz, "Biz Gaziemir'de böyle bir kişinin varlığından haberdardık ancak bu sokakta olduğunu bilmiyorduk. Bilseydik park etmezdik. Araçta 10 bin TL'lik zarar var" dedi.
2.10.2020 Haberler
Yine asansör faciası: 4 işçi yere çakıldı!
Yine asansör faciası: 4 işçi yere çakıldı! İzmir’in Karşıyaka ilçesinde işçileri taşıyan asansör 10’uncu kattan yere çakılması sonucu 4 işçi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Örnekköy semtinde, yapımı devam eden bir binanın dış cephe işlerini yapan işçileri taşıyan asansör bir anda 10’uncu kattan yere çakıldı. Asansördeki işçiler Erkan Gönül, Sefer Güven, Fikret Keser ve Anıl Cenikli yaralandı. Çevre hastanelere kaldırılan yaralılardan 2’sinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri inşaatta inceleme başlattı.
11.09.2019 Haberler