Metro istasyonlarındaki banka ATM'leri tekrar yerleştirildi
Metro istasyonlarındaki banka ATM'leri tekrar yerleştirildi İstanbul'daki metro istasyonlarında yeni ihaleler nedeniyle 3 ay önce kaldırılan banka ATM'leri tekrar yerleştirilmeye başlandı.
19.05.2017 Ekonomi
İlk yerli baz istasyonu için tarih belli oldu
İlk yerli baz istasyonu için tarih belli oldu ASELSAN'ın öncülüğünde geliştirilen LTE-Advanced Makrocell Baz İstasyonu (ULAK), mart sonunda kullanılmaya başlanacak.
27.01.2017 Ekonomi
Görme engelli vatandaş vagonların arasına düştü
Görme engelli vatandaş vagonların arasına düştü Bursa’da, metroya binmek istediği sırada başka biriyle çarpışan görme engelli vatandaşın vagonların arasına düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, saat 12:30 sıralarında Osmangazi ilçesinde bulunan Şehreküstü Metro İstasyonu’nda meydana geldi. Görme engelli olduğu öğrenilen bir vatandaş, üniversite yönüne gitmek için metro beklemeye başladı. Metronun gelmesiyle vagonlara doğru yönelen görme engelli vatandaşa aceleyle koşturan biri çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki vagon arasındaki boşluğa düşen vatandaş yaralandı. Hemen vatmana haber veren diğer yolcular, treni hareket ettirmemesini söyledi. Diğer yolcuların yardımıyla düştüğü raylardan çıkarılan vatandaş, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Baz istasyonunda 2 gün!
Baz istasyonunda 2 gün! ADAPAZARI'nda dün saat 20.00 sıralarında çevre yolu üzerindeki bir alışveriş merkezinin yanında bulunan 60 metre yükseklikteki baz istasyonu direğine çıkan kimliği belirlenemeyen 45 yaşlarındaki konuşma ve işitme engelli olduğu öne sürülen erkek, tüm uğraşlara rağmen aşağı indirilemedi.
11.09.2019 Haberler
"Mars'ta 3 baz istasyonu buldum!"
"Mars'ta 3 baz istasyonu buldum!" Amerikalı bir amatör araştırmacıdan gelen iddia ortalığı karıştırdı.
11.09.2019 Haberler
Bu gara hiç tren uğramadı
Bu gara hiç tren uğramadı 20. yüzyılın başlarında en yakın tren bağlantısına 200 km. mesafedeki Muğla'nın Dalaman ilçesine, dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası yapıldı. Bir dönem karakol olarak hizmet veren yapı, bugün Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'ne ait hizmet binası olarak kullanılıyor.
11.09.2019 Haberler
Soyamayınca hüngür hüngür ağladı!
Soyamayınca hüngür hüngür ağladı! Amerika'da bir benzin istasyonunun marketine soygun yapmak için giren genç adam, market sahibinin hamlesiyle başarısız oldu. Market sahibinden yediği dayağın da etkisiyle hüngür hüngür ağlayan hırsıza, market sahibi dayanamayıp mendil bile verdi...
11.09.2019 İlginç Videolar
Sarhoş kadın polise karşı!
Sarhoş kadın polise karşı! Sarhoş kadın ve kocası benzin istasyonunda polisle tartıştılar, polisin başına bunlar geldi!
11.09.2019 İlginç Videolar
Cepteki çubukların anlamı!
Cepteki çubukların anlamı! Telefonlardaki sinyal seviyesi çubukları neye göre değişiyor ve ne kadar güvenilir? İşte cevabı...
30.05.2011 Teknoloji
Baz istasyonu laneti!
Baz istasyonu laneti! Çatısına kurduğu baz istasyonu yüzünden saldırıya uğradı. Güvenliği için koyduğu kameralar da karakolluk etti.
7.11.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri