Kadıköy'de yaralanan ikinci itfaiye görevlisi de hayatını kaybetti
Kadıköy'de yaralanan ikinci itfaiye görevlisi de hayatını kaybetti Kadıköy'de yangın tatbikatında metrelerce uzunluktaki merdivenin kırılması sonucu yaralanan ve hastanede tedavi gören ikinci itfaiye görevlisi Mehmet Ali İnal da kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
9.05.2020 Haberler
Tatbikatta feci kaza
Tatbikatta feci kaza İstanbul Kadıköy'de itfaiyenin tatbikatı sırasında metrelerce uzunluktaki merdiven kırıldı. Merdiven karşı binaya da çarparken yaralanan 2 itfaiyeciden biri hastanede hayatını kaybetti.
9.05.2020 Haberler
Avcılar'da 5 katlı binada yangın
Avcılar'da 5 katlı binada yangın Avcılar'da 5 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Yangında mahsur kalan anne ve kızını itfaiye ekipleri tarafından merdiven aracıyla kurtarıldı. Edinilen bilgilere göre, Ambarlı Mahallesi Seymen Sokak içerisinde bulunan 5 katlı binanı çatı katında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm çatıyı sardı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın nedeniyle tüm binayı dumanlar sardı. En üst kattaki evde mahsur kalan anne ve kızı ise itfaiye ekiplerince merdiven aracıyla kurtarıldı.  Yangın itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı
11.09.2019 Yaşam
Selde mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile böyle kurtarıldı
Selde mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile böyle kurtarıldı Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde yoğun yağış nedeniyle oluşan selde mahsur kalanlar itfaiye merdiveni uzatılarak kurtarıldı. Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde yoğun yağış sonrasında meydana gelen selde evlerde mahsur kalanlar oldu. Özellikle Büyükçakır mahallesinde büyük hasarın olduğu bildirilirken, evlerde mahsur kalanlar oldu. Mahsur kalanlar bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin uzattığı merdiven yardımı ile kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarını vatandaşlar meraklı gözlerle izlerken, bölgeye 112, UMKE ve AFAD ekipleri de sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam