Melo rakibine fena daldı!
Melo rakibine fena daldı! Brezilya Paulista A1'de Ituano'nun Palmeiras'ı 1-0 yendiği maçta eski G.Saraylı Felipe Melo 81. dakika da rakibine yaptığı sert hareket sonrası sarı kart gördü. Brezilya basınında çıktığı 2 maçta da sert hareketleriyle öne çıkan Melo en çok konuşulanlar arasına girdi...
13.02.2017 Futbol
Brezilyalı kaleciden inanılmaz çalım!
Brezilyalı kaleciden inanılmaz çalım! Brezilya Paulista A1'de Ituano ile Osasco Audax'ın karşı karşıya geldiği mücadelede maç 2-1'lik Audax'ın üstünlüğü ile tamamlanırken. Audax kalecisi Felipe Alves rakibine inanılmaz bir çalım attı.
16.03.2015 Futbol
Baroni ilk golünü attı
Baroni ilk golünü attı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ülkesi Brezilya'da Corinthians ile anlaşan Cristian Baroni ilk golünü Ituano karşısında penaltıdan kaydetti.
23.02.2015 Futbol
Kaleci Ceni bu sefer şaşırttı!
Kaleci Ceni bu sefer şaşırttı! Sao Paulo'nun Ituano takımını 3 - 2 yendiği maçta frikik ustası kaleci Ceni bu sefer kendinden beklenmeyen bir hata ile gol yiyor.
17.02.2013 Futbol
Neymar bu kez direğe takıldı!
Neymar bu kez direğe takıldı! Brezilya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen Neymar, Sanstos ile Ituano arasında oynanan maçta yine şov yaptı.
31.01.2013 Futbol