İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı

Son dakika İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı haber sayfamızda...

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.536 izmir cumhuriyet başsavcılığı haberi bulunmuştur.
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu!
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu! İzmir ve Aydın'da FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
25.04.2024 Gündem
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı ‘Boya katkı maddesi ve kozmetikte kullanılacak’ beyanıyla Çin’den ithal edilen ancak şişelenerek bitki koruma ürünü haline getirilen 20 ton yasaklı maddeyi Tarım ve Orman Bakanlığı yakaladı.
24.04.2024 Ekonomi
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! 18 kişi tutuklandı
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! 18 kişi tutuklandı İzmir merkezli FETÖ operasyonunda esnaf yapılanması ve hücre evlerinde saklanan şüpheliler gözaltına alındı. 36 şüphelinin 18'i tutuklandı.
20.04.2024 Gündem
İzmir'de FETÖ'ye yeni operasyon
İzmir'de FETÖ'ye yeni operasyon İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, FETÖ silahlı terör örgütüne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
18.04.2024 Gündem
İzmir'de FETÖ operasyonu! 36 kişi gözaltına alındı
İzmir'de FETÖ operasyonu! 36 kişi gözaltına alındı İzmir’de FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda hakkında gözaltı kararı verilen 45 şüpheliden 36'sı yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Nevruz etkinliğinde terör örgütü sloganları! Peş peşe gözaltılar
Nevruz etkinliğinde terör örgütü sloganları! Peş peşe gözaltılar İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, PKK/KCK silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma yürüttü.
21.03.2024 Gündem
İzmir ve İstanbul'da peş peşe FETÖ gözaltıları
İzmir ve İstanbul'da peş peşe FETÖ gözaltıları İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma yürüttü.
21.03.2024 Gündem
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon!
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon! Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Haberler
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon!
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon! Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
İzmir merkezli 7 ilde FETÖ'ye operasyon
İzmir merkezli 7 ilde FETÖ'ye operasyon İzmir merkezli 7 ilde FETÖ/PDY’ye yönelik eş zamanlı operasyonda 18 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
12.03.2024 Gündem
İzmir'deki taksici cinayetinde karar
İzmir'deki taksici cinayetinde karar İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2024 Gündem
Fethi Sekin’in şehadete erdiği yer koruma altına alınıp anıt haline getirildi
Fethi Sekin’in şehadete erdiği yer koruma altına alınıp anıt haline getirildi İzmir'de 5 Ocak 2017’de PKK/KCK'lı teröristlerce şehit edilen Fethi Sekin’in şehadete erdiği yer koruma altına alınıp anıt haline getirildi.
4.03.2024 Gündem
İzmir'de FETÖ gözaltıları
İzmir'de FETÖ gözaltıları İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma yürüttü.
28.02.2024 Gündem
İzmir'de FETÖ gözaltıları
İzmir'de FETÖ gözaltıları İzmir’de FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 23 kişi gözaltına alındı.
25.02.2024 Gündem
İzmir'de FETÖ gözaltıları
İzmir'de FETÖ gözaltıları İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, FETÖ/PDY teröristlere yönelik soruşturma yürütüldü.
23.02.2024 Gündem
İzmir'de DEAŞ operasyonu
İzmir'de DEAŞ operasyonu İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından DEAŞ silahlı terör örgütünün gençlik yapılanmasında yer aldığı tespit edilen şüphelilerin yakalaması için gözaltı kararı verildi.
22.02.2024 Gündem
DEAŞ'ın gençlik yapılanmasına MİT destekli operasyon
DEAŞ'ın gençlik yapılanmasına MİT destekli operasyon DEAŞ Terör Örgütü'nün gençlik yapılanmasına jandarma ekipleri tarafından İzmir merkezli 5 ilde operasyon yapıldı.
20.02.2024 Gündem
'Daltonlar' suç örgütüne 3 ilde operasyon: 14 tutuklama
'Daltonlar' suç örgütüne 3 ilde operasyon: 14 tutuklama İzmir merkezli 3 ilde liderliğini 'kırmızı bülten' ile aranan 'Can Dalton' kod adlı Beratcan Gökdemir'in yaptığı 'Daltonlar' suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda toplam 14 şüpheli tutuklandı.
20.02.2024 Gündem
Daltonlar suç örgütüne operasyon
Daltonlar suç örgütüne operasyon İzmir merkezli 3 ilde, liderliğini kırmızı bültenle aranan 'Can Dalton' kod adlı Beratcan Gökdemir'in yaptığı 'Daltonlar' suç örgütüne yönelik düzenlenen 'Kafes 41' operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.
17.02.2024 Gündem
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İzmir merkezli FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.
16.02.2024 Gündem
İzmir'de terör propagandasına 5 gözaltı
İzmir'de terör propagandasına 5 gözaltı İzmir'de sosyal medya üzerinden PKK/KCK-PYD/YPG ile sol terör örgütlerinin propagandasını yapan 5 şüpheli, gözaltına alındı.
15.02.2024 Gündem
İzmir ve İstanbul'da FETÖ operasyonu
İzmir ve İstanbul'da FETÖ operasyonu İzmir ve İstanbul'da FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.
14.02.2024 Gündem
FETÖ'ye yeni operasyon
FETÖ'ye yeni operasyon İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası bir araya gelerek birbirlerine destek olan ve örgütlenmeye devam eden 6 şüpheli hakkında yakalama kararı verdi.
13.02.2024 Gündem
İzmir'deki FETÖ operasyonunda dikkat çeken detay ortaya çıktı
İzmir'deki FETÖ operasyonunda dikkat çeken detay ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik İzmir merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 1'i aktif polis memuru olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı. Aktif olarak görev yapan polis memuru ile ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.
12.02.2024 Gündem
İzmir'deki 2.5 milyar liralık vurgunun perde arkası! Nihat Uludağ anlattı
İzmir'deki 2.5 milyar liralık vurgunun perde arkası! Nihat Uludağ anlattı İzmir, Türkiye'nin en büyük vurgunlarından biriyle gündemde. Aralarında emekli bir tuğgeneralin de olduğu 32 kişi 2.5 milyar liralık vurgun iddiasıyla gözaltına alındı. 2.5 milyar liralık vurgunda neler yaşandı? CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ detayları Semiha Şahin'e anlattı.
9.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.