İzmir Deprem

İzmir Deprem

Son dakika İzmir deprem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmir deprem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmir deprem haber sayfamızda...

İzmir Deprem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.045 izmir deprem haberi bulunmuştur.
Dönüşümün yol haritası!
Dönüşümün yol haritası! Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de 6 ila 7.2 arası büyüklükte deprem üretebilecek 17 aktif fay hattı bulunduğuna dikkat çekti, “Öncelikle Konak Karabağlar, Buca, Bornova ve Bayraklı’da acil dönüşüm başlamalı” çağrısı yaptı
30.03.2024 Ege
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: Depremle yaşamayı öğrenmek zorundayız
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: Depremle yaşamayı öğrenmek zorundayız Prof. Dr. Sözbilir depreme hazırlık için mahalle bazında arama kurtarma ekiplerinin kurulması gerektiğini belirtti, bir yandan da riskli bölgelerde dönüşümü acilen başlatmak gerektiğini söyledi.
17.02.2024 Ege
SON DEPREMLER LİSTESİ: AFAD & KANDİLLİ Rasathanesi son dakika deprem haberleri: 28 Ocak 2024 Pazar gününe ait son depremler
SON DEPREMLER LİSTESİ: AFAD & KANDİLLİ Rasathanesi son dakika deprem haberleri: 28 Ocak 2024 Pazar gününe ait son depremler Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD meydana gelen son depremleri listeliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 28 Ocak son depremler.
28.01.2024 Bilgi Rehberi
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Naci Görür’den ve Prof. Dr. Sözbilir'den peş peşe açıklama
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Naci Görür’den ve Prof. Dr. Sözbilir'den peş peşe açıklama İzmir’in Bayındır ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür ve Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den açıklama geldi.
18.10.2023 Gündem
Bakan Özer: 5 yaşındaki okullaşma oranı şu anda yüzde 99.9
Bakan Özer: 5 yaşındaki okullaşma oranı şu anda yüzde 99.9 Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Ben göreve geldiğim zaman 5 yaşındaki okullaşma oranı yüzde 65'ti. Şu anda yüzde 99.9. 5 yaştaki okullaşma oranını çözmeyi Allah bana nasip etti" dedi.
30.05.2023 Gündem
Güneşten şarjlı mobil enerji deposu
Güneşten şarjlı mobil enerji deposu Enerji depolamada gelişen teknolojiler, deprem gibi afetlerde elektriğe ulaşımı kolaylaştıracak.
3.04.2023 Ekonomi
İzmir deprem risk haritası: İzmir'den fay hattı geçiyor mu, deprem bölgesi mi?
İzmir deprem risk haritası: İzmir'den fay hattı geçiyor mu, deprem bölgesi mi? İl il deprem risk haritası vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İzmir halkı da deprem korkusu yaşarken bu haritaya yoğun bir ilgi gösteriyor. Sıkça da "İzmir'den fay hattı geçiyor mu?" sorusu yöneltiliyor.
28.03.2023 Bilgi Rehberi
Prof. Dr. Şükrü Ersoy İstanbul'da bu bölgeleri işaret etti, uyardı: Sağlam bile olsa yıkılabilir
Prof. Dr. Şükrü Ersoy İstanbul'da bu bölgeleri işaret etti, uyardı: Sağlam bile olsa yıkılabilir AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
HAVA DURUMU DERECELERİ: Yağmur kaç gün yağacak? Bugün ve yarınki İstanbul, Ankara, İzmir, deprem bölgesi ve diğer illerin hava durumu!
HAVA DURUMU DERECELERİ: Yağmur kaç gün yağacak? Bugün ve yarınki İstanbul, Ankara, İzmir, deprem bölgesi ve diğer illerin hava durumu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ve yarınki hava durumunu yayımladı. Vatandaşlar ikamet ettiği ilin hava durumunu araştırmaya başladı. İşte İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu, deprem bölgesi ve diğer illerin hava durumu bilgileri haberimizde...
11.03.2023 Bilgi Rehberi
‘Dayanışma’ fuarı
‘Dayanışma’ fuarı 4.Uluslararası Otel Restaurant, Cafe, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri Fuarı (HORECA Fair), Uluslararası Ev Dışı Tüketim Fuarı (HORECA EDT), Ambalajlama Paketleme Teknolojileri Fuarı (Pack Fair Türkiye) ve Gıda Ürünleri Fuarı (Food Fair Türkiye), kapılarını aynı gün “dayanışmayla” açacak.
27.02.2023 Ege
Prof. Dr. Naci Görür: İzmir, deprem dirençli kentler konusunda örnek olsun
Prof. Dr. Naci Görür: İzmir, deprem dirençli kentler konusunda örnek olsun İzmir’de düzenlenen İzmir Afet Planı Deprem Hazırlık ve Dirençlilik Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Jeolog, Deniz Jeolojisi Uzmanı ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İzmir’in Türkiye’ye örnek olabileceğini söyleyerek, "İzmir’e bir bilim insanı olarak bir görev gösteriyorum. Yalvarıyorum. Bütün Türkiye’ye örnek olun. Depremin vurduğu bir zamanda çıkın ortaya. 'Depreme dirençli İzmir yaratacağız' derseniz bütün Anadolu peşinizden gelecektir. Bunu İstanbul'a 23 senedir bağırdık maalesef İstanbul'u daha hazırlayamadık" dedi.
23.02.2023 Gündem
Canla başla koştular!
Canla başla koştular! Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilde hissedilen yıkıcı depremlerin yaralarını sarmak için Ege’de de seferberlik başladı. Yerel yöneticiler ekiplerle bölgeye gitti, vatandaşlara yardım malzemeleri ulaştırıldı.
6.02.2023 Ege
Deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Son dakika son depremler listesi bugün...
Deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Son dakika son depremler listesi bugün... Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Her an, ne zaman ve nerede meydana geleceği bilinmeyen depremler zaman zaman gündem oluyor. Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesi az önce güncellendi. Meydana gelen depremin konumunu, şiddetini detay detay yazıyor.
6.11.2022 Bilgi Rehberi
İzmir’de yaşananlar önlemleri artırdı
İzmir’de yaşananlar önlemleri artırdı İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’nın katılımıyla DEÜ’nün ev sahipliğinde yapılan Deprem Çalıştayı’nda, önlemler için belirlenen 227 eylem planının 71’inin tamamlandığı belirtildi
2.11.2022 Ege
İzmir ve Aydın'da hissedilen peş peşe depremler
İzmir ve Aydın'da hissedilen peş peşe depremler AFAD verilerine göre, Ege Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve Aydın çevrelerinde de hissedildi. 4.1'lik depremin ardından aynı bölge yinne sallandı.
19.10.2022 Gündem
Son dakika bugün İzmir'de deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde (Kandilli)? 30 Kasım AFAD son depremler listesi...
Son dakika bugün İzmir'de deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde (Kandilli)? 30 Kasım AFAD son depremler listesi... İzmir'de deprem ile ilgili son dakika gelişmeleri merak konusu. İzmir'de deprem mi oldu? sorusunun cevabı araştırılıyor. AFAD konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki İzmir'de kaç büyüklüğünde deprem oldu? 30 Kasım son depremler listesi...
30.11.2021 Gündem
Son dakika haberleri: Ege Denizi'nde şiddetli deprem
Son dakika haberleri: Ege Denizi'nde şiddetli deprem Gelen bir son dakika bilgisine göre Ege Denizi'nde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı birçok ilden hissedildi. 5.1'lik depremden 9 dakika sonra 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.
30.11.2021 Gündem
İzmir deprem konutlarında son durum nedir, ne zaman teslim edilecek? İzmir'deki deprem konut fiyatları ne kadar?
İzmir deprem konutlarında son durum nedir, ne zaman teslim edilecek? İzmir'deki deprem konut fiyatları ne kadar? 2020 İzmir depremi ile binlerce ev hasar gördü ve sayısız konut da kullanılamaz hale geldi. Depremin ardından TOKİ bölgede İzmir deprem konutlarının inşasına başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Kasım Kabine toplantısı ardından deprem konutlarının teslim tarihini ve fiyatlarını açıkladı. Peki, İzmir deprem konutları ne kadar, aylık kira bedeli kaç TL?
22.11.2021 Gündem
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında olması gerekenler...
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında olması gerekenler... Uzmanlar, Türkiye'deki her evde mutlaka deprem çantasının bulunması gerektiğini sıkça dile getiriyor. Peki deprem çantası nasıl hazırlanır, içerisinde neler konulur? İşte deprem çantasının içerisinde olması gereken temel malzemeler...
17.11.2021 Püf Noktası
AK Partili Dağ, İzmir'deki depremin sembol ismi Ayda'yı ziyaret etti
AK Partili Dağ, İzmir'deki depremin sembol ismi Ayda'yı ziyaret etti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de meydana gelen depremde en fazla yıkımın olduğu Bayraklı'da yeni inşaatların yapımının hızla sürdürüldüğünü, kasım sonu itibarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 649 konutu hak sahiplerine teslim etmesinin planlandığını belirtti.
30.10.2021 Gündem
İzmir'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 10 Temmuz Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
İzmir'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 10 Temmuz Kandilli Rasathanesi son depremler listesi... Ege Denizi açıklarında yerel saatle 17:43 sularında deprem meydana geldi. Deprem İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında meydana geldi. Yaşanan depremin ardından vatandaşlar İzmir'de deprem mi oldu sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son veriler...
10.07.2021 Gündem
'Zaman kaybetme lüksümüz yok'
'Zaman kaybetme lüksümüz yok' Kentte bir yılını dolduran İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Milliyet Ege’ye altı çizilecek açıklamalar yaptı, “Deprem, tsunami ve sel felaketleriyle karşı karşıya kaldık. İzmir, özellikle kentsel dönüşüm konusunda zaman kaybetmemeli” dedi.
7.06.2021 Ege
İzmir’in deprem planı
İzmir’in deprem planı Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM), Bütünleşik İzmir Deprem Master Planı’nı (BİZDEMAP) hayata geçirecek.
16.04.2021 Ege
İzmir deprem konutları ne zaman verilecek? İzmir deprem konutları nereye yapılacak?
İzmir deprem konutları ne zaman verilecek? İzmir deprem konutları nereye yapılacak? İzmir deprem konutları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde konutlarla ilgili açıklama yaptı. Peki İzmir deprem konutları ne zaman verilecek ve nereye yapılacak?
22.02.2021 Gündem
Son dakika haberleri: Evi olanlar dikkat! Kiraya verilemeyecek
Son dakika haberleri: Evi olanlar dikkat! Kiraya verilemeyecek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı riskli binalar için kapsamlı bir çalışma başlattı. Hasarlı, yıkılma riski bulunan binalarda ev sahiplerinin kendisinin oturmadığını ancak bunların kiraya verildiği tespit edildi. Bakanlık ilgili binalara sıkıntıların giderilmesi için süre tanıyacak, aksaklıklar giderilmeden binalar kiraya verilemeyecek.
23.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Deprem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.