Jasmine Tookes

Jasmine Tookes

Son dakika Jasmine Tookes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jasmine Tookes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jasmine Tookes haber sayfamızda...

Jasmine Tookes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82 jasmine tookes haberi bulunmuştur.
Victoria's Secret meleği Josephine Skriver anne oluyor
Victoria's Secret meleği Josephine Skriver anne oluyor Victoria's Secret meleklerinden Josephine Skriver, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Dünyaca ünlü modelin karnı burnunda pozlarına takipçilerinden beğeni yağdı.
11.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Moda tutkunları buluştu Sektöre yeni bir soluk getirme arzusuyla yola çıkan Lady Gina, zamansız tasarımlarını moda tutkunlarının beğenisine sunduğu Galataport Mağaza açılış davetinde önemli isimleri bir araya getirdi...
24.11.2022 Cadde
Erkek bebeği olacak
Erkek bebeği olacak Shanina Shaik, kısa bir süre sonra anne olacak. Dünyaca ünlü modelin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
27.07.2022 Cadde
En mutlu gün!
En mutlu gün! Danimarkalı model Josephine Skriver ile ABD’li şarkıcı Alexander DeLeon’un düğün kareleri ortaya çıktı
11.04.2022 Cadde
Lansman güzelleri
Lansman güzelleri Miranda Kerr, kendisi gibi model dostları Jasmine Tookes ve Josephine Skriever’ın çıkardığı markasının tanıtımına katıldı.
5.02.2022 Cadde
Evlendiler
Evlendiler Jasmine Tookes, 2016 yılından bu yana birlikte olduğu Snapchat yöneticilerinden Juan David Borrero ile 4 Eylül’de damadın memleketi Ekvador’da göz kamaştıran bir törenle evlendi.
11.09.2021 Cadde
Bekarlığa veda pozu
Bekarlığa veda pozu Sara Sampaio, Lais Ribeiro, Romee Strijd ve Shanina Shaik gibi isimler, arkadaşları Jasmine Tookes’un bekarlığa veda partisi için bir araya geldi.
2.08.2021 Cadde
Bütün kızlar toplanmış!
Bütün kızlar toplanmış! Sara Sampaio, Shanina Shaik, Jasmine Tookes ve Kelsey Merrit, önceki gün Los Angeles’ta bir araya geldi.
4.05.2021 Cadde
Online müjdesi
Online müjdesi Victoria’s Secret’ın sevilen modelleri Sara Sampaio, Devyn Garcia ve Jasmine Tookes, markanın tüm ürünlerinin ülkemizde internet üzerinden satışa sunulduğunu duyurdu.
28.03.2021 Cadde
Güzel dolu kampanya
Güzel dolu kampanya Josephine Skriver ve Jasmine Tookes, Alo Yoga’nın yüzü oldu.
17.02.2021 Cadde
Sara’yla bir gün
Sara’yla bir gün Victoria’s Secret’ın ünlü modeli, Portekizli Sara Sampaio (28) koronavirüse karşı bağış toplamak için çekilişe başvuran bir hayranına kendisiyle ve markanın diğer mankenleri olan Josephine Skriver, Lais Ribeiro ve Jasmine Tookes ile bir gün geçireceğini duyurdu...
18.06.2020 Cadde
Dostlarla davet
Dostlarla davet Miranda Kerr, önceki gün düzenlediği davetle kendi kozmetik markası Kora Organics’in yeni koleksiyonunu, görücüye çıkardı.
2.02.2020 Cadde
Meleklerin parfüm  desteği
Meleklerin parfüm desteği Lily Aldridge, New York Moda Haftası kapsamında kendi adını taşıyan parfüm markasının tanıtımını yaptı.
10.09.2019 Cadde
‘Şanslı kalın!’
‘Şanslı kalın!’ Danimarkalı model Josephine Skriver ve ABD’li güzel Jasmine Tookes, geçtiğimiz pazar günü düzenlenen Aziz Patrick Günü’nde bir araya geldi
20.03.2019 Cadde
İddialı tasarımlar
İddialı tasarımlar New York Moda Haftası, önceki gün Vietnamlı moda tasarımcısı Cong Tri’nin defilesine ev sahipliği yaptı.
13.02.2019 Cadde
Öpücüklü kutlama
Öpücüklü kutlama Victoria’s Secret melekleri Jasmine Tookes ve Romee Strijd, yaklaşan Sevgililer Günü öncesinde markanın Beverly Center’daki mağazasında bir araya geldi.
9.02.2019 Cadde
Jasmine Tookes yeni yaşını böyle kutladı
Jasmine Tookes yeni yaşını böyle kutladı ABD'li model Jasmine Tookes, yeni yaşını yakın arkadaşları Lais Ribeiro, Shanina Shaik ile birlikte Miami'de kutladı.
5.02.2019 Cadde
Jasmine Tookes yeni yaşını böyle kutladı
Jasmine Tookes yeni yaşını böyle kutladı ABD'li model Jasmine Tookes, yeni yaşını yakın arkadaşları Lais Ribeiro, Shanina Shaik ile birlikte Miami'de kutladı.
5.02.2019 Cadde
Üç melek bir arada
Üç melek bir arada Victoria’s Secret’ın üç meleği Elsa Hosk, Jasmine Tookes ve Josephine Skriver, önceki gün markanın New York’taki şubesindeydi...
1.12.2018 Cadde
Pizza güzeli
Pizza güzeli Jasmine Tookes, önceki gün pizza sınıfına katıldı.
7.11.2018 Cadde
Hiçbir şey göründüğü gibi değil!
Hiçbir şey göründüğü gibi değil! Victoria’s Secret’ın meşhur ‘Fantasy Bra’sını (Fantezi Sütyeni) taşıdıktan sonra yıldızı parlayan Jasmine Tookes (27), ‘melek’ olmanın zorluklarını anlattı.
9.10.2018 Cadde
Hiçbir şey göründüğü gibi değil!
Hiçbir şey göründüğü gibi değil! Victoria’s Secret’ın meşhur ‘Fantasy Bra’sını (Fantezi Sütyeni) taşıdıktan sonra yıldızı parlayan Jasmine Tookes (27), ‘melek’ olmanın zorluklarını anlattı.
9.10.2018 Cadde
Jasmine Tookes: Bu iş sadece gördüğünüz şovla bitmiyor
Jasmine Tookes: Bu iş sadece gördüğünüz şovla bitmiyor Victoria’s Secret modeli, beslenme sırlarını, stilini ve model olmak isteyenlere...
7.10.2018 Cadde
'Fantastik' Victoria’s Secret Meleği
'Fantastik' Victoria’s Secret Meleği Victoria’s Secret’ın meşhur “Fantasy Bra”sını taşıdıktan sonra ününe ün katan Jasmine Tookes; beslenme sırlarını, stilini ve doğru sütyeni seçmekle ilgili ipuçlarını paylaştı.
4.10.2018 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Jasmine Tookes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.