Jennifer Lopez Kimdir

Jennifer Lopez Kimdir

Jennifer Lynn López (24 Temmuz 1969, New York), Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, hayırsever, iş kadını, dansçı ve yapımcı. Gösteri dünyasına katılmaya 1986'da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rolden sonra karar verdi. Lopez 1993'te oyuncu olmaya karar verinceye kadar kaldığı In Living Color'da Fly Girl dansçısı olarak 1991'de ilk büyük işini elde etmiştir. Lopez'in ilk başrol filmi 1997'de oynadığı Selena adlı biyografik bir filmdir. Gelecek yılda Lopez Out of Sight filmiyle 1 milyon $ üzerinde kazanan ilk Latin oyuncusu olmuştur. 1999'da ilk stüdyo albümü On the 6'le müzik kariyerine giriş yapmıştı. 2001'de ikinci stüdyo albümü J. Lo ve filmi The Wedding Planner'ın aynı anda yayınlanmasıyla Lopez aynı haftada albümü ve filmi 1 numaralı olan ilk kişidir. 2002'deki remix albümü J to tha L–O! The Remixes tarihte ilk kez US Billboard 200'e 1 numaradan giriş yaparken 2007'deki beşinci stüdyo albümü Como Ama una Mujer Amerika'daki İspanyolca bir albüm için ilk haftada en yüksek satış rakamlarına sahip olmuştur. Lopez kendini film ve müzik endüstrilerinde önemli bir kişi olarak belirler. 75 milyon albüm satışlarıyla ve giderek artan 2 milyar $ film satışıyla Lopez Amerika'daki en etkili Latin sanatçı olmasının yanında aynı zamanda en çok para kazanan Latin oyuncudur. Lopez'in halk imajı ve özel hayatı dünya basınının dikkatini çeker. Lopez'in en çok dikkat çeken ilk ilişkisi 2000 Grammy Ödülleri'nde eşilk ona eden Sean Combs'tur. Daha sonra This Is Me... Then üçüncü stüdyo albümünde ona esin kaynağı olan Ben Affleck ile ikinci kocası Chris Judd ile evliyken ilişkisi olmuştur. Lopez uzun süredir arkadaşı olan Marc Anthony ile 2004'te evlenmiştir ve 2008 yılında Emme ve Maximilian adlı ikizleri dünyaya gelmiştir. 2016'da Lopez'in net serveti 300 milyon $ olarak belirlenmiştir. Jennifer Lopez Latin müziğin kadın öncüsü olup Latin müziğin patlama yapmasını sağlamıştır. 2000'li yılların en başarılı 3. kadın sanatçısıdır, 2000’li yılların en çok radyoda dinlenen 8. kadın sanatçısıdır, 2000'li yılların en başarılı 8. dans/club sanatçısıdır, "Ain't It Funny (Murder Remix)" şarkısı 2000'li yılların en popüler 2. şarkısı, en iyi 2. pop şarkısı ve en iyi 3. R&B şarkısı seçilmiştir. 2010 yılında Dünya Müzik Ödülleri'nde sanata üstün katkılarından dolayı efsane ödülünü kazanmıştır. 2013 yılında müziğe katkılarından dolayı Hollywood Bulvarı'ndaki Şöhret Yolu'nda 2500. yıldıza sahip olmuştur.

Jennifer Lopez Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.261 jennifer lopez kimdir haberi bulunmuştur.
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor!
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor! Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşecek olan, tüm magazin dünyasının gözünü çevireceği Met Gala'nın bu yılki konuk listesi şekillenmeye başladı.
16.04.2024 Cadde
Görsel şölen
Görsel şölen Kenan Doğulu, heyecanla beklenen yaz dönemini bayramın ikinci gününde Antalya’da karşıladı.
13.04.2024 Cadde
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti İtalyan tasarımcı/modacı Roberto Cavalli'nin 83 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü modacının ölüm haberi ülkesi İtalya'da moda severleri yasa boğdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Jennifer Garner'ın babası hayatını kaybetti! 'Kederin kaçınılmaz olduğunu biliyorum'
Jennifer Garner'ın babası hayatını kaybetti! 'Kederin kaçınılmaz olduğunu biliyorum' Son olarak 'Şimdi İşler Karıştı' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Garner, baba acısıyla sarsıldı. William John Garner'ın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran Garner, babası için duygusal bir mesaj kaleme aldı.
3.04.2024 Cadde
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu!
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram sayfasından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Brad Falchuk ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü isim, bir takipçisinin "Hiç çok eşli ilişki yaşamayı düşündünüz mü?" sorusuna gündem olan bir yanıt verdi.
3.04.2024 Cadde
Kol kola New York sokaklarını gezdiler! Yeni aşk yuvalarını arıyorlar
Kol kola New York sokaklarını gezdiler! Yeni aşk yuvalarını arıyorlar Eski aşkı Ben Affleck'le 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift son olarak New York'ta görüntülendi. Yeni bir ev aradıkları ortaya çıkan çift, sokaklarda kol kola yürüdü.
2.04.2024 Cadde
Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 'Sevgili olduğunuz herkesle evlenmek zorunda değilsiniz'
Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 'Sevgili olduğunuz herkesle evlenmek zorunda değilsiniz' 'Muhteşem Gatsby', 'Cehennem Silahı 2' ve 'Shelter Island' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Patsy Kensit, şimdilerde iş insanı nişanlısı Patric Cassidy ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Beşinci kez evlenecek olan Kensit, son röportajında çarpıcı açıklamalarda bulunarak genç kadınlara çok konuşulacak bir ilişki tavsiyesi verdi.
21.03.2024 Cadde
‘Şiddete uğradım’
‘Şiddete uğradım’ ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez (54) eski bir ilişkisinde şiddet gördüğünü açıkladı.
29.02.2024 Dünya
Jennifer Lopez ile Ben Affleck sokakta aşka geldi!
Jennifer Lopez ile Ben Affleck sokakta aşka geldi! Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çif, tutkulu birlikteliklerini sokaklara taşıdı. Los Angeles'ta romantik anlar yaşayan ikilinin halleri gündem oldu.
27.02.2024 Cadde
Rafet El Roman: Jennifer Lopez'in dansı Türkiye'de benimki kadar konuşulmuyor!
Rafet El Roman: Jennifer Lopez'in dansı Türkiye'de benimki kadar konuşulmuyor! Rafet El Roman önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı son günlerde sıkça basına yansıyan estetik haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. El Roman'ın sahnedeki dans figürleri çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı, konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Cadde
‘Evrenin mesajı bizi kavuşturdu’
‘Evrenin mesajı bizi kavuşturdu’ ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck 2004’te tam evlenecekleri sıradan aniden ayrıldılar.
16.02.2024 Cadde
Müziği bırakıyor mu? 'Her şeyimi bu albüme verdim'
Müziği bırakıyor mu? 'Her şeyimi bu albüme verdim' Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Affleck ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen JLo, yeni albümü hakkında konuşarak dikkat çeken bir açıklama yaptı.
13.02.2024 Cadde
Jennifer Lopez, Barbie’den ilham aldı
Jennifer Lopez, Barbie’den ilham aldı “Barbie”nin gişe başarısı ve Oscar’da elde ettiği sekiz adaylıktan sonra oyuncakların yaratıcısı Mattel yeni bir proje için kolları sıvadı.
27.01.2024 Kültür Sanat
Paris Moda Haftası'ndaki elbisesi olay oldu! Etrafını fotoğrafçılar sardı
Paris Moda Haftası'ndaki elbisesi olay oldu! Etrafını fotoğrafçılar sardı Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Affleck ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen JLo, son olarak Paris Moda Haftası'na katıldı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, Elie Saab defilesi için tercih ettiği elbiseyle göz kamaştırdı.
26.01.2024 Cadde
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 81'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
9.01.2024 Cadde
Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum!
Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum! Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda yorgunluğunu atamadığı için doktor tavsiyesiyle anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün alışveriş merkezinde görüntülenen şarkıcı Selen Görgüzel, muhabirlerle sohbet etti. Anne sütü içtiği için gündem olan şarkıcı, konuyla ilgili konuştu.
4.01.2024 Cadde
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Eşinin öpücüğünden kaçamadı! Gözlerini telefonundan bir an olsun ayırmadı
Eşinin öpücüğünden kaçamadı! Gözlerini telefonundan bir an olsun ayırmadı Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez (54), 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Anneleriyle birlikte yılbaşı alışverişine çıkan ikili, Los Angeles'taki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Affleck telefonuyla ilgilenirken, Lopez'in eşini öptüğü anlar, objektiflere takıldı.
23.12.2023 Cadde
Malikaneleri için mobilya alışverişine çıktılar! Kanepede romantik anlar
Malikaneleri için mobilya alışverişine çıktılar! Kanepede romantik anlar Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez (54), 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Milyonlarca dolarlık malikaneleri için mobilya alışverişine çıkan 'Bennifer', denedikleri bir kanepede romantik anlar yaşadı.
28.11.2023 Cadde
Jennifer Lopez: Ben Affleck çok daha güzel hissetmemi sağlıyor
Jennifer Lopez: Ben Affleck çok daha güzel hissetmemi sağlıyor Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez (54), 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. ABD'li yıldız, oyuncu eşiyle birlikteliğinin kendisine nasıl hissettirdiğinden bahsetti.
4.11.2023 Cadde
Ünlü oyuncunun eski eşiyle gergin anları! Mercedes'ini başka bir araca çarptı
Ünlü oyuncunun eski eşiyle gergin anları! Mercedes'ini başka bir araca çarptı Jennifer Lopez'in eşi Ben Affleck, eski eşi Jennifer Garner'la çocukları için bir araya geldi. İkilinin gergin anları, dikkatlerden kaçmadı. Affleck, eski eşini sakinleştirmeyi başarmasının ardından ise lüks aracını başka bir arabaya çarptı.
2.11.2023 Cadde
54 yaşındaki Jennifer Lopez'den dikkat çeken pozlar
54 yaşındaki Jennifer Lopez'den dikkat çeken pozlar Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), yeşik elbisesiyle sosyal medyayı salladı. Düzenli olarak spor yapan Lopez, her fırsatta görünüşünün yalnızca iyi genetiğin sonucu olmadığını vurguluyor.
31.10.2023 Cadde
Jennifer Lopez ve kızı Emme bit pazarında görüntülendi!
Jennifer Lopez ve kızı Emme bit pazarında görüntülendi! Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde anne olduktan sonra yaşadıkları hakkında çarpıcı itiraflarda bulunmuştu .Ünlü isim, hafta sonu 15 yaşındaki kızı Emme ile bit pazarında alışveriş yaparken objektiflere takıldı.
17.10.2023 Cadde
Jennifer Lopez'den itiraf! İkizlerini doğurduktan sonra değişen vücuduyla böyle yüzleşti
Jennifer Lopez'den itiraf! İkizlerini doğurduktan sonra değişen vücuduyla böyle yüzleşti Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, formda görüntüsü ve güzelliği ile yıllara meydan okuyor. Spor tutkusuyla bilinen ABD'li yıldız, geçtiğimiz pazar günü Hollywood'da gerçekleşen Daytime Beauty Awards'ta, arkadaşı ve antrenörü Tracy Anderson'a "Fitness'ta Üstün Başarı" ödülünü taktim ederken, anne olduktan sonra yaşadıkları hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.
3.10.2023 Cadde
Eski eşiyle samimi görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çift kavga ederken kameralara yakalandı
Eski eşiyle samimi görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çift kavga ederken kameralara yakalandı Jennifer Lopez'in eşi Ben Affleck, geçtiğimiz haftalarda eski eşi Jennifer Garner'la samimi bir şekilde görüntülendi. Magazin gündeminde büyük yankı uyandıran o karelerin ardından, Lopez ile Affleck'in arabada tartıştığı anlar kameralara yansıdı.
3.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lopez Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.