Kadın Şoför

Kadın Şoför

Son dakika kadın şoför haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadın şoför gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadın şoför haber sayfamızda...

Kadın Şoför

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.500 kadın şoför haberi bulunmuştur.
Gören ‘Helal olsun' diyor: Bu işte kendimi buldum
Gören ‘Helal olsun' diyor: Bu işte kendimi buldum İzmir'de çalışan 35 yaşındaki Leyla Elaldı, “erkek mesleği” olarak bilinen TIR şoförlüğünde, yurt içinde ve yurt dışında gece-gündüz demeden yolların adeta tozunu attırıyor. 40 yıllık şoförlere taş çıkartan, binlerce kilometre yol yapan Elaldı, “öğretmenim” dediği babasından işi öğrendi; azmi ve başarı hikayesiyle tüm kadınlara örnek oldu.
7.03.2024 Gündem
'Kafkasların Kraliçesi' TIR'ıyla uluslararası yollarda direksiyon sallıyor
'Kafkasların Kraliçesi' TIR'ıyla uluslararası yollarda direksiyon sallıyor Artvin’den Kafkas ülkelerine yük taşıyan "Kafkasların Kraliçesi" lakaplı 32 yaşındaki kadın TIR sürücüsü Esra Yılmaz oyuncaklar, makyaj malzemeleri ve çeşitli aksesuarlarla renklendirdiği şoför mahallini adeta evindeki odasına dönüştürürken, uluslararası yollarda bu şekilde tek başına direksiyon sallıyor.
20.01.2024 Haberler
Hem geziyor hem para kazanıyor! İki tutkusu hayatını değiştirdi
Hem geziyor hem para kazanıyor! İki tutkusu hayatını değiştirdi Artvin’den Kafkas ülkelerine yük taşıyan "Kafkasların Kraliçesi" lakaplı 32 yaşındaki kadın TIR sürücüsü Esra Yılmaz oyuncaklar, makyaj malzemeleri ve çeşitli aksesuarlarla renklendirdiği şoför mahallini adeta evindeki odasına dönüştürürken, uluslararası yollarda bu şekilde tek başına direksiyon sallıyor.
20.01.2024 Gündem
Alkollü sürücü kaza yaptı, 'Ocakta yemeğim var' deyip kaçmak istedi
Alkollü sürücü kaza yaptı, 'Ocakta yemeğim var' deyip kaçmak istedi Bursa'da aracıyla kaza yapan alkollü sürücü, 'Ocakta yemeğim var, eve gitmem lazım’ diyerek kaçmayı denedi.
25.11.2023 Haberler
Alkollü sürücü kaza yaptı, 'Ocakta yemeğim var' deyip kaçmak istedi
Alkollü sürücü kaza yaptı, 'Ocakta yemeğim var' deyip kaçmak istedi Bursa'da aracıyla kaza yapan alkollü sürücü, 'Ocakta yemeğim var, eve gitmem lazım’ diyerek kaçmayı denedi.
25.11.2023 Gündem
Adalar’ın trafiğini kadınlar yönetecek
Adalar’ın trafiğini kadınlar yönetecek İstanbul’un Prens Adaları’nda uzun yıllar süren tartışmaların ardından yasaklanan faytonların yerine artık 4 ve 13 kişilik 30 elektrikli araç hizmet veriyor.
27.04.2023 Gündem
Hostesi olduğu otobüse kaptan şoförü olan Yeliz: Kadınlar hayallerini bırakmasın
Hostesi olduğu otobüse kaptan şoförü olan Yeliz: Kadınlar hayallerini bırakmasın Zonguldak'ta yaşayan 29 yaşındaki Yeliz Toronoğlu, 10 yıldan bu yana hosteslik yaptığı şehirlerarası yolcu otobüsünün kaptanı oldu. Kendisini şoför koltuğunda gören yolcuların şaşırdığını anlatan Toronoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla da kadınlara çağrıda bulundu.
8.03.2023 Haberler
Kadın otobüs şoförü, kalp spazmı geçiren yolcuyu sağlık ekiplerine ulaştırdı
Kadın otobüs şoförü, kalp spazmı geçiren yolcuyu sağlık ekiplerine ulaştırdı Mersin'de toplu taşıma hizmeti veren otobüs içerisinde yolculuk sırasında kalp spazmı geçiren bir vatandaş, kadın otobüs şoförü ve belediye sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından 112 ekiplerine teslim edildi. Hastaneye kaldırılan vatandaş, yapılan müdahale ile sağlığına kavuşarak taburcu edildi. Yaşananlar araç içi güvenlik kameralarına da yansıdı.
7.03.2023 Haberler
Çocukluk hayaliydi, yolların kadın kaptanı oldu
Çocukluk hayaliydi, yolların kadın kaptanı oldu Şehirlerarası yolcu otobüslerinin şoför koltuğunda oturan ve her gün binlerce kilometre yol kat eden Türkiye'nin sayılı kadın otobüs şoförlerinden Serenay Göç, çocukluk hayalini gerçekleştirirken kadınların her işte başarılı olabildiklerinin de örneği oldu.
5.02.2023 Haberler
Durağın gözbebeği
Durağın gözbebeği İzmirli araba tutkunu Sevim Çevril Kaykaç, muhasebeciliğin ardından taksi şoförlüğüne geçiş yaptı.
30.01.2023 Ege
Yatırım atağı!
Yatırım atağı! İzmir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik dalgalanmalara rağmen ESHOT ve İZDENİZ filosunu güçlendirdi, raylı sistem yatırımlarını da hızlandırdı.
27.12.2022 Ege
Mersin’in ilk kadın ambulans şoförleri herkesin gururu oldu
Mersin’in ilk kadın ambulans şoförleri herkesin gururu oldu Mersin’de yıllardır ambulansta acil tıp teknisyeni olarak çalışan Hatice Güzel ve Nahide Akpınar, bir ilke imza atarak kentin gururu oldular. Zorlu sınavlar ve mülakatları başarıyla geçen Güzel ve Akpınar, direksiyon başına geçerek Mersin’in ilk kadın ambulans şoförleri olarak kent tarihine geçtiler.
17.11.2022 Haberler
Eşinin elinden dolmuşu aldı, meslekte erkeklere taş çıkartıyor
Eşinin elinden dolmuşu aldı, meslekte erkeklere taş çıkartıyor Ordu’nun Fatsa ilçesinde dolmuş şoförü olarak çalışmaya başlayan Aysun Akbolat, eşinin elinden aldığı mesleği ile meslektaşlarına taş çıkartıyor. Akbolat, kentteki ilk kadın şoför olma özelliğini taşıyor.
5.11.2022 Yaşam
Antalya’da toplu taşımada 9 bin TL’ye günde 8 saat çalışacak kadın şoför aranıyor
Antalya’da toplu taşımada 9 bin TL’ye günde 8 saat çalışacak kadın şoför aranıyor Antalya’da toplu taşıma araçlarını kullanan kadın şoförlerden çok övgü aldıklarını belirten Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “Ciddi anlamda kadınlarımıza karşı bir sevgi ,saygı ve muhabbet var. Çok güzel araç kullanıyorlar. Onlara pozitif ayrımcılık tanıyarak 9 bin TL ve üzerinde maaş veriyoruz. Varsa çalışmak isteyen buyursun gelsin” dedi.
22.09.2022 Ekonomi
Kadın sürücü kaza yapınca, direksiyona erkek şoför geçti
Kadın sürücü kaza yapınca, direksiyona erkek şoför geçti Bursa'da kadın sürücü kontrolü kaybetti, spin atarak park halindeki otomobillere çarptıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı. O anlar bir sitenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kaza sonrası sürücülerin yer değiştirmesi de güvenlik kamerasına yansıdı.
8.09.2022 Haberler
Elinde tesbihiyle yolların tozunu attırıyor
Elinde tesbihiyle yolların tozunu attırıyor Kocaeli'de yaşayan 2 çocuk annesi Meryem Çelik, azmi ve başarısıyla takdir topluyor. 10 yıl boyunca sürücü kursunda direksiyon eğitmenliği yapan Çelik, kariyerine yeni bir yön vererek Kocaeli'nin ilk kadın otobüs şoförü oldu. Güler yüzüyle kısa sürede sevilen Çelik, elinde tesbihiyle yoların tozunu attırıyor.
3.09.2022 Yaşam
Hoşgeldiniz!
Hoşgeldiniz! ESHOT’un 107 kadın şoföründen biri olan Nihal Arslan direksiyonu başına geçtiği otobüsüne binen her bir yolcuyu böyle karşılıyor “Trafikte zaten stresin göbeğindeyiz. Güne güler yüzle başlamak hepimize iyi geliyor” diye konuşuyor.
1.08.2022 Ege
Darbedilen kadın şoför: İnatla işimize sarılmamız lazım
Darbedilen kadın şoför: İnatla işimize sarılmamız lazım İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, darbedilen şoför Burçin Akça'ya, kullandığı otobüse binerek çiçek verdi. Soyer'e teşekkür eden Akça, "Hayatta her şey başımıza gelebiliyor. Ama bizim tüm bunlara inat işimize, mesleğimize sarılmamız lazım" dedi.
29.07.2022 Gündem
Kadın şoföre darpa ceza!
Kadın şoföre darpa ceza! İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT bünyesinde görevli kadın şoför B.A, durak dışından yolcu almadığı için otobüste bulunan yolcu G.Y. tarafından yumruklu saldırıya uğradı.
26.07.2022 Ege
İzmir'de kadın otobüs şoförünü darbeden şüpheli tutuklandı
İzmir'de kadın otobüs şoförünü darbeden şüpheli tutuklandı İzmir’de, belediye otobüsünde görevli kadın şoföre sözlü ve fiziki saldırıda bulunan G.Y. tutuklandı.
26.07.2022 Haberler
İzmir'de kadın otobüs şoförünü darbeden şüpheli tutuklandı
İzmir'de kadın otobüs şoförünü darbeden şüpheli tutuklandı İzmir’de, belediye otobüsünde görevli kadın şoföre sözlü ve fiziki saldırıda bulunan G.Y. tutuklandı.
26.07.2022 Gündem
İzmir'de tepki çeken görüntü! Belediye otobüsünde görevli kadın şoföre yumruklu saldırı
İzmir'de tepki çeken görüntü! Belediye otobüsünde görevli kadın şoföre yumruklu saldırı  İzmir'in Konak ilçesinde, belediye otobüsünde görevli kadın şoför, durak harici yolcu almadığı gerekçesiyle otobüste bulunan bir yolcu tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gereken hukuki takibi yapacaklarını söyledi.
25.07.2022 Gündem
Erkeklerin tepkisine rağmen, mesleğini 9 yıldır başarıyla yapıyor
Erkeklerin tepkisine rağmen, mesleğini 9 yıldır başarıyla yapıyor Antalya’da şehir içi toplu ulaşım otobüsünde 9 yıldır şoförlük yapan 44 yaşındaki Gülnur Gürol, 'Kadından şoför mü olur, elinin hamuruyla evinde otur, çocuğunu büyüt' sözlerine inat, 9 yıldır şoförlük yapıyor.
19.06.2022 Gündem
Gurur kaynağımız!
Gurur kaynağımız! İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ESHOT’ta görevli kadın şoförleri konuk etti, doğum günü sürpriziyle duygulandı, “Tüm Türkiye’ye örnek oluyorsunuz” dedi...
16.05.2022 Ege
TIR şoförü Nihal yollarda
TIR şoförü Nihal yollarda Trabzon'da ikiz çocuk annesi Nihal Durmuş (28), çalıştığı taşımacılık firmasında TIR şoförlüğü yapıyor. Kereste yüklü TIR'la uzun yol yapan Durmuş, nakliye işi olmadığı dönemlerde ise öğrenci servis taşımacılığı ile inşaatlarda usta eşine de yardım ediyor. Durmuş, "Kadınlar için hiçbir şey zor değil. Hiçbir meslekte kadınlar geri planda kalmamalı. Kadınların başaramayacağı hiçbir iş yok, yeter ki istesinler' dedi.
12.04.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Şoför ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.