KADİR GECESİ MESAJLARI 2023: En Güzel, Resimli, Anlamlı Kısa ve Uzun Kadir Gecesi Sözleri ile Kandil Mesajları
KADİR GECESİ MESAJLARI 2023: En Güzel, Resimli, Anlamlı Kısa ve Uzun Kadir Gecesi Sözleri ile Kandil Mesajları İslam aleminde önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesi Ramazan’ın 27. Gecesidir. Kur’an-ı Kerim’in Kadir Gecesinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V) vahyedilmeye başlandığı gecedir. Bin aydan daha hayırlı Ramazan ayında idrak edilen bu gece de Müslüman alemi resimli, kısa, uzun, anlamlı kadir gecesi mesajları ve kadir gecesi sözlerini birbirleri ile paylaşacak. ‘Kadir gecemiz mübarek olsun’ mesajları ile İslam alemi birbirlerine dualarını ve iyi dileklerini iletecek. Eğer sizlerde yeni, resimli, anlamlı, en güzel kısa ve uzun Kadir Gecesi sözlerini sevdiklerinize iletmek istiyorsanız ‘Kadir Gecesi Mesajları 2023’ içeriğimize göz atabilirsiniz.
17.04.2023 Gündem
Kadir Geceniz Mübarek Olsun Mesajları 2022 - Özel Dualı ve Ayet Yazılı En Güzel Kadir Gecesi Resimleri
Kadir Geceniz Mübarek Olsun Mesajları 2022 - Özel Dualı ve Ayet Yazılı En Güzel Kadir Gecesi Resimleri Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni büyük heyecanla karşılayan İslam alemi en güzel dileklerini sevdiklerine iletmek için ‘Kadir Geceniz mübarek olsun mesajları’ araştırması içerisine giriyor. Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bu gece Müslüman dünyası için büyük önem arz ediyor. Ellerin semaya açılıp duaların edildiği ve ibadet edilerek geçirilen bu geceni önemine ayetlerde ve hadislerde de değinilmiştir. Özel dualı ve ayet yazılı en güzel Kadir Gecesi resimleri için ‘Kadir Geceniz Mübarek Olsun Mesajları (2022)’ içeriğimize göz atabilirsiniz.
27.04.2022 Güzel Sözler
2024 Kandil Mesajları ve Kadir Gecesi Sözleri... Dileklerinizi İletebileceğiniz Güzel Anlamlı, Resimli, Dualı Kadir Gecesi Mesajları Sizleri Bekliyor...
2024 Kandil Mesajları ve Kadir Gecesi Sözleri... Dileklerinizi İletebileceğiniz Güzel Anlamlı, Resimli, Dualı Kadir Gecesi Mesajları Sizleri Bekliyor... Müslüman dünyasında önemli yere sahip olan Kadir Gecesi Ramazan ayının 27. gecesine denk gelmektedir. Kur'an-ı Kerim'in vahyedilmeye başlandığı bu gecenin önemi büyüktür. Kadir Gecesinde müminler evlerde veya camiler ibadetlerini gerçekleştirir. Kur'an-ı Kerim okunur, namaz kılınır ve bol bol eller semaya açılarak bu gecede dua edilir. İslam aleminin sevinçle karşıladığı Kadir Gecesinde müminler kandil mesajları ile sevdiklerinin kadir gecesini kutlayacak. Sosyal medya mecralarında veya sevdiklerinize mesaj yoluyla iletebileceğiz birbirinden güzel, anlamlı, resimli kandil mesajları bulunuyor. Anlamlı, kısa, uzun ve birbirinden güzel resimli kadir gecesi kutlama sözleri için 'Kandil Mesajları 2024' içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Güzel Sözler
2005'in unutulmazları
2005'in unutulmazları Sporumuzda geçtiğimiz yıl hizmetleriyle bir yıldız gibi parlayan ve MİLLİYET okurları tarafından zirveye çıkarılan ünlü isimler, DMC'deki görkemli törende ödüllerine kavuştu
14.02.2006 Skorer