Balık tutan 2 kişinin karşısına kambur balina çıktı
Balık tutan 2 kişinin karşısına kambur balina çıktı ABD'de denize açılan 2 kişi yakalamayı tahmin ettiklerinden çok daha büyük bir balıkla karşılaştı. Tekneleri bir anda sarsılan balıkçılar kambur balina korkusu yaşadı.
17.10.2022 Haberler
Neye uğradıklarına şaşırdılar! Balık tutan 2 kişinin karşısına kambur balina çıktı
Neye uğradıklarına şaşırdılar! Balık tutan 2 kişinin karşısına kambur balina çıktı ABD'de denize açılan 2 kişi yakalamayı tahmin ettiklerinden çok daha büyük bir balıkla karşılaştı. Tekneleri bir anda sarsılan balıkçılar kambur balina korkusu yaşadı.
17.10.2022 Dünya
ABD'de 19 metre uzunluğundaki kambur balina tekneye çarptı!
ABD'de 19 metre uzunluğundaki kambur balina tekneye çarptı! ABD'nin Massachusetts eyaletinin Plymouth sahili açıklarında kambur balina tekneye çarptı. Olayda can kaybı ve yaralanma olmadı.
26.07.2022 Dünya
ABD'de kambur balina tekneye çarptı
ABD'de kambur balina tekneye çarptı ABD'nin Massachusetts eyaletinin Plymouth sahili açıklarında kambur balina tekneye çarptı.
26.07.2022 Haberler
Son dakika: Nehirde ortaya çıktı, dünyayı şoke etti!
Son dakika: Nehirde ortaya çıktı, dünyayı şoke etti! Yetkililer üç tane olduklarını tespit etti, iki tanesi denize dönmeye başardı. Bir tanesi ise timsahların cirit attığı nehirde tek başına kaldı. 16 metrelik bir kambur balina, bir haftanın sonunda yönünü bulmayı başardı.
22.09.2020 Dünya
Son dakika: Bu gerçekten oldu! Nehirde ortaya çıktı... İnanılmaz!
Son dakika: Bu gerçekten oldu! Nehirde ortaya çıktı... İnanılmaz! Yetkililer üç tane olduklarını tespit etti, iki tanesi denize dönmeye başardı. Bir tanesi ise timsahların cirit attığı nehirde tek başına kaldı.
14.09.2020 Dünya
Kambur balinalar her yıl bu köyü ziyarete geliyor
Kambur balinalar her yıl bu köyü ziyarete geliyor Kambur balinalar her yıl bu köyü ziyarete geliyor
11.09.2019 İlginç Videolar
Kambur balinanın havada muhteşem şovu
Kambur balinanın havada muhteşem şovu ABD’nin Kalifornia eyaletinde kambur balinanın muhteşem atlayışı izleyiciler arasında hayranlık uyandırdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Kambur balina limana girince...
Kambur balina limana girince... ABD California'daki Ventura limanında yüzen dev balina, habercilerin bölgeye koşmasına yol açtı. Boyu yaklaşık sekiz metreyi bulan hayvan limandan çıkamıyor... Görüntüler ABD'nin California kentinde çekildi. Bir kambur balina, kentin güneyindeki Ventura Limanı'nda yüzüyor. Hayvan onlarca insanın limanda bulunduğu sırada Ventura'ya girdi. Rıhtımın sonuna kadar yüzen kambur balina limandan dışarı çıkamadı. Yetkililer, balinanın okyanusa dönebilmesi Çin çaba gösteriyor. Boyu yaklaşık sekiz metreyi bulan hayvanın hasta ya da yaralı olup olmadığı konusunda bir bilgi yok. Amerikan medyası anında bölgeye akın etti, havalanan helikopterlerden çekimler yapıldı. MSNBC'ye konuşan Michele Gambill, "Ventura'da doğup büyüdüm, tüm hayatımı burada geçirdim ancak daha önce hiç bir balinanın limana girdiğini duymadım" dedi.
11.09.2019 Haberler
Kambur balina limana girince...
Kambur balina limana girince... ABD California'daki Ventura limanında yüzen dev balina, habercilerin bölgeye koşmasına yol açtı. Boyu yaklaşık dokuz metreyi bulan hayvan limandan çıkamıyor...
21.05.2017 Dünya
Kambur balina limana girince...
Kambur balina limana girince... ABD California'daki Ventura limanında yüzen dev balina, habercilerin bölgeye koşmasına yol açtı. Boyu yaklaşık dokuz metreyi bulan hayvan limandan çıkamıyor...
21.05.2017 Dünya
Kanocunun balinayla karşı karşıya kaldığı an
Kanocunun balinayla karşı karşıya kaldığı an Norveç'te bir kanocu bir anda yanında beliren kambur balinayla karşı karşıya kaldı. Berthold Hinrichs, nefes almak için su üstüne çıkan yaklaşık 20 tonluk balinanın kanoya çarpması ardından oradan 'olabildiğince hızlı şekilde' uzaklaştığını anlattı.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri