Trafik kazası sonrası yumruklar konuştu
Trafik kazası sonrası yumruklar konuştu Başkent’te, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan kavga bir vatandaşın kamerasına yansıdı. Ankara’nın Keçiören ilçesi ASKİ metro durağının önünde saat 05.05’te kaza meydana geldi. Kaza sonrası çıkan tartışmada yumruklar konuştu. O anları ise bir vatandaş anbean görüntüledi. Kavga, polis ekiplerinin olay yerine gelmesi ile son buldu.
11.09.2019 Yaşam
Motosiklet hırsızı kamerada
Motosiklet hırsızı kamerada Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir inşaat işçisine ait motosikleti, güvenlik kameralarının önünde tespih sallayarak çalan kimliği belirsiz hırsız, kayıplara karıştı. Motosikletin çalınma anı ve hırsızın motosikleti çalıştırmadan itekleyerek götürmesi diyaliz merkezinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Olay, Adnan Menderes Bulvarı ile Cengiz Topel Sokak’ın kesiştiği kavşakta bulunan bir binanın inşaatında gerçekleşti. Talha Gedikli isimli işçi, sabah saatlerinde 46 EL 391 plakalı motosikletini, inşaatın hemen yanında bulunan diyaliz merkezinin önüne bırakarak 10 metre ilerideki bina inşaatına gitti. Mesaisini tamamlayan Gedikli, park ettiği motosikletinin çalındığından habersiz bir şekilde park ettiği yere gelince karşılaştığı manzara karşısında şoka uğradı. Motosikletini bıraktığı yerde göremeyen Gedikli, etrafta arama yapsa da motosikletinden en ufak biz ize ulaşamadı. Motosikletinin çalındığını düşünen Gedikli, o sırada motosikletini park ettiği diyaliz merkezinin güvenlik kameralarını fark etti. Hırsızın ya da hırsızlık anının kaydedilmiş olacağını düşünen Gedikli, merkez görevlileri ile güvenlik kameralarını incelediğinde gerçekle yüzleşti. Kameraya yansıyan görüntülerde üzerinde mavi tişört bulunan bir kişi, diyaliz merkezi önüne geliyor. Uzun süre çevreyi kolaçan eden hırsız, bir ara kendisini görüntüleyen güvenlik kamerasını fark ediyor. Kısa bir süre kameraya dikkat kesilse de amacından vazgeçmeyen hırsız, soğukkanlılıkla motosikleti çalıştırmadan çalıyor. Motosikleti, kendisininmiş gibi diyaliz merkezinin önünden geçiren hırsız, Cengiz Topel Sokak’a girince de hızla motosikleti itip gözden kayboluyor. İzlediği görüntülerden motosikletinin çalındığını anlayan Gedikli, durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından güvenlik kamerası görüntülerinden eşkalini belirledikleri hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Lenovo'dan iki yeni "G": Moto G5 ve Moto G5 Plus
Lenovo'dan iki yeni "G": Moto G5 ve Moto G5 Plus Lenovo, başarılı satış rakamlarına ulaşan G serisini iki yeni ürünle güncelledi: Moto G5 ve Moto G5 Plus
27.02.2017 Gündem
Lenovo A7010 incelemesi
Lenovo A7010 incelemesi Lenovo'nun piyasaya sürdüğü A7010 model akıllı telefonunu sizler için inceledik. İşte izlenimlerimiz...
11.09.2019 Teknoloji
45 bin liralık hırsızlık
45 bin liralık hırsızlık İstanbul Üsküdar’daki bir marketten tam 45 bin lira değerinde hırsızlık yapan kişiler, güvenlik kamerasına takıldı.
11.09.2019 Yaşam
Muhabbet kuşunu bile çaldılar!
Muhabbet kuşunu bile çaldılar! İstanbul’da gerçekleştirilen hırsızlık bu kadarına da pes dedirtti. Öğle vaktinde girdikleri evde yüklü miktarda ziynet eşyası çalan hırsızlar evde bulunan 3 muhabbet kuşu, derin dondurucudaki 7 paket kuşbaşı et ile ev sahibinin kontak anahtarını alıp otoparktaki otomobille kayıplara karıştı. Olay anı sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
7 yaşında kız iphone çaldı!
7 yaşında kız iphone çaldı! Bir restoranın güvenlik kamerasına takılan görüntülerde, 7 yaşındaki kız, iphone'u işte böyle çalıyor....
11.09.2019 İlginç Videolar
Ortalık birden karıştı!
Ortalık birden karıştı! Ukrayna'da bir gece kulübünün kapısında meydana gelen olay güvenlik kameralarına böyle yansıdı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Market hırsızları kamerada
Market hırsızları kamerada Ankara polisinin, marketlerden hırsızlık yapan bir şebekeye yönelik düzenlediği operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde özellikle alarm olmayan marketlerde sanki evlerindeymiş gibi rahat hareket ettikleri görüldü.
11.09.2019 Haberler
Rusya'da korkunç kaza
Rusya'da korkunç kaza Dehşet anları araç kamerasına böyle yansıdı. Sürücülerden biri hayatını kaybederken diğeri yaralandı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri