Dünyanın en ilginç hayvanlarından biri Ankara'da görüldü
Dünyanın en ilginç hayvanlarından biri Ankara'da görüldü ANKARA'da, pikniğe giden 8 genç, Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin 'kırmızı listesi'nde yer alan ve dünyanın en ilginç 19 hayvanından biri olan kanguru faresine rastladı. Gençler, yola çıkan hayvanı zarar görmemesi için otomobil ile selektör yaparak boş araziye gönderdi.
19.07.2020 Yaşam
Dünyanın en ilginç hayvanlarından biri! Görünce şoke oldular
Dünyanın en ilginç hayvanlarından biri! Görünce şoke oldular Ankara'da, pikniğe giden 8 genç, Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin 'kırmızı listesi'nde yer alan ve dünyanın en ilginç 19 hayvanından biri olan kanguru faresine rastladı. Gençler, yola çıkan hayvanı zarar görmemesi için otomobil ile selektör yaparak boş araziye gönderdi.
19.07.2020 Gündem
Dünyanın en ilginç hayvanlarından olan kanguru faresi Adıyaman'da görüldü
Dünyanın en ilginç hayvanlarından olan kanguru faresi Adıyaman'da görüldü Su içmeden doğada kalabilen ve dünyanın en ilginç 19 hayvanından birisi olan kanguru faresi Adıyaman’da görüldü.
16.07.2020 Haberler
Tunceli'de 'kanguru faresi' görüntülendi
Tunceli'de 'kanguru faresi' görüntülendi Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı Akyayık köyünde oturan Kamuran Gülmez (31), Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin (IUCN) 'kırmızı' listesinde bulunan kanguru faresini Mercan Vadisi'nde cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Türkiye'de görüntülendi! Aç kalınca insanların burnunu yiyor...
Türkiye'de görüntülendi! Aç kalınca insanların burnunu yiyor... Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Osmançayır köyünde, kanguru faresi görüntülendi. Veteriner hekim Veysel Çam, kanguru faresinin dünyanın en ilginç 19 hayvanından biri olduğunu belirterek, "Bu fareler bitkilerin köklerindeki sıvılar ile beslenirler. Özellikleri zıplayarak hareket etmeleridir. Normal fareler gibi kaçmazlar. Keseleri yok, kuyrukları dikenlidir, kulakları tavşan kulaklarına benzer" dedi.
25.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri