Çağdaş Atan: "Transfer tahtasının açılması Kayserispor’un geleceği için çok önemli"
Çağdaş Atan: "Transfer tahtasının açılması Kayserispor’un geleceği için çok önemli" Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, transfer tahtasının kapalı olmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İnşallah bu hafta sonuçlanacağını düşünüyorum. Kayserispor’un geleceği için çok önemli bir karar. Bunun açılması gerekiyor" dedi.
18.08.2023 Futbol
Çağdaş Atan: “Gönül isterdi ki iki kere öne geçtiğimiz bir maçı galip bitirebilelim”
Çağdaş Atan: “Gönül isterdi ki iki kere öne geçtiğimiz bir maçı galip bitirebilelim” Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Konyaspor karşısında çalıştıkları yerden bir gol yediklerini belirterek, Konya gibi zor deplasmandan aldıkları 1 puanın moral verdiğini söyledi.
8.05.2023 Futbol
Çağdaş Atan: “İlk 6 için savaşacağız”
Çağdaş Atan: “İlk 6 için savaşacağız” Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Ümraniyespor maçı sonrası, “Bu maç hedefsiz kalmamamız için çok önemliydi, ilk 6 için savaşacağız” dedi.
10.04.2023 Futbol
Çağdaş Atan: “Maç tam planladığımız gibi gitti ama kaliteli vuruşlara teslim olduk”
Çağdaş Atan: “Maç tam planladığımız gibi gitti ama kaliteli vuruşlara teslim olduk” Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 2-1 mağlup oldukları Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, “Maç tam planladığımız gibi gitti ama kaliteli vuruşlara teslim olduk” dedi.
5.03.2023 Futbol
Çağdaş Atan: "Böyle bir günde futbol konuşmak istemiyoruz"
Çağdaş Atan: "Böyle bir günde futbol konuşmak istemiyoruz" Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, "Milletimizin başı sağ olsun. Anlayışınıza sığınarak bugün çok fazla futbol konuşamayacağız, konuşmak istemiyoruz böyle bir günde" dedi.
13.11.2022 Futbol
Hikmet Karaman: “Galibiyeti alışkanlık haline getirmemiz lazım”
Hikmet Karaman: “Galibiyeti alışkanlık haline getirmemiz lazım” Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Altay galibiyetinin ardından, “Galibiyeti alışkanlık haline getirmemiz lazım” dedi.
9.01.2022 Futbol
Hikmet Karaman: “Puanlar almak istediğimiz maçlar var”
Hikmet Karaman: “Puanlar almak istediğimiz maçlar var” Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ilk devreyi iyi bir yerde bitirmeleri için puanlar almak istedikleri maçların olduğunu söyledi.
7.12.2021 Futbol
Hikmet Karaman: "Bize milli takıma destek olmak düşer"
Hikmet Karaman: "Bize milli takıma destek olmak düşer" Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Bu saatten sonra bize milli takıma destek olmak düşer. O gelmiş bu gelmiş tartışmalarını bırakmamız gerekiyor. Benim temennim, milli takımımızın Dünya Kupası'na gitmesi" dedi.
8.10.2021 Futbol
Dan Petrescu: "Savaştık, sahaya karakter koyduk ama kaybettik"
Dan Petrescu: "Savaştık, sahaya karakter koyduk ama kaybettik" Kayserispor Teknik Direktörü Dan Petrescu, deplasmanda 2-1 kaybettikleri Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Savaştık, sahaya karakter koyduk ama kaybettik" dedi.
16.01.2021 Futbol
Aybaba: "Futbol her şeyiyle kötüye gitmeye başladı"
Aybaba: "Futbol her şeyiyle kötüye gitmeye başladı" Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında, "Türkiye'nin en iyi iki tane hakemin verdiği kararlara bakmak lazım. İzlediğim kadarıyla futbolda her şey kötüye gitmeye başladı. İnsanların seyir keyfi alacağı bir futbol artık bizden gittikçe uzaklaşıyor" dedi.
3.01.2021 Futbol
Samet Aybaba: "Daha çok çalışacağız ve kazanan takım haline geleceğiz"
Samet Aybaba: "Daha çok çalışacağız ve kazanan takım haline geleceğiz" Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyuncularını mücadelelerinden olayı tebrik ederek, "Aldığımız puan oyuncularımızı 1 adım öte itecektir. Daha çok çalışacağız ve kazanan takım haline geleceğiz" dedi.
23.11.2020 Futbol
Robert Prosinecki: “Biz havlu atmadık, Kayserispor ligden umudunu kesmemiştir”
Robert Prosinecki: “Biz havlu atmadık, Kayserispor ligden umudunu kesmemiştir” Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, ligde havlu atmadıklarını söyleyerek, “Dja Djedje ile Sapunaru’nun gelmesi ve takımın gösterdiği performansla beraber kolay olmayacak olan Galatasaray maçından puanlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.
28.01.2020 Futbol
Hikmet Karaman: “İstediğimiz golleri bulduğumuz için mutluyuz”
Hikmet Karaman: “İstediğimiz golleri bulduğumuz için mutluyuz” Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç sonu yaptığı değerlendirmesinde, “İstediğimiz golleri bulduğumuz için mutluyuz” dedi. Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Oyuncularımı kutluyorum. Lige Kasımpaşa maçı ile başladık. Bugün de Allah Kasımpaşa maçında puan nasip etti. Tüm zorluklara rağmen bizi 40 puana ulaştıran oyuncularıma teknik ekibim ve şehir adına teşekkür ediyorum. Transfer yasağımız vardı. Mensah, Bilal ameliyat oldu, Umut ameliyat oldu. Bu arada Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir maçından sonra ya kart cezalısı ya da sakat oyuncular oluyordu. BU gün Sakıp ile Mensah’ı almam tamamen takımın birlikte olması içindi. Maçın son 15 dakikası biz biraz oyunu da takip ediyoruz. Rakibin 10 kişi olması da avantajdı. Mensah ben oynarım dedi. Ona ayrı bir teşekkür ediyorum. Asamoah’a mükemmel pas attı. Bugünkü maça gelince özellikle sağ kanattan tehlikeli ortalarımız vardı. Kornerden yediğimiz golde hazırlıklıydık. İyi bir baskı yapsak orta gelmeyecek. 1-0 geriye düştük. Rakibin 10 kişi kalması oyunun üstünlüğünü elimize verdi. İstediğimiz golleri bulduğumuz için mutluyuz. Kalan iki maçımız var. 6 puan daha var. En iyi seviyede ligi tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.
12.05.2019 Futbol
Hikmet Karaman, “Esas sorumlu biziz”
Hikmet Karaman, “Esas sorumlu biziz” Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Medipol Başakşehir beraberliğinin ardından, “Böyle bir kadroya karşı, skorda bir puanla yetinmek zorundayız. Esas sorumlu biziz” dedi. Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor, sahasında lider Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Temposu bol, iki defa VAR’a gidilen bir maçtı. Başakşehir 30. dakika ve 45. dakika arası gol atan bir takım. İkinci yarı yine bir baskı ile rakibi karşıladık. Kana’nın oyundan çıkması, Deniz yok, Mensah yok. Biz 12-13 kişi ile buralara kadar geldik. Bunlardan biri eksilince karşılık vermek için zorlanıyoruz. Forvet adamları ile karşılık vermeye çalıştık. İkinci golü bulabilirdik ama atamadık. Kolay değil uzun süre bir maça verilmeyen bir hakemin ilk defa buraya verilmesi hakem açısından da zor bir maç. Sıfır hata ile tamamlamaya çalışıyor. Uzun süre Başakşehir’in maçını yönetmemiş, baskı altında. Penaltı golünde Sapunaru yan dönerken dizine çarpıyor ve sonrasında eline çarpıyor. Rakibimizin bundan önce çok net pozisyonları vardı. Bunu bir kenara bırakalım. Maçı buraya kadar getirmişiz. Defalarca VAR’da seyrediyor. Yoksa biz galip gelecektik demek yanlış olur. Maçı buraya kadar getirdik, kural ne bilmiyorum. Eğitmenlerin hem bizi hem oyuncuları eğitmesi lazım. Bir düzen getirilmesi gerekiyor. Bazı maçlarda veriliyor bazı maçlarda verilmiyor. İnsanları kazanma açısından fazla speküle etmeden değerlendirmek gerekiyor. Böyle bir kadroya karşı skorda bir puanla yetinmek zorundayız. Esas sorumlu biziz” diye konuştu
17.03.2019 Futbol
Hikmet Karaman: “Dramatik bir maç oldu”
Hikmet Karaman: “Dramatik bir maç oldu” Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-0 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Karşılaşmanın çok dramatik geçtiğini söyleyen Karaman, “Kalecimiz bugün harika oynadı” ifadelerini kullandı. Kasımpaşa deplasmanında 3-0 kazanan Kayserispor’da göreve gelmesinin ardından çıktığı ilk lig maçında 3 puan sevinci yaşayan Teknik Direktör Hikmet Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Karaman, “Bugün çok dramatik bir maç oldu. Penaltılarıyla, atılan, kaçırılan, kalecinin performansı, VAR’ın devreye girmesi 15-20 dakikalık bölümde maça iyi başladık. Bu bölümde pozisyonlarımız var. 1-0’dan sonra çok atak yedik. O pozisyonlarda zaman zaman iyi mücadele ettik. Zaman zaman da rakip takımın oyuncularının beceri vuruşlarının kötü olması ya da kalecimizin mükemmel olması, bugünkü galibiyette takım oyunu başrolü oynadı. Bazı pozisyon değişiklikleri önemli derecede pozitif anlamda takıma yansıdı. Her atağa çıkışımız pozisyon oldu. Kasımpaşa lig ikincisi, Başakşehir lig lideri. Birisi 18 takım içinde topa en çok sahip olanı, Kasımpaşa ise yüzde 40’larda topa sahip olan bir takım. Bu oranda olduğu bütün maçları kazanmış, yüzde 55’lik orana sahip olduğu maçları kaybetmiş” dedi.
10.12.2018 Futbol