Kaz ayaklarınız kabusunuz olmasın! Yaşlanma belirtilerini bu şekilde durdurun
Kaz ayaklarınız kabusunuz olmasın! Yaşlanma belirtilerini bu şekilde durdurun İnce çizgiler ve kırışıklıklar yaşlanmanın çok doğal bir parçasıdır ve her yüz ifadesi yaptığınızda kaslarınızın kasılması nedeniyle oluşurlar. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların tamamen ortadan kalkmadığını ve bunların ortaya çıkmasını da tamamen engelleyemeyeceğinizi bilin. Ancak iyi haber şu ki, yaşlanma karşıtı bir cilt bakımı rutinini ve bazı akıllı yaşam tarzı değişikliklerini takip ederek bunların ortaya çıkmasını geciktirebilirsiniz. Göz çevresindeki kaz ayaklarını önlemenin ve tedavi etmenin bazı basit yolları bulunuyor.
8.02.2024 Cilt Bakımı
Tek malzemeyle kaz ayaklarından kurtulun! 10 yaş daha genç gösteriyor
Tek malzemeyle kaz ayaklarından kurtulun! 10 yaş daha genç gösteriyor Kaz ayakları yaşlanma sürecinin doğal bir parçasıdır. Kaz ayaklarından ve diğer yaşlanma belirtilerinden kurtulamasanız da, bunların görünümünü en aza indirebilir ve daha az belirgin görünmelerini sağlayabilirsiniz. Evde kendi kendinize yapacabileceğiniz bu karışımı açıklıyoruz.
29.08.2023 Cilt Bakımı
Kendin yap: Kırışıklıkları yok eden maske tarifi
Kendin yap: Kırışıklıkları yok eden maske tarifi Salatalıkları yiyecek olarak tüketmeyi çok sevsek de, kabak ailesinin bu üyesinin; doğanın bilinen en iyi anti-inflamatuar botaniklerinden biri olduğunu da unutmamakta fayda var! Bu ev yapımı salatalık yüz maskesi tarifiyle, salatalığın iyileştirici gücünden faydalanın. İşte detaylar... PEMBENAR ÖZEL
18.08.2021 Cilt Bakımı
Göz çevresinde kaz ayakları neden oluşur?
Göz çevresinde kaz ayakları neden oluşur? İlerleyen yaşla birlikte, uzun yıllar kısılıp açılarak mimik yapma suretiyle hareket ettirilen kaslarla, sigara ve alkol kullanımına bağlı olarak özellikle göz çevresinde meydana gelen ince çizgiler yaygın adıyla kaz ayakları olarak isimlendirilir. Kaz ayakları, kişiyi olduğundan daha yorgun, daha yaşlı gösterebileceği gibi, yapılan makyajın estetikten uzak durması, gündelik hayatta özgüven sorunları yaratması sebebi ile kişilerin tedaviye başvurmasını gerekli kılar. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer konu hakkında önemli bilgiler verdi.       
2.12.2020 Estetik
30 yaş sonrası estetikler yaşlanmayı geciktiriyor
30 yaş sonrası estetikler yaşlanmayı geciktiriyor 30 yaşından sonra yapılacak bazı estetik işlemlerin yaşlanmayı büyük ölçüde geciktireceğini söyleyen Estetik ve Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, konuyla ilgili görüşlerini paylaşıyor.
9.10.2013 Güzellik