Kazası

Kazası

Son dakika kazası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kazası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kazası haber sayfamızda...

Kazası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.374 kazası haberi bulunmuştur.
Bisikletle yolun karşısına geçerken minibüsün çarptığı 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bisikletle yolun karşısına geçerken minibüsün çarptığı 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Kayseri'de bisikletle yolun karşısına geçmek isterken minibüsün çarptığı 7 yaşındaki Muhammet Berat Ünal, hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
9.05.2024 Gündem
MEB’den yarın okulların tatil olduğu iddialarına açıklama
MEB’den yarın okulların tatil olduğu iddialarına açıklama Sosyal medyada "Okullar yarın tatil" iddiasına Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı, yarın okulların tatil olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.
9.05.2024 Gündem
Yüzünden ameliyat olmaya hazırlanan gence hırsız şoku: "1 kuruşum bile kalmadı"
Yüzünden ameliyat olmaya hazırlanan gence hırsız şoku: "1 kuruşum bile kalmadı" Antalya’da 10 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası yüzünden sıkıntı yaşayan ve 1 gün sonra ameliyata girecek olan cep telefonu satıcısı gencin iş yerine, kapüşonlu ve cerrahi maskeli hırsız girdi. Hırsız, iş yerindeki sıfır, ikinci el ve müşterilerin tamire verdiği onlarca cep telefonunu ve iş yeri sahibinin yüz ameliyatı için biriktirdiği parayı çalarken, toplamda 650 bin TL’yi aşkın zararı olduğunu belirten genç, "Yarın ameliyat olacaktım ama 1 kuruşum kalmadı. Çok mağdurum. Aldıklarını geri getirsin, şikayetçi olmayacağım" dedi. Hırsızlık anıysa güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
9.05.2024 Haberler
Uçak kazalarının nedeni ortaya çıktı! 'Eski çalışan 1' her şeyi itiraf etti
Uçak kazalarının nedeni ortaya çıktı! 'Eski çalışan 1' her şeyi itiraf etti Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından Boeing’e gövde parçaları üreten bir fabrikanın eski yetkilisi, birçok parçanın kusurlu şekilde üretimden çıktığını iddia etti.
9.05.2024 Dünya
Dolmabahçe Tüneli’nde “makas” kazası kamerada
Dolmabahçe Tüneli’nde “makas” kazası kamerada Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde “makas” atarak seyreden bir motosikletli, önünde bulunan bir araca çarparak takla attı. Metrelerce sürüklendikten sonra kaldırıma çarparak durabilen gencin yaralı olarak kıl payı kurtuldu. Yaşanan feci kaza başka bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.
9.05.2024 Haberler
Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi
Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi Denizli Pamukkale'de feci bir motosiklet kazası meydana geldi. Hatalı sollama yapan motosiklette bulunan iki genç önüne çıkan otomobile arkadan çarptı. İşte detaylar...
9.05.2024 Gündem
Motosiklet kafedeye oturan müşterilerin arasına daldı: 4 yaralı
Motosiklet kafedeye oturan müşterilerin arasına daldı: 4 yaralı Fatih'te, bir motosikletli, kafede oturan müşterilerin arasına daldı. Motosiklet, masalarda oturan müşterilere çarparak durabildi. 4 kişinin yaralandığı kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.  
8.05.2024 Gündem
Fabrika sahibinin feci ölümü güvenlik kamerasında! Pres makinesi kendi kendine çalıştı
Fabrika sahibinin feci ölümü güvenlik kamerasında! Pres makinesi kendi kendine çalıştı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde pres makinesine sıkışan Sude Havacılık fabrikasının sahibi Necmi Şahin'in (48) hayatını kaybetmişti. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şahin'in kontrol etmek için iş makinesine girdiği, bu sırada makinenin kendi kendine çalıştığı görülüyor.
8.05.2024 Haberler
Fabrika sahibinin feci ölümü güvenlik kamerasında! Pres makinesi kendi kendine çalıştı
Fabrika sahibinin feci ölümü güvenlik kamerasında! Pres makinesi kendi kendine çalıştı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde pres makinesine sıkışan Sude Havacılık fabrikasının sahibi Necmi Şahin'in (48) hayatını kaybetmişti. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şahin'in kontrol etmek için iş makinesine girdiği, bu sırada makinenin kendi kendine çalıştığı görülüyor.
8.05.2024 Gündem
Beton mikseri faciası! 9 kişi yan yana defnedildi
Beton mikseri faciası! 9 kişi yan yana defnedildi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton mikseri ile minibüsün çarpıştığı kazada yaşamını yitiren 8’i kadın, 9 kişi, kırsal Yeşilyurt Mahallesi’nde yan yana toprağa verildi.
7.05.2024 Gündem
Okuldan el ele çıkan kardeşleri ölüm ayırdı!  8 yaşındaki Doruk'a gözyaşlarıyla veda
Okuldan el ele çıkan kardeşleri ölüm ayırdı! 8 yaşındaki Doruk'a gözyaşlarıyla veda Antalya’nın Alanya ilçesinde okul çıkışı el ele tutuştuğu kardeşiyle yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden 8 yaşındaki Doruk, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
7.05.2024 Gündem
İnanılmaz görüntü! Üzerlerinden otomobil geçti, kalkıp annelerine koştular
İnanılmaz görüntü! Üzerlerinden otomobil geçti, kalkıp annelerine koştular Gaziantep'te park edildikten sonra el freni tam çekilmeyen otomobil, geri geri kayarak annesiyle sokakta yürüyen 2 çocuğun üzerinden geçti. Feci kaza kameralara saniye saniye yansırken otomobilin üzerinden geçtiği 2 çocuğun hemen kalkarak annelerine koşması dikkat çekti.
7.05.2024 Gündem
Erdoğan: Aynı adımı İsrail de atmalı
Erdoğan: Aynı adımı İsrail de atmalı “Hamas’ın ateşkesi kabul ettiğini açıklamasından memnuniyet duyduk” diyen Erdoğan, “Şimdi aynı adım İsrail tarafından da atılmalıdır. Tüm batılı aktörleri İsrail yönetimine baskı yapmaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Burhan ile Külliye'de görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Burhan ile Külliye'de görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile bir araya geldi.
6.05.2024 Gündem
TBMM araştırma komisyonu İliç'teki maden kazasıyla ilgili AFAD yetkililerini dinledi
TBMM araştırma komisyonu İliç'teki maden kazasıyla ilgili AFAD yetkililerini dinledi  Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, AFAD’ın ÇED Raporu’na gönderdiği yazıyı TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplantısında okudu. Memiş, “Sahada yapılacak tesislerin inşaat işleminde, bölgede herhangi bir doğa olayını tetiklememesine dikkat edilmeli, bölgede meydana gelebilecek deprem, kaya düşmesi, heyelan, su baskını, çığ gibi afetler göz önünde bulundurulmalıdır. Son paragraf, ÇED Raporu’nda belirtilen ilgili mevzuatlara titizlikle uyulması ve taahhütlerin yerine getirilmesi kaydıyla söz konusu projenin uygulanmasında müdürlüğümüzce herhangi bir sakınca bulunmamaktadır” dedi.
6.05.2024 Gündem
Aracıyla 5 takla attı, hastaneye gitmek yerine bunu yaptı!
Aracıyla 5 takla attı, hastaneye gitmek yerine bunu yaptı! Polislik sınavına girebilmek için Elazığ’dan Sivas’a gelen genç kontrolü kaybettiği aracıyla 5 takla attı, hafif yaralanan genç tedaviyi kabul etmedi.
6.05.2024 Haberler
Aracıyla 5 takla attı, hastaneye gitmek yerine bunu yaptı!
Aracıyla 5 takla attı, hastaneye gitmek yerine bunu yaptı! Polislik sınavına girebilmek için Elazığ’dan Sivas’a gelen genç kontrolü kaybettiği aracıyla 5 takla attı, hafif yaralanan genç tedaviyi kabul etmedi.
6.05.2024 Gündem
Gaziantep'te korkunç kaza! 8 kişi öldü, 10 yaralı var
Gaziantep'te korkunç kaza! 8 kişi öldü, 10 yaralı var Gaziantep'te TIR ile minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.
6.05.2024 Haberler
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti Sık sık yaşadığı teknik sorunlarla gündeme gelen ABD'li havacılık devi Boeing'i ifşa eden eski çalışanlar peş peşe yaşamını yitirdi. Uçağın yapımındaki skandallarla ilgili davada ifade verecek ismin şüpheli intiharından sonra, bir diğer eski çalışan aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.
4.05.2024 Dünya
Büyükçekmece'de feci kaza! Otomobil TIR'ın altına girdi, 1 kişi hayatını kaybetti
Büyükçekmece'de feci kaza! Otomobil TIR'ın altına girdi, 1 kişi hayatını kaybetti Büyükçekmece’de gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, seyir halindeki TIR'ın altına girdi. Kazada araç içerisinde sıkışan 1 kişi hayatını kaybederken TIR'ın ve kaza yapan aracın sürücüleri ise yaralandı.
4.05.2024 Gündem
Alkollü sürücü kaza yaptı, babasına haberi telefonda polise söyletti
Alkollü sürücü kaza yaptı, babasına haberi telefonda polise söyletti EDİRNE’nin Keşan ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki 2 minibüse çarptı. Kazadan yara almayan ve 1.92 promil alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü Ebru Ş. (36), babasına kaza yaptığını cep telefonunda polise söyletti.
3.05.2024 Gündem
Hatalı sollama kaza getirdi! 3 kişi ağır yaralandı
Hatalı sollama kaza getirdi! 3 kişi ağır yaralandı Aksaray’da bir otomobilin hatalı sollama yaparken önündeki araca çarptığı kazada 3 kişi ağır yaralandı.
3.05.2024 Gündem
Meclis Araştırma Komisyonu İliç için toplandı
Meclis Araştırma Komisyonu İliç için toplandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Daire Müdürü Bekir Aktürk, İliç'teki maden kazasına sebebiyet veren olumsuzlukları sıraladı.
3.05.2024 Gündem
Diyarbakır’da hafif ticari araç sürücüsü dalınca ilginç kaza meydana geldi
Diyarbakır’da hafif ticari araç sürücüsü dalınca ilginç kaza meydana geldi Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde hafif ticari aracın sürücüsü dalınca, ilginç kaza meydana geldi. Facianın eşiğinden dönülen kaza, güvenlik kamerasınca kaydedildi.
3.05.2024 Haberler
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası Gürbüz Ilıcalı hayatını kaybetti
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası Gürbüz Ilıcalı hayatını kaybetti Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya sayfasından duyuran ünlü isme, birçok takipçisinden taziye mesajları geldi.
4.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kazası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.