Championship Manager 01/02 oyununun 10 efsane futbolcusu
Championship Manager 01/02 oyununun 10 efsane futbolcusu Championship Manager 01/02 ya da 2001-2002 bir menajerlik oyunu efsanesidir... Etkisini, gücünü basitliğinden aldığı kesin olan bu oyun halen daha çılgınlarca oynanıyor. Kendi kitlesini yaratan oyun, günümüze uyarlanan 'patch'lerle halen daha güncelleniyor. Oyunda bugüne kadar pek çok efsane isim duyduk. İşte o futbolcular...
23.08.2019 Trend
Kennedy Bakırcıoğlu futbolu bıraktı
Kennedy Bakırcıoğlu futbolu bıraktı İsveç'te Hammarby forması giyen 38 yaşındaki Kennedy Bakırcıoğlu, Hacken maçıyla yeşil sahalara veda etti. Tecrübeli eski oyuncu, statta kendisine yapılan sevgi gösterileri karşısında duygu dolu anlar yaşadı.
6.11.2018 Futbol
Kennedy Bakırcıoğlu attığı golü bira ile kutladı!
Kennedy Bakırcıoğlu attığı golü bira ile kutladı! Hammarby'de forma giyen Kennedy Bakırcıoğlu, Göteborg'u 3-0 yendikleri maçta rakip ağlara gönderdiği frikik golü sonrası taraftarın attığı bira ile kutlama yaptı. Hammarby'de forma giyen Kennedy Bakırcıoğlu, Göteborg'u 3-0 yendikleri maçta rakip ağlara gönderdiği frikik golü sonrası taraftarın attığı bira ile kutlama yaptı.
2.10.2018 Futbol
Kennedy Bakırcıoğlu'ndan füze!
Kennedy Bakırcıoğlu'ndan füze! İsveç Ligi'nde Hammarby forması giyen Türk asıllı futbolcu Kennedy Bakırcıoğlu, Göteborg karşısında 90. dakikada harika bir frikik golüne imza attı.
22.08.2016 Futbol
Kennedy Bakırcıoğlu'ndan muhteşem plase!
Kennedy Bakırcıoğlu'ndan muhteşem plase! İsveç Ligi'nde lider Malmö'ye konuk olan Hammarby sahadan 3-1 mağlup ayrılsa da Türk asıllı yıldız isim Kennedy Bakırcıoğlu attığı golle maça damga vuran isim oldu.
21.04.2015 Futbol
Türk asıllı yıldızdan İsveç'i sallayan gol!
Türk asıllı yıldızdan İsveç'i sallayan gol! İsveç'te Hammarby forması giyen Türk asıllı yıldız Kennedy Bakırcıoğlu, Djurgarden karşısında attığı muhteşem golle takımına hayat veren isim oldu. Hammarby maçı 2-1 kazanmayı başardı.
14.04.2015 Futbol
İsveç bu golü konuşuyor! Topuk...
İsveç bu golü konuşuyor! Topuk... İsveç'te Hammarby'nin Djurgarden'i 2-1 yendiği karşılaşmada Nahir Besara topuk ile attığı harika gol ile takımına 3 puanı getiren isim oldu.
14.04.2015 Futbol
Kennedy Bakırcıoğlu'nda bir muhteşem frikik daha
Kennedy Bakırcıoğlu'nda bir muhteşem frikik daha İsveç'te Hammarby forması giyen Türk asıllı yıldız Kennedy Bakırcıoğlu mükemmel frikiklerine bir yenisini daha ekledi. Bakırcıoğlu ligin 28. haftasında Östersunds karşısında takımını 3-2 öne geçiren golü attı ve Hammarby'i zirvede tuttu.
22.10.2014 Futbol
Kennedy Bakırcıoğlu'dan mükemmel frikik
Kennedy Bakırcıoğlu'dan mükemmel frikik İsveç Superettan Ligi'nde oynadığı müthiş futbolla dikkatleri üzerine çeken Kennedy Bakırcıoğlu, IK Sirius karşısında attığı mükemmel golle takımı Hammarby'e galibiyeti getiren isimlerden birisi oldu.
30.09.2014 Futbol
Kennedy Bakırcıoğlu'ndan enfes frikik
Kennedy Bakırcıoğlu'ndan enfes frikik İsveç'te Hammarby forması giyen Türk asıllı yıldız Kennedy Bakırcıoğlu, Landskrona karşısında frikikten harika bir gol kaydetti.
9.06.2014 Futbol
Bakırcıoğlu Henry'ye özendi
Bakırcıoğlu Henry'ye özendi Hammarby forması giyen Kennedy Bakırcıoğlu, Brage maçında izlenmeye değer müthiş bir gole imza attı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol