Kezzaplı saldırı şüphelisi, çarşaf giyen erkek çıktı
Kezzaplı saldırı şüphelisi, çarşaf giyen erkek çıktı Konya'da ayakkabı satışı yapan Selahaddin Ökçesiz'e (40) 1 hafta önce kezzaplı saldırıda bulunan çarşaflı kişinin Mehmet Coşgun (51) olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Coşgun tutuklanırken, Ökçesiz ile arasında uzun süren alacak husumeti bulunduğu öne sürüldü.
3.07.2023 Haberler
Boşanmak isteyen kadına eşi kezzapla saldırdı
Boşanmak isteyen kadına eşi kezzapla saldırdı Isparta’da şiddet gördüğü eşinden boşanmak isteyen 3 çocuk annesi kadın, eşinin kezzaplı saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda yüzünün bir kısmı yanan kadın hastanede tedavi altına alındı.
11.05.2020 Haberler
Konya'da kezzaplı komşu dehşeti!
Konya'da kezzaplı komşu dehşeti! KONYA'da tartıştığı komşusu Saadet Şahin (45) ve 3 çocuğuna kezzaplı saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Gülay D.(41), ilk kez hakim karşısına çıktı. 17'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada suçlamaları kabul etmeyen Gülay D., Bana iftira atıyorlar. Ben kimseye bir şey yapmadım. Bu, bana kurulan bir tuzak ve komplodur dedi. Olay, geçen yıl 17 Eylül'de merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Saadet Şahin, 3 çocuğuyla birlikte işten eve dönen eşi Ramazan Şahin'i uzaktan görüp karşılamak için kapıyı açtı. Bu sırada, daha önce tartıştıkları karşı komşusu Gülay D. evinden çıkıp, elindeki kasenin içindeki kezzabı üzerine attı. Saadet Şahin'in yüzünde, omzunda ve ellerinde, çocukları yüzde 75 zihinsel engelli Akif'in (14) yüzünde, gözünde, kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde, diğer çocukları Osman (13) ve Ayşegül'ün (8) ise elleriyle, kollarında yanıklar oluştu. Hastaneye kaldırılan anne ve 3 çocuğu tedavilerinin ardından taburcu edildi. 'OLAYI HATIRLAMIYORUM' Olaydan sonra gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece 'kasten yaralama' suçundan tutuklanan Gülay D.'nin, polisteki ilk ifadesinde psikolojik tedavi gördüğünü ileri sürdüğü belirtildi. Gülay D. ifadesinde, Kızımla birlikte yaşıyorum. Ramazan Şahin diye bir komşumu hatırlamıyorum. Hakkımdaki suçlamalarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Uzun zamandır psikolojik tedavi görüyorum. Düzenli kullandığım ilaçlar var. 6 ay önce Konya AMATEM'de iki ay kadar yatıp, tedavi gördüm. Kimseyi yaraladığımı hatırlamıyorum. Bana bu suçlamayı bu iftirayı atan her kimse o kişiden şikayetçiyim. Ben kimseyi yaralamam. Hafızam arada bir gelip gidiyor, ancak hiçbir olay hatırlamıyorum. İddia edildiği gibi bir olayı yapsam hatırlardım. Küçüklüğümden beri kimseye zarar vermedim dedi. BANA KOMPLO, TUZAK KURULDU 8 aydır tutuklu bulunan Gülay D., ilk kez hakim karşısına çıktı. 17'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmasına tutukl
11.09.2019 Haberler
Savcı itiraz etti, kezzaplı saldırgan gözaltına alındı
Savcı itiraz etti, kezzaplı saldırgan gözaltına alındı Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde Azerbaycan vatandaşı 41 yaşındaki A.İ.'ye cinsel tacizde bulunup karşı koyması üzerine kezzap döken R.P.'nin çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmasına Cumhuriyet Savcısı itiraz etti. Bunun üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan R.P., İstanbul'da yakalandı.
8.10.2017 Gündem
Savcı itiraz etti, kezzaplı saldırgan gözaltına alındı
Savcı itiraz etti, kezzaplı saldırgan gözaltına alındı Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde Azerbaycan vatandaşı 41 yaşındaki A.İ.'ye cinsel tacizde bulunup karşı koyması üzerine kezzap döken R.P.'nin çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmasına Cumhuriyet Savcısı itiraz etti. Bunun üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan R.P., İstanbul'da yakalandı.
8.10.2017 Gündem
Kezzaplı saldırıya uğrayan genç kız konuştu
Kezzaplı saldırıya uğrayan genç kız konuştu Denizli’de 10 yaşındaki yeğeniyle evde uykudayken kezzaplı saldırıya uğrayan Yıldız S., failin Avustralya’da yaşayan eski nişanlısı M.G. olduğunu ileri sürdü: “Sürekli ‘Yüzüne bakan olmayacak, kimse selam vermeyecek, seni pişman edeceğim’ mesajlarıyla tehdit ediyordu” Denizli Sırakapılar Mahallesi’ndeki korkunç saldırı, 3 Mayıs’ta sabaha karşı saat 04.00 sıralarında yaşandı. gazete Habertürk'ten Dudu karaman'ın haberine göre ikinci kattaki dairenin kapısını henüz tespit edilemeyen bir yöntemle açan iki kişi, Yıldız S. (25) ile yanında uyuyan 10 yaşındaki yeğeni Elif Nur S.’nin vücuduna asit dökerek kaçtı. Çığlıklara uyanan ev sahibi abi, genç kadın ve Elif Nur’u hastaneye kaldırdı. O günden beri hastanede tedavi gören hala-yeğenin ne zaman taburcu olacağı ise belli değil. Minik Elif Nur’un yüzü ve kollarında, halasının ise yüzü, sırtı göğüs bölgesinin büyük kısmında yanıklar var. ‘FACEBOOK’TAN YAYINLIYORDU’ Saldırıyı Avustralya’da yaşayan eski nişanlısı M.G.’nin yaptırdığını iddia eden Yıldız S., 4 yıllık ilişkilerinin eylül ayında bittiğini anlattı. M.G.’nin ayrılığı hazmedemediğini, birilerine para vererek saldırıyı yaptırdığından emin olduğunu belirten genç kadın şöyle devam etti: “Bana sürekli tehdit mesajları atıyordu. Son zamanlarda tehditler arttığı için kendisini engelledim. Başka numaralardan mesaj atmaya devam etti. Beni takip ettirmiş, fotoğraflarımı çektirmiş, adıma açtırdığı sahte Facebook hesaplarından paylaştı. ‘Yüzüne bakan olmayacak, kimse sana selam vermeyecek, seni pişman edeceğim’ yazıyordu, hatta anne ve babamın telefonuna da tehdit mesajları geldi. bugün bana yapılan yarın başkalarına da yapılabilir. Bu insanlık dışı bir şey. Hiçbir kadın bunu hak etmiyor.’’ Yıldız S.’nin ailesi de saldırıyı yapanların yanı sıra azmettiricinin de yakalanacağı günü bekliyor
11.09.2019 Yaşam
Yüzüne kezzap attı!
Yüzüne kezzap attı! İstanbul'da Kartal'da oturan 1 çocuk annesi 23 yaşındaki Özgür Turgut, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı eşi Segbetullah Turgut'un kezzap atması sonucu yüzü tanınmaz hale geldi.
2.02.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri