Kimyasal Atık

Kimyasal Atık

Son dakika kimyasal atık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kimyasal atık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kimyasal atık haber sayfamızda...

Kimyasal Atık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 752 kimyasal atık haberi bulunmuştur.
Yer: Zeytinburnu! İş merkezinde korkutan yangın! 1 kişi yaralandı
Yer: Zeytinburnu! İş merkezinde korkutan yangın! 1 kişi yaralandı Zeytinburnu’nda bir iş merkezinin 5. katında bulunan ilaç firmasında patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi yaralanırken, çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
19.03.2024 Gündem
Gören gözlerine inanamadı! Bursa'da dere turuncuya döndü
Gören gözlerine inanamadı! Bursa'da dere turuncuya döndü Bursa'da Uludağ'dan başlayıp, Marmara Denizi'ne dökülen 200 km'lik Demirtaş Deresi, turuncuya boyandı. Dereye kimyasal atık bırakıldığı ortaya çıktı. Tespit edilen fabrikanın faaliyetinin durdurulduğu belirtildi.
14.02.2024 Gündem
İstanbul'da 'köpüklü dere' isyanı! 'Çok kötü bir koku'
İstanbul'da 'köpüklü dere' isyanı! 'Çok kötü bir koku' İstanbul'da Esenyurt Haramidere'ye karıştığı iddia edilen kimyasallar, suda köpüklerin oluşmasına neden oldu.
21.12.2023 Haberler
İstanbul'da 'köpüklü dere' isyanı! 'Çok kötü bir koku'
İstanbul'da 'köpüklü dere' isyanı! 'Çok kötü bir koku' İstanbul'da Esenyurt Haramidere'ye karıştığı iddia edilen kimyasallar, suda köpüklerin oluşmasına neden oldu.
21.12.2023 Gündem
Kötü koku tedirgin etti! İzmir'de 'kimyasal atık' şüphesi
Kötü koku tedirgin etti! İzmir'de 'kimyasal atık' şüphesi İzmir’in Menderes ilçesinde organize sanayi bölgesindeki bir alandan çevreye yayılan kötü koku, tedirgin etti. İhbarlar üzerine olay yerine gelen ekipler kimyasal madde şüphesiyle bölgede inceleme yapıldı.
23.10.2023 Gündem
Denizin rengi değişti, çok sayıda balık öldü, çevreye kötü koku yayıldı! 'Bu insanlık suçu'
Denizin rengi değişti, çok sayıda balık öldü, çevreye kötü koku yayıldı! 'Bu insanlık suçu' Kocaeli'nde bölgedeki bir fabrikadan yağmur suyu rögarına kimyasal madde boşaltıldığı iddiasıyla ilgili harekete geçildi.
3.10.2023 Gündem
Sultangazi'de 'kimyasal' panik: Suya çekirdek attık, paramparça oldu
Sultangazi'de 'kimyasal' panik: Suya çekirdek attık, paramparça oldu Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde boş alana kaçak hafriyatın yanı sıra koku saçan atık bırakıldı. Vatandaşlar kimyasal madde şüphesiyle ihbarda bulunurken bölgede inceleme yapıldı.
26.09.2023 Haberler
'Suya çekirdek attık, paramparça oldu'
'Suya çekirdek attık, paramparça oldu' Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde boş alana kaçak hafriyatın yanı sıra koku saçan atık bırakıldı. Vatandaşlar kimyasal madde şüphesiyle ihbarda bulunurken bölgede inceleme yapıldı.
26.09.2023 Gündem
Sultangazi'de 'kimyasal' panik: Suya çekirdek attık, paramparça oldu
Sultangazi'de 'kimyasal' panik: Suya çekirdek attık, paramparça oldu Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde boş alana kaçak hafriyatın yanı sıra koku saçan atık bırakıldı. Vatandaşlar kimyasal madde şüphesiyle ihbarda bulunurken bölgede inceleme yapıldı.
26.09.2023 Gündem
Valilik acı haberi duyurdu! SAGE'de patlama sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti
Valilik acı haberi duyurdu! SAGE'de patlama sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü'nde (SAGE) meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
25.09.2023 Gündem
Adana'da feci olay! Kimyasal atık havuzuna düşen 2 işçiden 1'i öldü
Adana'da feci olay! Kimyasal atık havuzuna düşen 2 işçiden 1'i öldü Adana’nın Yumurtalık ilçesinde serbest bölgede bir arıtma tesisinin kimyasal atık havuzuna düşen işçilerden Y.Ş. (41) hayatını kaybetti, diğer işçi ise yaralı olarak kurtuldu.
24.09.2023 Gündem
Yabancılara 'harabe ev' tuzağı
Yabancılara 'harabe ev' tuzağı İstanbul Bağcılar'da emlak ofisi tarafından bir internet uygulamasına konulan kiralık ev ilanını görenlerin tepkisini çekti.
5.04.2023 Gündem
Arnavutköy'de kimyasal atık baraja karıştı; bakanlık inceleme yaptı
Arnavutköy'de kimyasal atık baraja karıştı; bakanlık inceleme yaptı Arnavutköy'de yol kenarına dökülen ve kimyasal olduğu belirtilen atık, İstanbul'un su kaynaklarından Sazlıbosna Barajı'na karıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı ekipler, çevreye duman ve koku yayan atıktan numune alarak inceleme yaptı. Kimyasal maddenin döküldüğü alan havadan görüntülendi. 
5.04.2023 Gündem
Mersin'de kimyasal atık bırakılan dere, kırmızı akmaya başladı
Mersin'de kimyasal atık bırakılan dere, kırmızı akmaya başladı Mersin'in Tarsus ilçesinde, dereye bırakılan kimyasal atık nedeniyle suyun rengi, kırmızıya döndü. Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekipleri, sudan numune alıp, inceleme başlattı.
1.03.2023 Gündem
Uluabat Gölü'ne akan derelerde "beyaz köpük” paniği
Uluabat Gölü'ne akan derelerde "beyaz köpük” paniği Türkiye'nin en büyük göllerinden birisi olan Uluabat Gölü'ne akan derelerde beyaz köpüklerin oluşması, bölge sakinlerini ve çevrecileri endişelendirdi. İnceleme yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, olayın zirai ilaç kalıntılarının suya karışmasından kaynaklandığını açıkladı.
1.02.2023 Gündem
Nehre dökülen kimyasal atıklar, binlerce arı ve balığı öldürdü
Nehre dökülen kimyasal atıklar, binlerce arı ve balığı öldürdü Adana'da, Organize Sanayi Bölgesi'nde bazı fabrikalardan gelen kimyasal atığın yeterince arıtılmadan Ceyhan Nehri'ne dökülmesiyle bölgedeki binlerce arı ve balık öldü, yerleşim yerlerini ise kötü koku sardı.
6.12.2022 Gündem
Kızından babasına şok suçlama: '70 kadını öldürdü, cesetleri burada!'
Kızından babasına şok suçlama: '70 kadını öldürdü, cesetleri burada!' Polis yetkilileri, babasının yaşları 20 ile 30 arasında değişen 70 kadar kadını öldürdüğünü söyleyen bir kadının iddilarını araştırıyor. Kadın, "Cesetlerin nereye gömüldüğünü biliyorum" derken, bölge şerifi de "Orada cesetler olduğuna yüzde 100 inanıyorum" diyor.
26.10.2022 Dünya
Polonya'nın Oder Nehri'nden 100 ton ölü balık çıkarıldı
Polonya'nın Oder Nehri'nden 100 ton ölü balık çıkarıldı Polonya'da kimyasal atıkla gündemde olan Oder Nehri'nden 100 ton ölü balık çıkarıldığı açıklandı.
17.08.2022 Dünya
Avrupa'da çevre felaketi! Nehrin normale dönmesi yıllar alabilir
Avrupa'da çevre felaketi! Nehrin normale dönmesi yıllar alabilir Polonya Çevre Bakanı Anna Moskwa, Oder Nehrin’deki toplu balık ölümlerinde zehirli maddelerin göz ardı edilmediğini belirterek, şimdiye kadar yapılan testlerde toksik maddeye rastlanmadığını aktardı.
14.08.2022 Dünya
Konya'da 60 hayvanın zarar gördüğü kimyasal atık dökümüne 38,5 milyon lira ceza
Konya'da 60 hayvanın zarar gördüğü kimyasal atık dökümüne 38,5 milyon lira ceza Konya'da, 2 ilçede boş araziye varillerle sülfürik asit ve karışık yağ bırakıp, 60 küçükbaşa zarar veren ve tutuklanan 1'i işletme sahibi, 2'si şoför 3 kişiye toplam 38,5 milyon lira 'idari para cezası' uygulandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ÇED İzleme ve Çevre Denetimi Dairesi Başkanı Barış Akgün, ''Çevremizi kirletenlere hiçbir şekilde müsamaha göstermeyeceğiz. İşletmeyi de faaliyetinden menettik'' dedi.
19.07.2022 Ekonomi
Sivas'ta korkutan 'toplu balık ölümleri'
Sivas'ta korkutan 'toplu balık ölümleri' Sivas'ta ulusal öneme haiz sulak alan' olarak tescillenen Ulaş Gölü'nde son günlerde balık ölümleri görülmeye başlandı. Farklı boylarda çok sayıda balık kıyıya vurdu.
16.07.2022 Gündem
Sözün bittiği yer! ‘Sağlık’ mahallesinin yanında zehir akıyor
Sözün bittiği yer! ‘Sağlık’ mahallesinin yanında zehir akıyor Türkiye’nin kirlilik ‘abidesi’ haline gelen Ergene Nehri’ndeki vahim tablo yıllar geçse de bir türlü değişmiyor. Adeta zift rengine bulanmış Ergene Nehri’ndeki kirlilik artarak devam ederken, yaşanan vehametin boyutu, çevrecilerin gerçekleştirdiği son keşif gezisiyle bir kez daha ortaya serildi.
4.06.2022 Gündem
Marmara’ya zift akıyor
Marmara’ya zift akıyor Marmara Denizi’nde yaşanan müsilaj felaketinin nedenleri arasında gösterilen Nilüfer Çayı’ndaki son durum yürek burkuyor. Bursa’nın ‘Ergenesi’ haline gelen Nilüfer Çayı, kapkara haliyle Susurluk Çayı ile birleşerek Karacabey’den döküldüğü Marmara Denizi’ne kirlilik akıtıyor.
1.06.2022 Gündem
Güzel İzmir Kokan İzmir oldu
Güzel İzmir Kokan İzmir oldu MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin İzmir’de son yıllarda bilhassa bahar ve yaz aylarında artan kötü koku ile ilgili bir açıklama yaptı.
31.05.2022 Ege
Tarımda yılda 26 milyon ton kaybın önüne geçilecek proje
Tarımda yılda 26 milyon ton kaybın önüne geçilecek proje Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından yaş meyve ve sebzelerin tarladan rafa kayba uğramasının önlenmesi amacıyla yeni proje geliştiriliyor. Kimyasal madde içermeyen yeni ürünün tarımda geniş ölçekli kullanımı test edilecek. Proje tamamlandığında yılda yaklaşık 26 milyon ton yaş meyve ve sebze kaybının önüne geçileceği belirtiliyor.
9.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kimyasal Atık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.