Ekipler küçük Muhammet’e “Işığı ne taraftan görüyorsun” diyerek yaklaştı
Ekipler küçük Muhammet’e “Işığı ne taraftan görüyorsun” diyerek yaklaştı Hatay Kırıkhan’da 11 yaşındaki Muhammet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı. Göçük altında kalan 11 yaşındaki Muhammet’e "Işığı ne taraftan görüyorsun" diye yaklaşan kurtarma ekipleri kurtarma sırasında küçük Muhammet’i “Muhammet çok az kaldı şimdi seni alacağız” diyerek umutlandırdı.
11.02.2023 Haberler
Telefona gelen linke tıkladı, hesabındaki bütün birikimini kaybetti
Telefona gelen linke tıkladı, hesabındaki bütün birikimini kaybetti Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan zabıta memuru Ahmet Gökalp (40), cep telefonuna tanımadığı numaradan gelen kısa mesajdaki linke tıklayınca, banka hesap bilgileri çalındı. Dolandırıcıların hesabındaki 13 bin lirayı ATM ve banka şubesinden çektiğini söyleyen Gökalp, "Bütün birikimim 1 dakikada gitti. Cep telefonunuza bilmediğiniz numaradan gelen mesajları açıp, linklere tıklamayın'' dedi.
12.10.2020 Gündem
Hatay'da ağaca asılı bulunan Dilan'ın annesi: Kızımı babası öldürdü
Hatay'da ağaca asılı bulunan Dilan'ın annesi: Kızımı babası öldürdü Hatay'ınİskenderun ilçesinde babası Cengiz Karataş ile ayrı adreslerde ağaca asılı olarak bulunan Dilan Karataş'ın cenazesini anne Suriyeli Swzan Zada, gözyaşları arasında teslim aldı. Adana Adli Tıp Kurumu morgu önünde kızının cenazesini bekleyen Anne Zada, bir süre önce boşandığı işe Cengiz Karataş'ın kızını öldürdüğünü iddia ederek, "Bana gelmek istediği için öldürdü. Keşke ben ölseydim. Neden o küçük çocuğa kıydın cani katil. Benim ciğerimi yaktın. Bu baba değil, bu cani bir katil" diyerek feryat etti.
11.08.2020 Gündem
Ağaca asılı bulunan Dilan'ın annesi! 'Baba değil, bu cani bir katil'
Ağaca asılı bulunan Dilan'ın annesi! 'Baba değil, bu cani bir katil' Hatay'ınİskenderun ilçesinde babası Cengiz Karataş ile ayrı adreslerde ağaca asılı olarak bulunan Dilan Karataş'ın cenazesini anne Suriyeli Swzan Zada, gözyaşları arasında teslim aldı. Adana Adli Tıp Kurumu morgu önünde kızının cenazesini bekleyen Anne Zada, bir süre önce boşandığı işe Cengiz Karataş'ın kızını öldürdüğünü iddia ederek, "Bana gelmek istediği için öldürdü. Keşke ben ölseydim. Neden o küçük çocuğa kıydın cani katil. Benim ciğerimi yaktın. Bu baba değil, bu cani bir katil" diyerek feryat etti.
11.08.2020 Gündem
"Alkolü bırakmazsan evi terk ederim" diyen karısını öldürdü
"Alkolü bırakmazsan evi terk ederim" diyen karısını öldürdü Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir kişi, alkolü bırakmazsa evi terk edeceğini söyleyen eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Alınan bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi, 727. Sokak'ta meydana gelen olayda, Songül Yanil, eve alkollü geldiği için Murat Yanil (42) ile tartıştı. İddiaya göre, 3 çocuk annesi Songül Yanil, "Çocukların büyüdü alkolü bırak çocuklarımıza kötü örnek oluyorsun. Alkolü bırakmazsan çocuklarımı alır evden giderim. Bir daha çocuklarımı ve beni göremezsin" diyerek kocasına tepki gösterdi. Murat Yanil ise "Sen benim eşimsin gidemezsin, gidersen seni öldürürüm" dedikten sonra oturma odasında bulunan ruhsatsız otomatik av tüfeğiyle eşine ateş etti. Göğsünden tek kurşunla vurulan Songül Yanil olay yerinde hayatını kaybetti. Durumun polise bildirilmesi üzerine, genç kadının cenazesi Kırıkhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olaydan sonra gözaltına alınan Murat Yanil ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Murat Yanil'in daha önce de aileyi rehin alma, genel güvenliği tehlikeye sokma, kasten adam yaralama suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri