Kırklarelispor

Kırklarelispor

Son dakika kırklarelispor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kırklarelispor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kırklarelispor haber sayfamızda...

Kırklarelispor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 695 kırklarelispor haberi bulunmuştur.
Bursaspor kritik maçta Kırklarelispor'a kaybetti!
Bursaspor kritik maçta Kırklarelispor'a kaybetti! Bursaspor, TFF 2. Lig'in 32'nci haftasında Kırklarelispor'a 2-0 mağlup oldu.
23.03.2024 2.Lig
Ümit Şengül: 39-40 puan almayı hedefliyoruz!
Ümit Şengül: 39-40 puan almayı hedefliyoruz! TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'un teknik direktörü Ümit Şengül, yeşil-beyazlıların sezon sonu hedefi hakkında konuştu.
21.03.2024 2.Lig
Erkan Öncel: Transfer tahtasını açmayı planlıyoruz!
Erkan Öncel: Transfer tahtasını açmayı planlıyoruz! Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, yeşil-beyazlılarda transfer tahtasını açmak için gereken tutarı açıkladı.
21.03.2024 2.Lig
Bakan Bak: Bize kimse 'yapamaz' diyemez, bizler çılgın Türkleriz
Bakan Bak: Bize kimse 'yapamaz' diyemez, bizler çılgın Türkleriz Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bize dediler ki 'siz uçak yapamazsınız', yaptık uçuyor, KAAN uçuyor, onu yapan Türk mühendisleri. Siz ne derseniz deyin öz güvenimiz var, mühendisimiz var, gençlerimiz var, teknolojimiz var, büyüyen güçlü Türkiye var" dedi.
6.03.2024 Gündem
'Ülke, 'Yapamaz' diyenlerin engellerini açarak ilerliyor'
'Ülke, 'Yapamaz' diyenlerin engellerini açarak ilerliyor' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Savunma sanayisinde devasa yatırımlar var. Bize dediler ki 'Siz uçak yapamazsınız', yaptık, uçuyor, Kaan uçuyor, onu yapan Türk mühendisleri. Siz ne derseniz deyin, özgüvenimiz var, mühendisimiz var, gençlerimiz var, teknolojimiz var. Büyüyen, gelişen, güçlü Türkiye var. Siz ne derseniz deyin." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Gündem
Sinan Kurumuş'un yeni adresi Vanspor FK!
Sinan Kurumuş'un yeni adresi Vanspor FK! TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK, Çorum FK'dan Sinan Kurumuş'u kadrosuna kattı.
20.01.2024 2.Lig
Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası'nda Serdar Dursun'la turladı
Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası'nda Serdar Dursun'la turladı Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda VavaCars Fatih Karagümrük, Kırklarelispor'u 2-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi.
16.01.2024 Türkiye Kupası
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
16.01.2024 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur programı belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur karşılaşmaları, 16 Ocak Salı, 17 Ocak Çarşamba ve 18 Ocak Perşembe günü oynanacak.
26.12.2023 Türkiye Kupası
Muhammet Ali Bahar: Hedefimiz Avrupa Ligi’ne katılmak!
Muhammet Ali Bahar: Hedefimiz Avrupa Ligi’ne katılmak! Fatih Karagümrük Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Bahar, Türkiye Kupası'nda kura çekimi organizasyonunun ardından konuştu.
8.12.2023 Türkiye Kupası
Kura çekiminin ardından kulüp temsilcilerinden değerlendirme
Kura çekiminin ardından kulüp temsilcilerinden değerlendirme Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından kulüp temsilcileri açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Türkiye Kupası
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURA SONUÇLARI-EŞLEŞMELERİ belli oldu!: ⚽ Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eşleşmeleri! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş 'ın rakipleri kimler oldu?
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURA SONUÇLARI-EŞLEŞMELERİ belli oldu!: ⚽ Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eşleşmeleri! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş 'ın rakipleri kimler oldu? Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları eşleşmeleri merak ediliyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, 5.turda kura katılım sağlıyorlar. Peki Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi sonuçları nedir? İşte eşleşmeler...
8.12.2023 Bilgi Rehberi
Ziraat Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı! İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri
Ziraat Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı! İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un da bu turda rakipleri netleşti.
8.12.2023 Türkiye Kupası
Türkiye Kupası'nda kura çekimi heyecanı!
Türkiye Kupası'nda kura çekimi heyecanı! Türkiye Kupası Son 32 Turu'nda eşleşmeler bugün gerçekleşecek kura çekiminin ardından netlik kazanacak.
7.12.2023 Türkiye Kupası
Göztepe rahat turladı: 3-0
Göztepe rahat turladı: 3-0 Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda konuk ettiği 1461 Trabzon'u 3-0 yenerek tur atladı.
6.12.2023 Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarının hakemleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarının hakemleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turunda oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı.
4.12.2023 Türkiye Kupası
‘Şampiyonluğa odaklandık’
‘Şampiyonluğa odaklandık’ TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son olarak Kırklarelispor'u da 2-0 yenerek evinde üst üste 6. maçını kazanan Bucaspor 1928’de sıradaki hedef deplasmanda da galibiyet serileri başlatmak.
23.11.2023 2.Lig
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları çekildi! Trabzonspor'un rakibi belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları çekildi! Trabzonspor'un rakibi belli oldu Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Eleme Turu kura çekimi yapıldı. Kuraya bu turda dahil olan Trabzonspor, Çorum FK ile eşleşti.
7.11.2023 Türkiye Kupası
Türkiye Kupası'nda 3. Tur maç programı netleşti!
Türkiye Kupası'nda 3. Tur maç programı netleşti! Türkiye Kupası'nda 3. Tur maçlarının fikstürü TFF tarafından açıklandı!
19.10.2023 Türkiye Kupası
Türkiye Kupası'nda 3’üncü Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu
Türkiye Kupası'nda 3’üncü Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu Türkiye Kupası 3’üncü Eleme Turu eşleşmeleri bugün gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu.
17.10.2023 Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kura çekimi yapıldı
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kura çekimi yapıldı Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda eşleşmeler bugün yapılan kura çekimiyle belirlendi.
29.09.2023 Türkiye Kupası
Ankara Keçiörengücü, Arda Şengül'ü renklerine bağladı!
Ankara Keçiörengücü, Arda Şengül'ü renklerine bağladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, Arda Şengül'ü kadrosuna dahil etti.
5.08.2023 1.Lig
Samsunspor’da yaprak dökümü! 14 futbolcuya izin verildi
Samsunspor’da yaprak dökümü! 14 futbolcuya izin verildi Süper Lig’in yeni ekibi Yılport Samsunspor, transfer dönemi başladığı günden bu yana 18 futbolcuyla yollarını ayırdı. Karadeniz ekibinden son ayrılan isim ise kaptan Yusuf Abdioğlu oldu.
2.08.2023 Samsunspor
Karşıyaka, Beşiktaş'tan Bilal Ceylan'la anlaşma sağladı
Karşıyaka, Beşiktaş'tan Bilal Ceylan'la anlaşma sağladı TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Beşiktaş’tan 2003 doğumlu sağ bek Bilal Ceylan’ı kadrosuna kattı. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.
14.07.2023 3.Lig
Pendikspor'da Kubilay Anteplioğlu ile yollar ayrıldı
Pendikspor'da Kubilay Anteplioğlu ile yollar ayrıldı Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor'da Kubilay Anteplioğlu ile yollar ayrıldı.
29.06.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Kırklarelispor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.