Boşanma aşamasındaki kocasını tabancayla vurdu
Boşanma aşamasındaki kocasını tabancayla vurdu Kayseri’de, boşanma aşamasında olduğu Mustafa Özer'e (25) apartman girişinde tabancayla ateş edip, evine kaçan Hülya Özer (40), aynı silahla kendisini de vurdu. Hastanede tedaviye alınan çiftin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.
6.02.2022 Haberler
Kocasını vurup teslim oldu
Kocasını vurup teslim oldu İstanbul Beylikdüzü’nde Binnaz (45) ve Ferhat Kırış (41) çiftinin tartışması cinayetle bitti. Binnaz Kırış eşini evde bulunan silahla başından vurarak öldürdü. Ardından oğlunu uyandırıp, polisi arayarak cinayeti bildirdi. Polisler, Binnaz Kırış’ı gözaltına aldı. Bir boya fabrikasında müdür olan Ferhat Kırış ile Binnaz Kırış’ın biri erkek 2 çocuklarının bulunduğu, oğullarının nisan ayındaki düğünü için hazırlık yaptıkları öğrenildi.
30.12.2019 Gündem
Pendik'te dehşet!
Pendik'te dehşet! Pendik'te bir kadın, tartıştığı kocasını av tüfeğiyle  öldürdü. Alınan bilgiye göre, olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Marmara Caddesi  Ayçiçeği Sokak'taki bir evde gerçekleşti. B.F. adlı kadın ile kocası S.F. arasında tartışma çıktı. Kavgaya  dönüşen olayda B.F. evdeki av tüfeğiyle S.F'ye ateş etti. S.F, olay yerinde  hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, B.F'yi gözaltına aldı.  Olayda kullanılan av tüfeği de ele geçirildi. YAPTIKTAN SONRA AĞLADI Beş çocukları bulunan çiftin son dönemde sürekli kavga ettikleri ileri  sürüldü.Mahalle sakinlerinden Metin A, "Komşumuz yukarı çıkarak anneme 'Ben  kötü bir şey yaptım' dedi ve dizlerinin üzerine çökerek ağladı. Biz daha sonra  alt kata indik, kapı açıktı. Hemen polise haber verdik. Polis ve ambulans  geldiğinde adam ölmüştü. Bir süredir kavga ediyorlardı." diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
11.09.2019 Haberler