Biden yönetiminden göçmen gençler için flaş hamle
Biden yönetiminden göçmen gençler için flaş hamle ABD yönetiminin, ülkeye yasa dışı yollarla giren göçmen gençlerin işlemleri yapılana kadar barınabilmeleri için Dallas'taki kongre merkezini kullanacağı bildirildi.
16.03.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP zihniyeti kirlilik demektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP zihniyeti kirlilik demektir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'da seçimi kazandığı tüm projeleri iptal edeceğini açıklayan CHP'li Muharrem İnce ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sayın İnce sana bir nasihatte bulunayım: Atatürk Havalimanı boşalınca burayı İstanbul'a yakışır bir millet bahçesi haline getireceğim. Sen buna da karşı çıkarsın ama..." dedi.Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 'Pensilvanya' iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu, İnce'ye tazminat davası açtı. Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin aday tanıtım programında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Seçimlerde hedefimize ulaşabilmenin yolu önce İstanbul'da başarıyı yakalamaktan geçiyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti: Erzurum'dan başladığımız miting maratonumuzu her gün bir veya iki il şeklinde seçime kadar sürdüreceğiz. Sizlerin de 24 Haziran’da zaferimizi ilan ettiğimiz ana kadar durmadan çalışacağınıza inanıyorum.YAPAMAZSIN, SENİN HAFSALAN ALMAZ BUNLARI… Kardeşlerim seçim beyannamemizde İstanbul'a verdiğimiz çok söz var: Bunların ayrıntılarını biliyorsunuz. Burada sadece birkaç husus üzerinde duracağım: Milletime özellikle bunları duyurmak istiyorum: Yeni havalimanı... Türkiye'nin sadece prestij projesi değil. Anamuhalefete kalsa böyle dev bir havalimanı istemez. Tutturmuş 3. köprüyü Erdoğan yaptıysa bende 4.'yü yaparım diyor. Yapamazsın, senin hafsalan almaz bunları. Basmaz bunların kafası. Yatırım deyince akla AK Parti gelir. İnşallah 29 Ekim'de yeni havalimanımız hizmete giriyor. Sayın İnce sana bir nasihatte bulunayım: Atatürk Havalimanı boşalınca burayı İstanbul'a yakışır bir millet bahçesi haline getireceğim. Sen buna da karşı çıkarsın ama.... Milletim sandıkta gerekeni sana gösterir. ÖĞRENMEK İSTERSEN DERS VERİRİZ Kanal İstanbul'u yaptırmam diyor. Sen kimsin de yaptırmayacaksın. Boğaz'da tanker ve yalı faciaları istemiyorsak, neden Kanal İstanbul'a ihtiyacımız var açıklıyo
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın İnce, senin hafsalan bunu almaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın İnce, senin hafsalan bunu almaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'da seçimi kazandığı tüm projeleri iptal edeceğini açıklayan CHP'li Muharrem İnce ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sayın İnce sana bir nasihatte bulunayım: Atatürk Havalimanı boşalınca burayı İstanbul'a yakışır bir millet bahçesi haline getireceğim. Sen buna da karşı çıkarsın ama..." dedi.Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 'Pensilvanya' iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu, İnce'ye tazminat davası açtı. Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin aday tanıtım programında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Seçimlerde hedefimize ulaşabilmenin yolu önce İstanbul'da başarıyı yakalamaktan geçiyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti: Erzurum'dan başladığımız miting maratonumuzu her gün bir veya iki il şeklinde seçime kadar sürdüreceğiz. Sizlerin de 24 Haziran’da zaferimizi ilan ettiğimiz ana kadar durmadan çalışacağınıza inanıyorum.YAPAMAZSIN, SENİN HAFSALAN ALMAZ BUNLARI… Kardeşlerim seçim beyannamemizde İstanbul'a verdiğimiz çok söz var: Bunların ayrıntılarını biliyorsunuz. Burada sadece birkaç husus üzerinde duracağım: Milletime özellikle bunları duyurmak istiyorum: Yeni havalimanı... Türkiye'nin sadece prestij projesi değil. Anamuhalefete kalsa böyle dev bir havalimanı istemez. Tutturmuş 3. köprüyü Erdoğan yaptıysa bende 4.'yü yaparım diyor. Yapamazsın, senin hafsalan almaz bunları. Basmaz bunların kafası. Yatırım deyince akla AK Parti gelir. İnşallah 29 Ekim'de yeni havalimanımız hizmete giriyor. Sayın İnce sana bir nasihatte bulunayım: Atatürk Havalimanı boşalınca burayı İstanbul'a yakışır bir millet bahçesi haline getireceğim. Sen buna da karşı çıkarsın ama.... Milletim sandıkta gerekeni sana gösterir.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yabancı öğrencilere müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yabancı öğrencilere müjde Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 115 bin misafir öğrenciye müjdeleri peş peşe verdi: Artık ikametgah belgelerini Göç idaresine gitmeden kendi üniversitelerinden alabilecekler. Hem öğrenciler hem mezunlar için çalışma izni sorununu ortadan kaldırıyoruz. Ülkemize gelen öğrenciler derhal genel sağlık sigortası kapsamına dahil olacaklar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde UDEF 11. Uluslararası Öğrenci Buluşmalarının Final Programı'nda konuşutu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: Daha önce farklı gönüllü kuruluşlar çatısı altında yürütülen misafir öğrencilerimizi dernekleşme yoluyla biraraya getirme çalışmaları UDEF ile daha da güçlendi. Biz ülkemize gelen öğrencilerimize sadece okullarımızı değil, gönül dünyamızı da açıyoruz. Hangi coğrafyadan gelirse gelsin ülkesine dönen tüm kardeşlerimizle hayatın her alanında birlikte yol yürümek istiyoruz. Gerek ülkemizle gerek kendi aralarındaki ilişkileri güçlü tutmaları faydamızadır. Biz ülke ve millet olarak sadece kendimize yol arkadaşları, kader arkadaşları arıyoruz. MÜJDELER PEŞ PEŞE GELDİ Dünyanın dört bir yanından kardeşlerimize de eğitim fırsatı verebiliyoruz. 161 ülkeden 10 bin öğrencimiz yurtlarımızda barınıyor. Kendi nam ve hesabını okuyan öğrencilerimiz belli dönemlerde ikametgah belgelerini yenilemek zorundalar. Belge için kurum önünde yığılmalar yaşanıyordu. Artık ikametgah belgelerini Göç idaresine gitmeden kendi üniversitelerinden alabilecekler. Hem işlemler daha hızlı olacak hem de yığılmalara meydan verilmeyecek. Türkiye dünyadaki en gelişmiş sağlık sigortası sistemine sahiptir. Ülkemize gelen öğrenciler derhal genel sağlık sigortası kapsamına dahil olacaklar. Sigorta prim borçları olan öğrencilerimizin de gecikme faizi silindi. Sadece ana paralarını ödeyerek bu yükten kurtulacaklar. Çalışma izinleri konusunda da düzenleme yapıldı.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda konuştu Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 115 bin misafir öğrenciye müjdeleri peş peşe verdi: Artık ikametgah belgelerini Göç idaresine gitmeden kendi üniversitelerinden alabilecekler. Hem öğrenciler hem mezunlar için çalışma izni sorununu ortadan kaldırıyoruz. Ülkemize gelen öğrenciler derhal genel sağlık sigortası kapsamına dahil olacaklar.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde UDEF 11. Uluslararası Öğrenci Buluşmalarının Final Programı'nda konuşutu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: Daha önce farklı gönüllü kuruluşlar çatısı altında yürütülen misafir öğrencilerimizi dernekleşme yoluyla biraraya getirme çalışmaları UDEF ile daha da güçlendi. Biz ülkemize gelen öğrencilerimize sadece okullarımızı değil, gönül dünyamızı da açıyoruz. Hangi coğrafyadan gelirse gelsin ülkesine dönen tüm kardeşlerimizle hayatın her alanında birlikte yol yürümek istiyoruz. Gerek ülkemizle gerek kendi aralarındaki ilişkileri güçlü tutmaları faydamızadır. Biz ülke ve millet olarak sadece kendimize yol arkadaşları, kader arkadaşları arıyoruz. HER ÜLKEDEN ÖĞRENCİYE SAHİBİZ Türkiye burslarıyla ülkemize gelen ve kendi hesabını okuyan 115 bin misafir öğrencimiz var. Dünyanın her ülkesinden öğrenciye sahibiz. Hedefimiz 350 bin. Böylece dünyada en çok misafir öğrenci barındıran ilk 5 ülke arasına gireceğiz, hedefimiz bu. Türkiye bursları marka haline geliyor. 2011'den yoğun emeğin meyvelerini toplamaya başladık. her yıl açılan 4 bin burs kontejanı için 8 bin başvuru vardı. Şimdi 5 bin kontenjan için 120 bin bBM'Yİ REFORME ŞART Artık dünya 2. Dünya Savaşı sonrasının şartlarını yaşamıyor. Bugün başka bir dünya var. Öyleyse BM'yi reforme etmemiz şart. BMGK Daimi üyeleri böyle bir şeye evet derler mi? Çok zor. Fırsatı bırakmazlar. Biz BMGK'da düşüncemizi dile getiriyoruz. Devam edeceğiz. Dünyada bütün ülkeler korku atmosferinin içinde yaşıyor.
11.09.2019 Haberler
Türkiye'nin en büyüğü olacak!
Türkiye'nin en büyüğü olacak! Türkiye’nin ilk ve tek 5 bin kişilik oturma kapasitesine sahip kongre merkezi Antalya’da inşa ediliyor.
14.01.2016 Konut