Korhan Taştekin

Korhan Taştekin

Son dakika Korhan Taştekin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Korhan Taştekin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Korhan Taştekin haber sayfamızda...

Korhan Taştekin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8 korhan taştekin haberi bulunmuştur.
Acılı anne isyan etti! 3,5 senedir 'oğlum geldi' hayalleriyle yaşıyorum
Acılı anne isyan etti! 3,5 senedir 'oğlum geldi' hayalleriyle yaşıyorum Isparta’da Korhan Taştekin'in (34) den 3,5 yıldır haber alınamıyor. Acılı annesi Fadime Taştekin, oğlunu öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılandığı davadan beraat eden Ali Aydıner'in 'Korhan yaşıyor' iddialarını yalanladı.
24.01.2021 Gündem
32 ay sonra geri döndü! 'Gören tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor'
32 ay sonra geri döndü! 'Gören tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor' Isparta'da yaklaşık 3,5 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı ve Korhan Taştekin'i öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada beraat eden Ali Aydıner, "Öldüklerine inanmıyorum. Korhan kendisini öldürtecek kadar boş bir adam değildir. Gayrimeşru işleri vardı. 7- 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası vardı. Zaten olaydan sonra kaç kişi görmüş. Ben bunları hep baştan beri söyledim ama kimse dikkate almadı. Kıza bir zarar verdi mi orasını bilmiyorum Hiç işlemediğim bir suç yüzünden katil zanlısı olarak görülmeye başladım. Mahallede bile herkes beni görünce tuhaf tuhaf yüzme bakıyor ve bana 'sen mi öldürdün?' diye soruyorlar" dedi.
12.01.2021 Gündem
Isparta’daki çifte cinayet davasında flaş karar!
Isparta’daki çifte cinayet davasında flaş karar! Isparta’da yaklaşık 3,5 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı (24) ve Korhan Taştekin'i (34) öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapsi istenen Ali Aydıner (39), tutuklu yargılandığı davada delil yetersizliğinden beraat etti. Duruşma sonrası tarafların yakınları arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüşmeden önlendi.
7.01.2021 Gündem
Çifte cinayet duruşmasında sürpriz 2 tanık!
Çifte cinayet duruşmasında sürpriz 2 tanık! Isparta’da 3 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı (23) ve Korhan Taştekin'i (33) öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapsi istenen Ali Aydıner'in tutuklu yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında, sürpriz bir gelişme yaşandı. Ali Aydıner'in ablası İlkay Kırmızıgül, mahkemeye verdiği dilekçede Zehra Çaycı'nın yaşadığını gören 2 kişi olduğunu öne sürdü. Mahkeme heyeti, sürpriz görgü tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.
5.11.2020 Gündem
Çifte cinayet sanığının yakınlarından, 'Zehra ve Korhan yaşıyor' iddiası
Çifte cinayet sanığının yakınlarından, 'Zehra ve Korhan yaşıyor' iddiası Isparta'da 3 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı ve Korhan Taştekin'i öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Ali Aydıner hakkında 5 Kasım günü görülecek duruşmada karar verilmesi beklenirken, anne Alime Aydıner ile abla İlkay Kırmızıgül, kayıp ikilinin yaşadığını öne sürdü.
29.10.2020 Gündem
Kayıp Zehra'nın annesi: 'Öldüyse de bir mezarı olsun'
Kayıp Zehra'nın annesi: 'Öldüyse de bir mezarı olsun' Isparta'da 2.5 yıl önce erkek arkadaşıyla ortadan kaybolan kızından haber alamayan Zehra Çaycı'nın annesi Keziban Çaycı, "Kızımın yaşayıp yaşamadığını bilmiyorum. Kızım yaşıyorsa ben bileyim, diyeyim ki; 'Kızım şurada ama beni görmek istemiyor.' Buna katlanırım. Öldüyse de bir mezarı olsun" dedi.
29.02.2020 Gündem
Anne Keziban Çaycı, kaybolan kızının bulunmasını istedi
Anne Keziban Çaycı, kaybolan kızının bulunmasını istedi Isparta’da 2017’de kaybolan Zehra Çaycı'nın annesi Kaziban Çaycı, kızının ölü ya da diri bulunmasını istedi.
25.11.2019 Haberler
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korhan Taştekin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.