Sürücüler tartıştı, silahla aracı kurşunlarken suçüstü yakalandı
Sürücüler tartıştı, silahla aracı kurşunlarken suçüstü yakalandı  Diyarbakır’da iki sürücü arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Elinde silahıyla aracından çıkan bir şahıs, diğer sürücüyü kovaladı. Kovaladığı sürücüyü yakalayamayan kızgın şoför, kendi arabasından inen kadını cadde ortasında tokatladı, ardından kaçan sürücünün aracına kurşun yağdırdı. Aracı kurşuna dizen şahsı yoldan geçen polisler suçüstü yakaladı. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
13.07.2022 Haberler
Karısı, öz kardeşiyle kaçtı! Terminalde kurşun yağdırdı
Karısı, öz kardeşiyle kaçtı! Terminalde kurşun yağdırdı Tokat’ta bir kişi, eşini ve birlikte kaçtığını ileri sürdüğü öz kardeşini otobüs terminalinde kurşun yağmuruna tuttu. Zanlı basın mensuplarının eşinizi neden vurunuz? sorusuna “Kardeşimle kaçtı, namusum için vurdum” diye cevap verdi.
15.05.2022 Gündem
5 yıldır süren husumet cinayetle bitti! Kurşun yağdırdı
5 yıldır süren husumet cinayetle bitti! Kurşun yağdırdı Şile'de iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan otel sahibi ile başka bir otelin işletmecisi, tekrar bir araya geldi. Fadul Pehlivan, belinden çıkardığı silahla Onur Abdullah İnak'a ateş ederek öldürdü. Cinayet anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
26.08.2021 Haberler
Tartıştığı şahsa böyle kurşun yağdırdı
Tartıştığı şahsa böyle kurşun yağdırdı  İzmir'in Bornova ilçesinde, bir oto kiralama şirketinde yaşanan silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Ağır yaralanan kişi kurşun yağmuruna tutulurken, vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden kişi hayatta kaldı.
28.09.2019 Haberler
Boşanma aşamasında olduğu kişinin evine gelerek dehşet saçtı!
Boşanma aşamasında olduğu kişinin evine gelerek dehşet saçtı! Elazığ’da boşanma aşamasındaki eşine penceren ateş açarak ağır yaralayan koca, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Olay, merkeze bağlı Sanayi Mahallesi Şamdan Sokakta bulunan 3 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A. S., boşanma aşamasında olduğu Y. S.’nin (40) yaşadığı binaya geldi. Karısının içeride oturduğunu gören koca, pencerenden yanında getirdiği silahla defalarca ateş etti. Şüpheli koca kaçarken, ağır yaralanan kadın, ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında şüpheli kent merkezinde İstasyon Caddesi civarında yakalandı. Gözaltına alınan ve İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
ABD polisi bıçaklı saldırgana kurşun yağdırdı
ABD polisi bıçaklı saldırgana kurşun yağdırdı ABD'de ihbar üzerine olay yerine giden iki polis, elinde bıçak olan şüpheliyi gözaltına almak istedi. Polisin uyarılarına uymayan şüpheli, polislerden birine doğru koşarak saldırdı. Diğer polis şüpheliyi vurarak meslektaşını kurtardı. Olay anı her iki polisin de kameralarıyla saniye saniye görüntülendi. Georgia eyaletindeki Athens bölgesinde meydana gelen olayda, ihbar üzerine olay yerine giden iki polis, elinde bıçak olan şüpheli ile karşılaştı. Polisler silahlarını doğrultarak, şüphelinin elindeki bıçağı atması konusunda uyardı. Uyarıları dikkate almayan şüpheli, elinde tuttuğu bıçakla polisin üzerine yürümeye başladı.  Polisler daha sonra, ara sokaktan ana otoyola kadar geri çekildi. Şüpheli Aaron Hong, polis memuru David Harrison'a doğru koşmaya başladı. Harrison'un ateş etmesiyle vurulan şüpheli yere düştü ve polis, 'yerde kalması' konusunda şüpheliyi tekrar uyardı.Şüpheli Hong ve Harrison kısa bir süre yerde boğuştuktan sonra, silahını tekrar çeken Bidinger, meslektaşının üzerindeki Hong'u vurarak öldürdü. Aaron Hong'un ise tüm müdahalelere rağmen olay yerinde öldüğü duyuruldu. Polislerden Harrison'un, 7 yıldır görev yaptığı; şüpheliyi vurarak öldüren Bidinger'ın ise henüz ilk yılı olduğu belirtildi
11.09.2019 Haberler
Doktor koca dehşeti! Avukat eşine kurşun yağdırdı
Doktor koca dehşeti! Avukat eşine kurşun yağdırdı Diyarbakır’da doktor olan adam, yol ortasında tartıştığı avukat eşine kurşun yağdırdı. Bir şarjör kurşunun hedefi olan talihsiz kadın olay yerinde can verdi.Olay, Kayapınar ilçesine bağlı Diclekent semtinde yaşandı. İddiaya göre, çocuklarının bir etkinliğinden dönen Müzeyyen Boylu I., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otomobilin içinde eşi ile tartıştı. Tartışma sonrası çocuğu ve eşini otomobilde bırakan Müzeyyen Boylu I., araçtan çıkarak yürümeye başladı. Bu sırada aracını park eden ve doktor olduğu öğrenilen Mesut I., çocuğunun yanında belinden çıkardığı tabancayla eşine kurşun yağdırdı. Yüzüne ve karnına toplam 14 kurşun isabet eden Müzeyyen Boylu I., olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olayın ardından kaçan zanlı Mesut I., arabasıyla çocuğunu bıraktıktan sonra polise teslim olduğu öğrenildi. Müzeyyen Boylu I.’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı. Öte yandan hayatını kaybeden Müseyyen Boylu I.'nın telefonunun uzun süre çaldığı görüldü.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da dehşet! Boşandığı eşi ve 2 kayınbiraderine kurşun yağdırdı
İstanbul'da dehşet! Boşandığı eşi ve 2 kayınbiraderine kurşun yağdırdı Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesinde ikamet eden şahıs, eski eşi ile iki kayınbiraderine kurşun yağdırdı. Yaralanan üç kardeş hastaneye kaldırılırken, zanlı olay yerinden araçla kayıplara karıştı.
28.01.2019 Gündem
İstanbul'da dehşet! Boşandığı eşi ve 2 kayınbiraderine kurşun yağdırdı
İstanbul'da dehşet! Boşandığı eşi ve 2 kayınbiraderine kurşun yağdırdı Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesinde ikamet eden şahıs, eski eşi ile iki kayınbiraderine kurşun yağdırdı. Yaralanan üç kardeş hastaneye kaldırılırken, zanlı olay yerinden araçla kayıplara karıştı.
28.01.2019 Gündem
Birlikte çay içtikten sonra akrabasına kurşun yağdırdı
Birlikte çay içtikten sonra akrabasına kurşun yağdırdı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde O.M. (31), birlikte çay içtiği akrabası U.İ. 'ye (40) stabanca ile kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan U.İ. hastaneye kaldırılırken, O.M. gözaltına alındı. Olay, akşam saatlerinde Kazım Karabekir Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan çay bahçesinde buluşan O.M. ve akrabası U.İ. bir süre sohbet ettikten sonra birlikte dışarı çıktı. Bu sırada otomobiline yönelen O.M. iddiaya göre ailevi sorunlar nedeniyle aracından aldığı tabancayla ardı ardına U.İ.'ye ateş etti. Kurşunların isabet ettiği U.İ. yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralandığını belirledikleri U.İ.'yi ilk müdahalesinin ardından Gebze'deki özel hastaneye kaldırdı.  Polis, O.M.'yi gözaltına alırken, olay yerinde yapılan incelemede 6 boş kovan bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Kocaeli’de dehşet! Akrabası ile önce çay içtiler sonrası korkunç…
Kocaeli’de dehşet! Akrabası ile önce çay içtiler sonrası korkunç… Kocaeli'nin Darıca ilçesinde O.M. (31), birlikte çay içtiği akrabası U.İ. 'ye (40) stabanca ile kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan U.İ. hastaneye kaldırılırken, O.M. gözaltına alındı.
20.01.2019 Gündem
Kocaeli’de dehşet! Akrabası ile önce çay içtiler sonrası korkunç…
Kocaeli’de dehşet! Akrabası ile önce çay içtiler sonrası korkunç… Kocaeli'nin Darıca ilçesinde O.M. (31), birlikte çay içtiği akrabası U.İ. 'ye (40) stabanca ile kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan U.İ. hastaneye kaldırılırken, O.M. gözaltına alındı.
20.01.2019 Gündem
Arkadaşlarına kurşun yağdırmıştı! Adliyeye böyle getirildi
Arkadaşlarına kurşun yağdırmıştı! Adliyeye böyle getirildi Beşiktaş Ortaköy Mahallesi Duvarcı Sokakta dün gece meydana gelen olayda M.Ç. vurularak hayatını kaybetmişti. Alacak - verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada M.M.Ö. isimli şüpheli, silahını çıkararak evde bulunan M.Ç. ve E.Ö isimli arkadaşlarına kurşun yağdırdı. Silahtan çıkan kurşunlar nedeniyle M.Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, E.Ö. ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen ekipler kaçan şüpheli M.M.Ö. kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Ayrılma aşamasında olduğu eşine kurşun yağdırdı
Ayrılma aşamasında olduğu eşine kurşun yağdırdı Kayseri'de, bir alışveriş merkezinin teras katında, uzaklaştırma kararı bulunan Levent A. (33) eşi Emine A'yı (25) tabanca ile vurarak, ağır yaraladı. Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bir alışveriş merkezinin teras katında, iddiaya göre hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Levent A. eşi Emine A'ya kurşun yağdırdı. Tartışmalı oldukları ileri sürülen çiftin konuşmak üzere bir alışveriş merkezinde buluştukları, ancak bir süre sonra yine yüksek sesle tartışmaya başladıkları ifade edildi. Bu sırada Levent A. (33) üzerinde taşıdığı silahla eşi Emine A'ya. (25) 7 el ateş ederek, ağır yaraladı. Kanlar içinde yerde kalan talihsiz kadın, olay yerine gelen 112 acil müdahale ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil servisine kaldırıldı. Eşi Emine'yi silahla yaralayan şüpheli koca Levent A. ise, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Haberler
Eğlence mekanında kurşun yağdırdı
Eğlence mekanında kurşun yağdırdı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir eğlence mekanında hesap nedeniyle çıkan tartışmada müşteri C.A. (23), tabancayla iş yeri çalışanı M.M.O.'yu (45), bacaklarından vurarak yaraladı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Çerkezköy'ün Öztrak Caddesi üzerindeki bir eğlence mekanında gece meydana geldi. İddiaya göre, mekana arkadaşlarıyla eğlenmeye gelen gelen C.A., hesap nedeniyle burada çalışan M.M.O. ile tartıştı. Tartışmanın ardından C.A., kapı önünde bekleyen M.M.O.'yu belinden çıkardığı tabanca ile bacaklarından vurdu. C.A. ve beraberindekiler otomobile binerek kaçarken, M.M.O. ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından İstanbul'daki bir hastaneye sevk edilen M.M.O.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede 3 boş kovan buldu, kaçan C.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Haberler
Camdan bakan çocuklarının gözü önünde eşini vurdu
Camdan bakan çocuklarının gözü önünde eşini vurdu İstanbul Küçükçekmece’de lüks site önünde bir kadın camdan bakan çocuklarının gözü önünde kocası tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken olayın şüphelisi koca ise olay yerinden kaçtı. Olay, dün sabah saatlerinde Atakent Mahallesi’nde lüks bir site önünde yaşandı. İddiaya göre M.Y. isimli kocasıyla bir gün önce tartışan kadın, ertesi gün aynı sitenin önünde silahlı saldırıya uğradı. Görgü şahitlerinin iddiasına göre 2 çocuk annesi kadın sitenin önüne gelen kocasıyla bir süre henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışma sonrası öfkeli koca camdan çocukların ‘baba yapma’ diye bağırmasına rağmen art arda silahını ateşledi. Bacaklarına birkaç el ateş gelen kadının yardımına yine çevredekiler yetişti. M.Y. ise olay yerinden kaçmaya çalışırken yine görgü tanıklarının beyanına göre kendisine müdahale etmeye çalışan vatandaşlara da silah doğrulttu. Kadın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ise kaçan şüphelinin peşine düştü.
11.09.2019 Yaşam
Engelli vatandaşa silahla saldırı!
Engelli vatandaşa silahla saldırı! Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde dün tartıştıkları tuvalet görevlisi Şeref Zengin ile esnaf Ali E.'yi silahla yaralayan Y.Y. ile yanında bulanan arkadaşı K.E., olaydan sonra firar etti.  Her iki zanlıyı da gözaltına alan polis, emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk etti. Soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen zanlılardan K.E., savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Savcı Y.Y.'yi ise Silahla adam yaralanmak" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'e sevk etti.  Mahkemedeki sorgusunda alkollü olduğunu söyleyen Y.Y., tuvalet ihtiyacı için pasajın içinde bulunan tuvalete gittiğini, çıktığında Cengiz isimli arkadaşını sorduğunu, tuvalet görevlisi Şeref Zengin'in kendisine küfür ettiğini, kendisinin de sinirlenerek ona tokat attığını söylediği öğrenildi. Bu nedenle pasajdaki esnafların yolunu kestiğini söyleyen Y.Y., yaklaşık 15-20 kişinin kendisini darp ettiğini, yırtılan üstünü değiştirmek için evine gittiğini, silahını yanına alarak döndüğünü, kendisini darp edenlerle konuşmak için pasaja gittiğini, bir kişinin elini beline atması üzerine 3 kişiye doğru ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Bir kişinin de kendisine doğru ateş ederek yaraladığını savunan Y.Y., kendisini yaralayan şahıslardan şikayetçi olduğunu söyledi. Mahkeme, Y.Y.'nin, Silahla adam yaralama" suçundan tutuklanmasına karar verdi.
11.09.2019 Haberler
Ayrılmak isteyen eşinin evine kurşun yağdırdı
Ayrılmak isteyen eşinin evine kurşun yağdırdı Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir kişi kendisinden ayrılmak isteyen eşinin evine kurşun yağdırdı. Olayda yaralanan olmazken, talihsiz kadın eşi hakkında şikayette bulundu. Olay, Battalgazi ilçesi Hasan Varol Mahallesi'nde Güzelyayla Sokakta akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, E.K. isimli şahıs, bir süredir ayrı yaşadığı ve kendisinden ayrılmak isteyen eşi Ç.K.'nın ikamet ettiği yere araçla gelerek beraberinde getirdiği pompalı tüfekle evi kurşun yağmuruna tuttu. Evin balkonuna ve camlarına çok sayıda saçmanın isabet ettiği olay esnasında evde bulunan Ç.K. büyük korku yaşarken yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri sokak ve cadde üzerinde çalışma yaparak boş kovan ile delil arama çalışması yaptı. Ekipler incelemede patlamamış 4 adet mermi buldu. Öte yandan, Ç.K. olayın ardından emniyete giderek eşi E.K.'dan şikayetçi olurken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Haraç alamadığı taksi durağına kurşun yağdırdı
Haraç alamadığı taksi durağına kurşun yağdırdı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde haraç istediği ancak alamadığı taksi durağına kurşun yağdıran şahıs yakalandı. Olay, İzmit ilçesi Orduevi mevkiinde bulunan bir taksi durağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre N.Ö. isimli şahıs taksi durağı sahibi Ö.U.'dan 5 bin TL haraç istedi. Taksi durağı sahibi Ö.U. haraç vermek istemeyince, N.Ö. 7 Kasım gecesi taksi durağına gelip, durağa kurşun yağdırdı. Yaşanan olay saatinde durağın boş olması nedeniyle herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. Olay sonrası Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda N.Ö., Kartepe’de saklandığı evde yakalandı. Gözlaltına alınan ve çeşitli suçlardan kesinleşmiş 17 yıl hapis cezası ile cezaevi firarisi olduğu belirlenen N.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Berber koltuğunda kanlı infaz
Berber koltuğunda kanlı infaz Erzurum’da mahalle muhtarı, gübre yem alım satımından dolayı kendisini borçlandırdığını öne sürdüğü sulama birlik başkanını berber koltuğunda kurşun yağmuruna tuttu. Olay sonrası kaçmaya çalışan muhtar, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Olay, saat 20.00 sıralarında Erzurum’un Şelale Evler semtinde bir berber dükkanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, berber koltuğunda tıraş olan Sakalıkesik Ovası Sulama Birlik Başkanı Tuncay Kacıroğlu (52), bir anda içeri giren Ömertepe Mahalle Muhtarı Rafet Z.’nin (39) silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 14 mermi isabet eden Kacıroğlu, berber koltuğunda can verdi. Saldırıda berber H.Ö. ise yara almadan kurtuldu. Olay sonrası kaçan muhtar, polisin takibi ile kısa sürede suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Hayatını kaybeden Tuncay Kacıroğlu’nun cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Muhtar Rafet Z., ilk ifadesinde gübre, tarla, yem alım satımı dolayısıyla Tuncay Kacıroğlu’nun kendisini 1,5 milyon TL borçlandırdığını ve dolandırdığını öne sürerek, bu yüzden cinayeti işlediğini söyledi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Eski Koca vahşeti güvenlik kamerasında
Eski Koca vahşeti güvenlik kamerasında Gaziantep’te 17 yıl önce boşandığı eşi S.Ç ile aynı evde yaşamaya devam eden G.Ç., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul’a yakınlarının yanına geldi. Bir kafede eşinin yakınlarıyla bir araya gelen S.Ç, iddiaya göre sinirlerine hakim olamayarak eline aldığı silahla ateş etti. Bir kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de ağır yaralandığı silahlı saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Gaziantep’te G.Ç ve S.Ç çifti, 17 yıl önce boşandı.Eşinden boşanan kadın çocuklarının babasız büyümemesi ve maddi imkansızlıklar nedeniyle boşandığı eşi S.Ç ile aynı evde yaşamaya devam etti. İddiaya göre S.Ç Çınar Suriyeli bir kadını eve getirerek dini nikah kıydı. Bunun üzerine G.Ç , gördüğü şiddete dayanamayarak 2 çocuğuyla birlikte İstanbul’da bulunan ailesinin yanına geldi. Eski eşinin evi terk etmesinin ardından S.Ç de İstanbul’a gelerek, eski eşinin evine geri dönmesini istedi. Kadının kardeşini arayan S.Ç , bu durumu çözmek istediğini iletti. Pendik Kurtköy’deki eski eşinin kardeşi ve bir yakını ile bir kafede konuşmak için buluşma kararı alan S.Ç daha sonra buluşma anında şahıslarla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında silahına sarılan eski eş, şahıslara ateş etmeye başladı. Saldırı sonrasında T.Ç ve oğlu N.Ç ağır yaralanırken, eski koca ve kardeşi İ.Ç olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan iki yaralıdan N.Ç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, tüm bu yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kafe önüne araçla gelen T.Ç ve .N.Ç'yi gören eski koca ve kardeşi araca doğru koşuyor . Şahıslara araç içindeyken yumruk atan eski koca , ardından araçtan çıkmalarıyla silahına sarılıyor. Silahıyla araçtan çıkar çıkmak ateş açan eski koca, yere düşen yaralılara yerdeyken de ateş ediyor. Daha sonra saldırganlar kayıplara karışıyor.
11.09.2019 Yaşam
İşçi, patronuna kurşun yağdırdı
İşçi, patronuna kurşun yağdırdı Antalya’da alacak verecek davası yüzünden kendisine küfür ettiği gerekçesiyle patronunun yolunu kesen bir kişi, otomobilde bulunan patronu ile babasını kurşun yağmuruna tuttu.
9.08.2017 Gündem
İşçi, patronuna kurşun yağdırdı
İşçi, patronuna kurşun yağdırdı Antalya’da alacak verecek davası yüzünden kendisine küfür ettiği gerekçesiyle patronunun yolunu kesen bir kişi, otomobilde bulunan patronu ile babasını kurşun yağmuruna tuttu.
9.08.2017 Gündem