Düşen helikopterdeki personelin kurtarılma anlarına dair görüntüler ortaya çıktı
Düşen helikopterdeki personelin kurtarılma anlarına dair görüntüler ortaya çıktı İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen orman yangınına müdahale eden ve içerisinde 4 kişinin bulunduğu bir helikopterin su aldığı esnada Tahtalı Barajı'na düşmüştü. Mürettebatlardan birisinin kurtarılma anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
17.09.2023 Haberler
15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılma anı 'yılan kamera' ile görüntülendi
15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılma anı 'yılan kamera' ile görüntülendi İZMİR'i vuran depremde Bayraklı ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılma anının, Manisa İtfaiye ekipleri tarafından yılan kamera ile saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Yılan kamera aracılığı ile 7'nci kattan, Günay'ın bulunduğu 4'üncü kata ulaşan ekipler, Günay ile uzun süre sohbet edip, bilincinin açık kalmasını sağlayıp, moral vererek motivasyonunu yüksek tutmaya çalıştıkları öğrenildi.
7.11.2020 Haberler
Son dakika: Türkiye Elif ve Ayda'yı konuşuyor! Kahreden detay ortaya çıktı...
Son dakika: Türkiye Elif ve Ayda'yı konuşuyor! Kahreden detay ortaya çıktı... Gelen son dakika haberine göre, Türkiye depremin vurduğu İzmir'de Elif ve Ayda'dan peş peşe gelen güzel haberlerle mutluluk gözyaşları dökerken, uzmanlar başta Elif ve Ayda olmak üzere depremden sağ kurtulan çocukların hayatta kalmalarının sırrını açıkladı. Öte yandan Ayda'nın annesi ve babasının 2 haftadır taşınmak için ev aradıkları öğrenildi.
5.11.2020 Gündem
Bayraklı'da enkazdan kurtarılma anı
Bayraklı'da enkazdan kurtarılma anı Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'in Bornova ilçesinde yıkılan bir binadan yaralılar çıkartıldı. İzmir'in Bayraklı ilçesi 1593 Sokak'ta deprem nedeniyle yıkılan binanın enkazından 3 kişi yaralı kurtarıldı.
30.10.2020 Haberler
Balıkçının kurtarılma anı kamerada!
Balıkçının kurtarılma anı kamerada! İstanbul Samatya Sahili açıklarında batan balıkçı teknesinin içinde kalan bir balıkçının kurtarılma anı onu kurtaran dalgıç polislerce görüntülendi
10.10.2020 Haberler
Mucize kurtuluş kamerada
Mucize kurtuluş kamerada İstanbul bugün öğle saatlerinde ilginç bir intihar girişimine sahne oldu. 35 yaşlarında erkek bir şahıs 64 metre yükseklikteki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden denize atladı. Atladığı sudan çıktığı anda baş ucunda şans eseri Deniz Şube'nin dalgıçlarını bulan Sezgin D. isimli şahıs hastanede tedavi altına alındı.
10.05.2020 Haberler
Anne ve bebeğinin kurtarılma anı
Anne ve bebeğinin kurtarılma anı İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında, Suriyelileri taşıyan botun alabora olması sonucu kaybolan 2 kişi aranıyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince operasyon sırasında çekilen görüntülerde, anne ve bebeğinin denizdeki yaşam mücadelesi görülüyor.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri