Kuşları

Kuşları

Son dakika kuşları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuşları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuşları haber sayfamızda...

Kuşları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.780 kuşları haberi bulunmuştur.
ATEŞ KUŞLARI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN? Ateş Kuşları dizisi neden final yapıyor, final bölümünde neler yaşanacak?
ATEŞ KUŞLARI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN? Ateş Kuşları dizisi neden final yapıyor, final bölümünde neler yaşanacak? Cuma akşamları ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Ateş Kuşları final kararı aldı. Bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek olan Ateş Kuşları dizisinin takipçileri dizi neden final yapıyor sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Peki Ateş Kuşları dizisi neden bitiyor, final yapıyor?
10.05.2024 Bilgi Rehberi
Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir boşandı! 'Haberler doğru'
Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir boşandı! 'Haberler doğru' Oyuncu Görkem Sevindik ile dört yıl önce nikâh masasına oturduğu milli basketbolcu Kübra Siyahdemir’den üzücü haber geldi. Bir çocukları olan ünlü çift, anlaşmalı olarak boşandı. Oğlu Marsel ile Bebek'te görüntülenen Sevindik, ayrılık haberini doğruladı.
10.05.2024 Cadde
THK’nın ‘Ateş Kuşları’ operasyona hazır
THK’nın ‘Ateş Kuşları’ operasyona hazır   Türk Hava Kurumu (THK) ait CL-215 tipi söndürme uçakları, Bodrum-Milas Havaalanına konuşlandırıldı. Uçakların yangın ihbarlarına karşı operasyona hazır hale getirildiği aktarıldı.
8.05.2024 Ekonomi
'Sokakta normal çalışırken güneşten yandım!'
'Sokakta normal çalışırken güneşten yandım!' 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisindeki 'Pusat' karakteriyle yıldızı parlayan, daha sonra 'Söz' ve 'Ramo' gibi yapımlarda rol alan Görkem Sevindik, kızarmış suratı ile dikkat çekti. Ünlü oyuncu, dikkat çeken görüntüsü hakkında bilgi verdi.
7.05.2024 Cadde
Trafik kuşları da vuruyor
Trafik kuşları da vuruyor Trafik gürültüsünün yavru kuşların büyümesini engellediği, gürültüye maruz kalan zebra ispinozlarının yumurtadan çıkma ihtimalinin yüzde 20 az olduğu belirlendi.
27.04.2024 Dünya
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor.
25.04.2024 Gündem
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Cadde
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri “Toy Kuşu Eylem” planı çerçevesinde Çorum’da izleme ve envanter çalışması yapıldı.
19.04.2024 Gündem
4 yaşındaki Asel annesinin yanında dehşeti yaşadı! 'Çok korktum, canımı acıttı'
4 yaşındaki Asel annesinin yanında dehşeti yaşadı! 'Çok korktum, canımı acıttı' Adana’da bayram ziyareti sonrası sokakta Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayan ve bacağına 15 dikiş atılan Asel Uğraş (4), "Köpek önce anneme saldırdı sonra beni ısırdı. Çok korktum, canımı acıttı" dedi.
17.04.2024 Gündem
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Sad suresi, Kur’an-ı Kerim’in 38. suresidir. Sure toplam 88 ayetten oluşur. Sad suresi Mekke’de inmiştir. Mushaftaki sıralamada otuz sekizinci, iniş sırasına göre de otuz sekizinci olmaktadır. Sure adını 1. ayetteki “Sad” harfinden almıştır. Surede Hz. Davud’un kıssalarına yer verildiğinden dolayı Davud suresi olarak da bilinmektedir. Sad Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane Türkiye'nin 2’nci büyük gölü olan Tuz Gölü, bahar ve yaz aylarında yaklaşık binlerce flamingoya ev sahipliği yapıyor.
19.03.2024 Gündem
Namaz Sureleri Sırası - 5 Vakit Namazda Okunan Dualar ve Sureler Nelerdir? Sırayla Bütün Namaz Sureleri ve Duaları
Namaz Sureleri Sırası - 5 Vakit Namazda Okunan Dualar ve Sureler Nelerdir? Sırayla Bütün Namaz Sureleri ve Duaları İslam’ın ikinci şartı olan namaz Müslüman alemi için farz kılınmıştır. Dinin direği olarak da nitelendirilen namaz 5 vakit kılınır. Sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı vakitlerinde kılınan namaz surelerinin sıralaması vardır. Namaz sureleri sıralaması ve namazda okunan dualar ile anlamları ibadette önemli yere sahiptir. Zammı sureler namazda okunan kısa surelere denir ve Kur'an-ı Kerim'in son sayfalarında yer alır. Namazda okunan zammı sureler sıralaması ve okunuşu nelerdir? diyorsanız "Namaz sureleri sırası" içeriğimizden detaylıca okuyabilrsiniz.
28.03.2024 Sureler
Kral güvercini özgürlüğe uçtu
Kral güvercini özgürlüğe uçtu Hayvan hakları organizasyonu PETA, İngiltere Kralı 3. Charles’ın üç yarış güvercinini satın aldı.
29.02.2024 Dünya
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta'
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta' Başak Dizer sosyal medya hesabından eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgililer gününü kutladı. 2016 yılında dünyaevine giren çiftin çocukları Kurt Efe'yle olan paylaşımı da hayranları tarafından çok sevildi.
14.02.2024 Cadde
Muhabbet kuşlarını yakından tanıyalım! Üçüncü göz kapakları varmış
Muhabbet kuşlarını yakından tanıyalım! Üçüncü göz kapakları varmış Muhabbet kuşları, rengarenk görüntüleri ve eğlenceli hareketleriyle çok sevimliler. Bakalım muhabbet kuşları hakkında en ilginç özellikler nelermiş.
14.02.2024 Doğa ve Çocuk
Türk sinemasından Birsen Kaya geçti
Türk sinemasından Birsen Kaya geçti Bilge Olgaç ve Cahide Sonku ile beraber Türkiye’nin ilk kadın yönetmenlerinden biri olan Birsen Kaya hayatını kaybetti.
31.01.2024 Kültür Sanat
Yönetmen Birsen Kaya hayatını kaybetti
Yönetmen Birsen Kaya hayatını kaybetti Yönetmen, senarist ve yapımcı Birsen Kaya hayatını kaybetti. Kaya, Türkiye'nin ilk kadın yönetmenlerinden biriydi.
30.01.2024 Cadde
Kuş gribi uyarısı
Kuş gribi uyarısı Dünya genelinde milyonlarca kuşun ölümüne yol açan kuş gribi (H5N1) vakaları artışa geçti.
19.01.2024 Gündem
Meydanlarda beslenen güvercin ve kumrularda tehlike
Meydanlarda beslenen güvercin ve kumrularda tehlike Son yıllarda güvercin ve kumruların insanlar tarafından yemle beslendiği tarihi meydanlar ile turistik yerlerin sayısında artış oldu.
18.01.2024 Gündem
Mülk Suresi (Tebareke) Oku | Mülk Suresi Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Fazileti - Mülk Suresi Ne İçin Okunur?
Mülk Suresi (Tebareke) Oku | Mülk Suresi Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Fazileti - Mülk Suresi Ne İçin Okunur? Diğer adı Tebareke Suresi olarak da bilinen Mülk Suresi Kur’an’ın 67. suresidir. İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Mülk Suresi toplamda 30 ayetten oluşur. Adını birince ayette geçen el-Mülk kelimesinden alan Mülk Suresini dinlemek ve okumak oldukça faydalıdır. Faziletleri oldukça fazladır. Mülk Suresi Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı, diyanet meali ve fazileti ile ilgili detaylı bilgilere Mülk Suresi (Tebareke) Oku içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
10.01.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul'da akbabayı görenler şoke olmuştu! Yeni detay ortaya çıktı
İstanbul'da akbabayı görenler şoke olmuştu! Yeni detay ortaya çıktı Bulgaristan Kuşları Koruma Derneği tarafından rehabilite edilip halkalanan, verici takılıp salınan 'B10' adlı kara akbaba, yorgun düşüp geldiği İstanbul Kartal'da yakalanıp rehabilitasyona alındı.
10.01.2024 Gündem
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri Erkek ve dişi muhabbet kuşlarınız için isim vermek istiyorsunuz ama karar veremiyor musunuz? Muhabbet kuşunuza yakışacak doğru ismi bulmanıza yardımcı olacak isimleri öğrendikten sonra sizlerde rahatlıkla muhabbet kuşunuza isim koyabileceksiniz. Muhabbet kuşları için listelenen isimler arasında mutlaka kuşunuza uygun bir isim bulacaksınız. Sizler için erkek ve dişi muhabbet kuşlarına uygun en güzel isimleri derledik.
9.01.2024 Çocuk
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi Dünya üzerinde en çok sahiplenen hayvanların başında kedi köpek gelse de muhabbet kuşu, hamster ve balık bakanlar da bulunuyor. Sevimli halleri, dostane yaklaşımları ile aile bireyi haline gelen bu hayvanlara ne isim vereceği konusunda sahipler kararsız kalıyor. Hayvanın türüne, rengine ve karakteristik özelliğine göre verilebilecek birbirinden güzel hayvan isimleri bulunuyor. En güzel, karizmatik, komik ve eğlenceli havan isimleri listesine sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
2024 Papağan Fiyatları: Sultan, Cennet, Jako, Kakadu, Pakistan, Forpus, Macaw Papağan Fiyatları Ne Kadar?
2024 Papağan Fiyatları: Sultan, Cennet, Jako, Kakadu, Pakistan, Forpus, Macaw Papağan Fiyatları Ne Kadar? Papağanlar sıcak ülkelerde yaşayan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü bir kuş türüdür. Taklit yetenekleri oldukça iyi olan bu hayvanların bazı cinsleri söylenen şeyleri tekrar edebilirler. Genellikle Afrika, Amerika, Asya ve Okyanusya’nın tropikal orman bölgelerinde yaşamaktadırlar. Türkiye’de de evcil hayvan olarak evlerde bakılmaktadır. Sultan, Cennet, Jako, Kakadu, Pakistan, Forpus, Macaw gibi papağan türleri vardır. Bu yüzden papağan fiyatları yavru oluşuna ve türlerine göre değişiklik gösterir. 2024 yılında papağan fiyatları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsunuz içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Evcil Hayvan

Benzer Haber Etiketleri

Kuşları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.