Düzce’de yanan kuyu suyunun analizi yapılacak
Düzce’de yanan kuyu suyunun analizi yapılacak Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Uğur Hasırcı, Köprübaşı Ömerefendi köyünde kuyudan çıkan gazın çakmak çakıldığında yanması üzerine incelemede bulundu. Doç. Dr. Hasırcı büyük ihtimalle suya metan gazı karıştığını, ancak yapılacak gaz analizi ile gazın cinsini belirleyeceklerini söyledi.
2.07.2020 Haberler
Profesörden korkutan İstanbul açıklaması
Profesörden korkutan İstanbul açıklaması İstanbul’da 2019’un son aylarında beklenen yağmurların yağmaması sonucu barajlardaki doluluk oranının tehlikeli seviyelere kadar çekilmesi nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şebeke suyu sağlanması için barajlara kuyu suyu aktarılıyor. Barajlara kuyu suyu basılması beraberinde kuyu suyunun insan sağlığı açısından tehlikeli olduğu sorusunu da akıllara getirdi.
26.12.2019 Haberler
Profesörden korkutan İstanbul açıklaması: Bu suyun evlerde kullanılması son derece tehlikeli!
Profesörden korkutan İstanbul açıklaması: Bu suyun evlerde kullanılması son derece tehlikeli! İstanbul’da 2019’un son aylarında beklenen yağmurların yağmaması sonucu barajlardaki doluluk oranının tehlikeli seviyelere kadar çekilmesi nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şebeke suyu sağlanması için barajlara kuyu suyu aktarılıyor. Barajlara kuyu suyu basılması beraberinde kuyu suyunun insan sağlığı açısından tehlikeli olduğu sorusunu da akıllara getirdi.
26.12.2019 Gündem
FETÖ’cülerin kaçak kuyusu 29 öğrenciyi hastanelik etti
FETÖ’cülerin kaçak kuyusu 29 öğrenciyi hastanelik etti Konya’da FETÖ’cülerden devlete devredilen okulun kaçak kuyusu 29 öğrencinin sudan hastanelik olmasına neden oldu. Olay, merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Muhabbet Sokak’ta bulunan Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulunda meydana geldi. Okulda bulunan çocuklardan bazıları okulun arka bahçesinde bulunan çeşmeden su içti. Bir süre sonra mide bulantısı, baş dönmesi, kusma gibi şikayetlerle rahatsızlanan çocukların durumu öğretmenlerine bildirmesi üzerine, okula 112 Acil Yardım ambulansı ile polis ekipleri sevk edildi. Okula gelen sağlık ekipleri çocuklara müdahale ederken, 29 öğrenci ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. KOSKİ (Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi) ekipleri de okula gelerek çeşmeden su numunesi aldı ve suyu kesti.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri