Lisa Marie Presley'nin ölüm nedeni belli oldu!
Lisa Marie Presley'nin ölüm nedeni belli oldu! Rock’n Roll Kralı Elvis Presley'nin şarkıcı kızı Lisa Marie Presley, 12 Ocak'ta 54 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Eski eşiyle paylaştığı evinde hareketsiz halde bulunan ve hastaneye getirildikten sonra hayatını kaybeden Presley'nin ölüm sebebi aylar sonra açıklandı.
15.07.2023 Cadde
Presley Ailesi'nin miras davasında karar çıktı!
Presley Ailesi'nin miras davasında karar çıktı! Rock’n Roll Kralı Elvis Presley'nin tek çocuğu ve yasal varisi Lisa Marie Presley, geçtiğimiz ocak ayında kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Lisa Marie'nin cenazesinden bir hafta sonra annesi Priscilla Presley (77) ile kızı Riley Keough (33) arasında miras konusunda anlaşmazlık çıkmıştı. Mahkemeye taşınan miras tartışması sona erdi. İşte detaylar...
18.05.2023 Cadde
Elvis’in kızı da erken veda etti!
Elvis’in kızı da erken veda etti! 42 yaşında ölen “Rock’n Roll Kralı” Elvis Presley’nin tek çocuğu olan şarkıcı Lisa Marie Presley de kalp krizinden 54 yaşında hayatını kaybetti. Dört çocuk annesi Presley birçok trajedi yaşamıştı.
14.01.2023 Dünya
Lisa Marie Presley: Oğlumun ölümü yüzünden beni yargılayanlar oldu
Lisa Marie Presley: Oğlumun ölümü yüzünden beni yargılayanlar oldu Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley, 27 yaşında intihar eden oğlu Benjamin Keough'un ölümü yüzünden kendisini yargılayan insanların olduğunu söyledi. Yaşadığı kaybın ardından hayatına devam etmenin zorlu bir seçim olduğunu belirten Presley, evladını yitirmiş bir ebeveynin arkasından konuşmanın olup biten her şeyden çok daha acı verici olduğunu açıkladı.
1.09.2022 Cadde
Lisa Marie Presley: Acım öyle derin ki boğuluyorum
Lisa Marie Presley: Acım öyle derin ki boğuluyorum Tüm dünyada rock'n roll müziğin kralı olarak tanınan Elvis Presley'in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Lisa Marie Presley, 27 yaşında intihar eden oğlu Benjamin Keough'u doğum gününde andı. Presley, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak, "Kalbim ve ruhum seninle birlikte gitti" ifadelerini kullandı.
23.10.2020 Cadde
Elvis Presley'in ikiz torunlarının başı dertte
Elvis Presley'in ikiz torunlarının başı dertte Elvis Presley'in kızı 49 yaşındaki Lisa Marie Presley, eski kocası Michael Lockwood'un bilgisayarında, 8 yaşındaki ikiz çocuklarının uygunsuz fotoğraf ve videolarını buldu.
16.03.2018 Ünlüler