Marshall Adaları

Marshall Adaları

Son dakika Marshall Adaları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Marshall Adaları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Marshall Adaları haber sayfamızda...

Marshall Adaları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 228 marshall adaları haberi bulunmuştur.
Eriyen buzullar felaket getirebilir
Eriyen buzullar felaket getirebilir Kuzey Kutbu’nda küresel ısınmanın buzulları eritmeye başlamasıyla, ABD’nin nükleer test yaptığı alandaki “radyoaktif mezar” da ortaya çıktı.
10.03.2024 Dünya
ABD'nin askeri üssünü dev dalgalar vurdu
ABD'nin askeri üssünü dev dalgalar vurdu ABD’nin Marshall Adaları'ndaki askeri üssü, dev dalgaların vurması sonucu sular altında kaldı.
25.01.2024 Haberler
Kızıldeniz’de durum kritik
Kızıldeniz’de durum kritik Dünyanın en önemli ticaret rotalarından biri olan bölgede kriz büyürken, Husilerin saldırıları devam etti. Son olarak ABD savaş gemisi hedef alındı, bir ticari gemi vuruldu.
16.01.2024 Dünya
CENTCOM açıkladı! ABD konteyner gemisi Yemen'de vuruldu
CENTCOM açıkladı! ABD konteyner gemisi Yemen'de vuruldu ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Yemen açıklarında bir ABD konteyner gemisinin vurulduğunu açıkladı.
15.01.2024 Dünya
Tüpraş: 140 bin ton ham petrol taşıyan gemi ile iletişim kesildi
Tüpraş: 140 bin ton ham petrol taşıyan gemi ile iletişim kesildi Türkiye Petrol Rafinerileri (Tüpraş), Irak'tan alınan 140 bin ton ham petrolü taşıyan St. Nikolas isimli gemi ile iletişimin kesildiğini açıkladı.
11.01.2024 Ekonomi
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Kiribati Hakkında Bilgiler; Kiribati Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kiribati Hakkında Bilgiler; Kiribati Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kiribati resmi ismiyle Kiribati Cumhuriyeti bir ada ülkesidir. Kiribati bayrağının anlamı nedir? Kiribati’nin nüfusu kaçtır? Kiribati’nin başkenti neresidir? Kiribati para birimi nedir? Kiribati saat farkı ne kadardır? İşte Kiribati ile ilgili bilgiler.
3.01.2024 Tatil
Gazze’ye en ağır bombardıman! Şimdi de hedef Şifa Hastanesi mi?
Gazze’ye en ağır bombardıman! Şimdi de hedef Şifa Hastanesi mi? İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı. Sınırlı kara baskınlarının kapsamını genişleten İsrail ordusu, dün gece kuzeyden Beyt Hanun bölgesine girdi. Bölgede şiddetli çatışmalar yaşanırken, Gazze aynı anda havadan ve denizden de bombalandı.
28.10.2023 Dünya
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Kuru yük gemisinin çarpmasından sonra konteyner gemisinin ileriye sürüklendiği anlarda görüntülendi.
18.09.2023 Haberler
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı! Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Kuru yük gemisinin çarpmasından sonra konteyner gemisinin ileriye sürüklendiği anlarda görüntülendi.
18.09.2023 Gündem
Yassıada açıklarında iki gemi çarpıştı! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden açıklama
Yassıada açıklarında iki gemi çarpıştı! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden açıklama Yassıada açıklarında Litvanya Bandıralı gemi ile Marshall Adaları Bandıralı iki gemi çarpıştı. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken gemilerde hasar oluştu.
17.09.2023 Gündem
Dünyayı bekleyen büyük tehlike! Okyanus ortasında kaderiyle baş başa kaldı
Dünyayı bekleyen büyük tehlike! Okyanus ortasında kaderiyle baş başa kaldı Marshall Adaları, Pasifik Okyanusu'nun ortasında cennetten bir köşe olarak görülse de gerçek çok daha başka. Yalnızca çok az kişi adalardaki felaketten haberdar. Runit Adası'nın kalbinde yer alan kubbenin dünyanın sonunu getirebilecek güçte olduğu dahi söyleniyor. İşte dünyayı bekleyen büyük tehlikenin detayları.
24.07.2023 Dünya
Süveyş Kanalı’nda panik
 Süveyş Kanalı’nda panik Mısır’daki Süveyş Kanalı’nda, Marshall Adaları bandıralı “MV Glory” adlı kargo gemisinin teknik bir arıza nedeniyle karaya oturmasının ardından dünyanın en önemli ticaret yollarından birinde panik yaşandı.
10.01.2023 Dünya
En cesur kadından geriye kalan tek parça! 85 yıllık gizemi nükleer reaktör bile çözemedi
En cesur kadından geriye kalan tek parça! 85 yıllık gizemi nükleer reaktör bile çözemedi Tek hayali Atlas Okyanusu'nu geçmek, rekorlarına bir yenisini daha eklemekti. Ancak bu, son yolculuğu oldu. Yıllarca araştırıldı, kayboluşuyla ilgili onlarca teori ortaya atıldı. Kimi "Zaten ajandı, yaşıyor" dedi, kimi "Hindistan cevizi yengeci tarafından yendi" dedi. Öldükten sonra bile ödül almaya devam eden Amelia Earhart'ın hikâyesi.
19.11.2022 Dünya
2 kruvaziyer 3 bin turist
2 kruvaziyer 3 bin turist ‘Costa Diadema’ ve ‘Nautica’ kruvaziyer gemileri, İzmir Alsancak Limanı’na toplam 3 bin 324 yolcu getirdi.
30.10.2022 Ege
ABD’den kıtalararası balistik füze denemesi
ABD’den kıtalararası balistik füze denemesi ABD Hava Kuvvetleri Küresel Saldırı Komutanlığı (AFGSC) tarafından yapılan açıklamada, Minuteman III kıtalararası balistik füze denemesi gerçekleştirildiği duyuruldu.
16.08.2022 Haberler
Rusya ve Çin nedeniyle ertelenmişti! ABD'den balistik füze denemesi
Rusya ve Çin nedeniyle ertelenmişti! ABD'den balistik füze denemesi ABD Hava Kuvvetleri Küresel Saldırı Komutanlığı (AFGSC) tarafından yapılan açıklamada, Minuteman III kıtalararası balistik füze denemesi gerçekleştirildiği duyuruldu.
16.08.2022 Dünya
Bodrum’a 2 dev gemi birden geldi
Bodrum’a 2 dev gemi birden geldi Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen 2 dev yolcu gemisi, 2 bin 804 turist getirdi.
20.07.2022 Ekonomi
2 gemiyle 464 yolcu geldi
2 gemiyle 464 yolcu geldi Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen 2 yolcu gemisi, ilçeye toplamda 464 turist getirdi.
30.05.2022 Ekonomi
Bodrum'a sezonun 11'inci yolcu gemisi geldi
Bodrum'a sezonun 11'inci yolcu gemisi geldi Muğla'nın Bodrum ilçesine, sezonun 11'inci kruvaziyeri, 224 metre uzunluğundaki 'Seven Seas Explorer' 265 yolcu ile geldi.
17.05.2022 Ekonomi
Bayramın ilk 2 günü Kuşadası'na denizden 4 bin 709 turist geldi
Bayramın ilk 2 günü Kuşadası'na denizden 4 bin 709 turist geldi Aydın'ın Kuşadası ilçesine, Ramazan Bayramı'nın 1’inci ve 2'nci günü ulaşan 6 kruvaziyerle toplam 4 bin 709 turist geldi. Bayram sonuna kadar ilçeye deniz yoluyla 3 bin turistin daha gelmesinin beklendiği belirtildi.
3.05.2022 Ekonomi
Karadeniz'de bomba isabet eden Türk gemisi Jüpiter İstanbul'da
Karadeniz'de bomba isabet eden Türk gemisi Jüpiter İstanbul'da Odessa açıklarında Marshall Adaları bayraklı Türk sahipli Yasa Jüpiter gemisi İstanbul'a ulaştı. YA/SA denizcilik gemisi Jüpiter'in tamir olmak için Yalova'ya gittiği öğrenildi. Altınova bölgesindeki bir tersanede 20 gün kadar köprüüstü tamir edilecek.
25.02.2022 Gündem
Son dakika: Rusya-Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Kiev saldırı altında...
Son dakika: Rusya-Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Kiev saldırı altında... Son dakika haberlere göre, Rus lider Putin Ukrayna'yı işgale başladıklarını televizyondan duyurdu. ABD ordusu, Romanya'daki hava üssünden kalkış yapan F-35 jetlerinin fotoğraflarını paylaştı. Estonya ve Litvanya'ya da F-35'lerin konuşlandırıldığı bildirildi. Rus ordusu doğudan batıya birçok Ukrayna şehrine füze saldırıları düzenliyor, saldırılarda onlarca ölü var. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuldu. İşte dünyadan son dakika haberler...
25.02.2022 Dünya
Odessa açıklarında Türk iş insanına ait gemi vuruldu
Odessa açıklarında Türk iş insanına ait gemi vuruldu Türk iş insanına ait geminin vurulduğunu açıklandı. Marshall Adaları bayraklı gemiden can kaybı veya yaralının olmadığı bildirildi. Denizcilik Genel Müdürlüğü de olayla ilgili açıklama yaptı.
24.02.2022 Haberler
Odessa açıklarında Türk iş insanına ait gemi vuruldu
Odessa açıklarında Türk iş insanına ait gemi vuruldu Türk iş insanına ait geminin vurulduğunu açıklandı. Marshall Adaları bayraklı gemiden can kaybı veya yaralının olmadığı bildirildi. Denizcilik Genel Müdürlüğü de olayla ilgili açıklama yaptı.
24.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marshall Adaları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.